24 abril 2023 8:36
Preciosas vistas y acceso fácil, es una pena que este tan deteriorado y el incivismo de las personas no ayuda
28 marzo 2023 4:02
Els elements més significatius en són les restes del primitiu castell altmedieval, situades al punt més alt d'un turó que domina la població. Es tracta d'un castell termenat amb finalitat defensiva, ampliat posteriorment en etapes successives per convertir-lo en castell palau o residència bisbal, realitzat amb carreus de mitjanes i grans dimensions de pedra sorrenca, disposats en filades regulars i rejuntats amb argamassa de calç, arena i graveta.
23 diciembre 2021 18:06
Sanaüja es de esos pueblos que no te salen en las guías turísticas pero que sin un auténtico descubrimiento. Un casco antiguo bonito con rincones muy bonitos pero lo especial es la parte del castillo que es espectacular. Aunque solo conserve una portada y la entrada al recinto, luego no hay nada más, bien merece la pena acercarse. Las vistas del pueblo y la misma portada del castillo es un lugar increíble. Se puede acceder en coche pero recomiendo hacerlo dejando el coche en la entrada del pueblo.
11 septiembre 2021 19:07
Trobem una façana del castell de Sanaüja. Era un lloc de comunicació amb altres poblacions veïnes: Biosca i Ribelles. Impressiona la seva façana. Es visitable i fàcil accés però no hi trobem res més ja que la resta està en estat ruinós
07 julio 2021 6:38
Punt icònic del poble, tot coronant-lo. Dóna vistes a tota la segarra i permet observar com comença el prepirineu amb vistes a la plana de lleida. Conté una estelada gegant i molt maca col·locada col·lectivament per part dels veïns del poble.

Tinc entès que fins la guerra civil encara tenia incloses campanes que ressonaven, però que van ser foses per a municions i altres elements de l'època.
13 mayo 2019 19:45
De lo mejor de la zona, gente maravillosa en Sanahuja y un paseo agradable, si quieres puedes realizar una excursión más larga siguiendo sus caminos, aunque no estan muy bien indicados no tienen pérdida, las ruinas y las vistas muy bonitas y la subida al castillo apta para todo el mundo.

Escribe una reseña



Calificación general: