11 noviembre 2022 18:41
Bonito lugar, con buenas vistas, y se respira paz y tranquilidad. Pero el sitio está prácticamente abandonado, aunque es privado y parece ser que se va a restaurar, a fecha de hoy no se puede disfrutar de semejante estructura.
04 noviembre 2022 17:38
Mas que un castillo son unas ruinas de algo mas parecido a un manso reduido que un castillo al uso.
Lo positivo es el entorno.
24 septiembre 2022 14:28
Un símbol de Palamós. Si segueixes el camí de ronda gaudiràs segur. Llàstima l'estat de conservació, es podria assegurar més la zona i aprofitar per treure-li partit a la seva història.
13 diciembre 2021 18:16
Propietat de l'Ajuntament de Palamós des de 2011, l'administració s'ha dedicat a consolidar-ne les restes. Llàstima que el pas està barrat, suposo que per motius de seguretat.
03 noviembre 2021 1:13
Castell que trobareu al camí de Ronda, sortint des de la platja de la Fosca a Palamós direcció Calella
12 octubre 2021 13:25
Aquí el ayuntamiento la ley de costas se la pasa por el arco del triunfo, las casetas de pescadores abarrotadas de gente extranjera bebiendo y con la música a tope, barracas a pie de playa que en cualquier momento se derrumban, sin que decir de los mega barcos que llegan a sus playas con muchísimas personas jóvenes que no respetan nada.cada vez vamos a peor.la calidad del agua en la costa bastante mala. Muy triste
27 septiembre 2021 4:31
Parada obligada si fas el camí de ronda de Palamós a Ca la Fosca, Cap Roig.

Les ruïnes estan molt deteriodades i no es pot visitar, està tancat. A fora trobes un panell amb explicacions històriques interessants.

Poder caldria intentar rehabilitar-lo mínimament, seria molt interessant.
27 marzo 2020 4:24
31 Aug. 2019 We went Palamos Restaurant Can Blau take dinner but before that v had hald day can walk around this area so set destination: Castel De Sant Esteve from Llotja de Palamos

walk through Marina de Palamos along this beautiful coastline before Platja de les Pots up little bit highland V look back Marina de Palamos u can see whole yacht pier. Then show walk about 1 hr reach Platja de La Fosca Bcz still summer many tourists came here swim and play around like us. 15 mins walk more arrived Castel although it is collapsed almost half. Even the name is castel but it is not that big just good enough for take picture.
16 febrero 2020 9:38
Situado en la playa de la fosca, de obligatoria visita cuando vayáis por el camino de ronda, este camino enlaza casi todo el litoral. El castell en sí hoy en día son ruinas, pero agradecereis las vistas de su ubicación
05 noviembre 2019 0:27
Lloc encisador per celebrar-hi aconteixements com el que vaig anar: cata de tres vins acompanyada per música de quatre chelos.
27 octubre 2019 22:56
Costa brava pura parajes sin igual maravillosos sitios espectaculares vistas montaña y playa en la misma zona no se lo pierdan el Cami de ronda atraviesa lo mejor de la Costa Brava quedarán maravillados
.
20 octubre 2019 23:21
Petite plage magnifique au nord est du port de Palamos, dominée par son château médiéval (bars et restaurants attenant
02 marzo 2019 13:54
Edifici fundacional de la Vila de Palamós, en ser comprat per Pere II El Gran per a establir a Palamós el port de la flota reial.

Tot i que ha estat recentmentment restaurat i s'hi fan visites guiades, l'entorn no ha estat respectat. Des de fa molt pocs anys, amb ajuntaments 'democràtics' i 'd'esqueres' s'hi ha deixat construir fins a molt pocs metres, vulgaritzat-lo i restant-li el protagonisme que es mereixia.

Tanmateix, la visita és molt recomenable, així com el recorregut del camí de ronda que el voreja
01 febrero 2019 7:37
La platja de la Fosca i cala s'alguer llàstima que a l'estiu no si pot estar de la gent que hi ha
05 enero 2019 16:19
Muy interesante la historia y es grande para recorrerlo en una mañana, siempre que haga buen tiempo
24 noviembre 2018 12:59
Un lloc molt bonic en un entorn formidable, La Fosca (Palamós), un passeig tant llarg com vulgueu, les vistes impressionants i segons el temps podru aprofitar per a fer un bany que amb les aigües tant netes i boniques us passarà el dia volant.
10 noviembre 2018 23:20
És a prop de la platja de la Fosca de Palamós i del castell, que era més una fortificació únicament en queden les parets de la part baixa.
04 noviembre 2018 20:55
El castillo de San Esteban de Mar es un castillo en ruinas situado en lo alto de un acantilado en el término municipal de Palamós, en el Bajo Ampurdán, entre la playa de la Fosca y la cala de S'Alguer.

Sólo se conservan algunas bases de torre y algunos muros, y actualmente está rodeado por una valla metálica que impide el acceso a los visitantes. Se accede desde un camino que sale desde la playa de la Fosca.
24 septiembre 2018 22:28
Es mot macu, esta a la Fosca Palamòs desde la terrasa del meu pis el podem gaudi, ipasa el cami de ronda molta gent es un paisatge maravellos

Escribe una reseña



Calificación general: