21 febrero 2024 22:23
Lindo lugar remontando la naturaleza antigua con castillo e iglesia destruidos pero conservando sus encantos y se pueden visitar con bellos paisajes que le rodean, el pueblo pequeño pero lindo, no creo tenga más de 20 habitantes, vale la pena ver este patrimonio antes de que ya no esté
01 octubre 2023 16:56
Realmente impresionante.
Volveré para una visita más entretenida, hay unas vistas espectaculares
11 agosto 2023 5:05
Zona de molt bones vistes. Val la pena fer el recorregut des del poble. Església estat ruinós però encara conserva atractiu
22 julio 2023 23:56
No se puede ingresar a la torre detrás de la iglesia (quizás con cita previa). La iglesia es una verdadera ruina y por eso es tan agradable ver
Es un poco difícil entrar, pero hay un camino angosto al costado de la carretera (tienes que conocerlo).
Lástima el graffiti en la ruina, ¡pero puedes tomar excelentes fotos! Aparte de eso, no significa mucho.
03 junio 2023 3:10
Muy buenas vistas, es una lastima que la iglesia estubiese abandonada sin restaurar. Visita muy recomendable
25 enero 2023 19:48
Un bonito rincón de Tarragona. El castillo en si es sólo una torre pero la Iglesia de Santa María, que data del 1700, y actualmente está semiderruida es un rincón interesante para visitar.
05 enero 2023 23:36
Unas ruinas con mucha historia. La lástima es que empieza a caerse el techo (el 10 años apenas quedara la parte superior)
26 noviembre 2022 14:37
Desde el Consell Comarcal se está llevando a cabo una rehabilitación de la torre medieval, y el recinto está cerrado. La iglesia en cuestión está en estado de ruina, y no se aconseja su entrada.

Enclavada en un peñisco en el río Gaià, primero la torre de vigía y defensiva medieval, y luego la iglesia dominan el angosto paso del río.
Con un acantilado a un lado y el pueblo de Santa Perpetua al otro.
02 septiembre 2022 12:06
La localización es espectacular pero habria que restaurar tanto la iglesia como los accesos que resultan muy poco seguros
31 agosto 2021 14:58
La construcció és molt espectacular, per el lloc on està i l'alçada que té. Està una mica descuidat i és molt complicat deixar el cotxe aprop
05 junio 2021 10:58
Un lugar bello, la iglesia está con grafitis, una lastima q ni se respeten las ruinas, pero igualmente, muy bonito para ver
30 mayo 2021 17:58
Sitio espectacular para pasar en família.
Vista muy bonitas des arriba del Castillo mirador.
Hay que ir con precaucion por falta de barandillas de Seguridad zona Castillo.
21 abril 2021 2:40
Lloc màgic, amb dues cares ben diferents. La torre del conjunt que mica en mica va sent restaurada i mimada i l'església totalment abandonada a la seva sort, amb estat semiruinos, però mantenint un aire de misteri que atrau a tots els visitants. Desde el campanar de l'església hi ha una de les millors fotos de la torre del castell.
29 noviembre 2020 6:59
Situat en un lloc espectacular, val la pena aturar-se. Trobo a faltar un plafó informatiu. És una llàstima que no es faci cap manteniment de l'entorn ni dels accessos ni dels edificis. La pista des de la carretera es descobreix quan ja has pujat a peu des del poble, tot i que l'accés està al mig d'un revolt i el fa perillós. Si pugeu caminant vigileu els nens.
12 noviembre 2020 3:52
Un sitio muy bonito, ideal para hacer un alto en el camino y disfrutar de bonitos paisajes. No subimos a la torre porque estaba cerrada con llave, luego nos informaron que justo debajo, en el pueblo hay un señor que os abre la puerta, Tiene que ser espectacular la vista desde arriba. Merece la pena parar.
23 octubre 2020 12:38
Espectacular el lloc, és veu des de la carretera i ja et quedes bocabadat i després quan t'apropes i veus els voltants del riu Gaià, el castell i l'esglèsia, és molt impactant, i el silènci i la natura, i el poble a sota, penses quan vivien allí a l'edat mitjana, en un lloc solitari i dur, però magnífic, amb una natura impactant. Un lloc molt recomenable també per la fotografia nocturna, amb el castell com rerefons i gens de contaminació luminica, és un bon lloc per treure fotografies nocturnes i planejar visites amb grups d'aficionats a l'astronomia. Es també recomenable baixar al poble, que està molt ben conservat i passejar per la llera del riu Gaià, que té racons molt tranquils i preciosos.
01 octubre 2020 6:00
Un lloc molt bonic amb unes vistes fantàstiques, molt tranquil sense cap aglomeració de gent imolt interesant per fer una visita igaudir de un paisatge del prelitoral catalana
07 mayo 2020 13:39
Un lloc increïble, una torre impressionant preromànica S X, i les restes del castell, sobre el cingle que dóna a un meandre del Gaià. I església potser del XVIII en ruïnes.
A sota el poble i un bon passeig vora el riu.
10 febrero 2020 2:10
El entorno está bien pero bastante descuidado y abandonado a su suerte. No estária mal invertir en patrimonio
27 septiembre 2019 11:23
Absolutely beautiful place to visit, was visiting family who live in Spain. Went for lunch and a ride round, they took us here on the way back.
10 marzo 2019 12:46
Un indret únic. La part alta del poble, completament en ruïnes, la formen el castell (del qual queda dempeus la torre, recentment restaurada) i l'església neoclàssica de Santa Perpètua, en estat de semirruïna però amb molts dels seus elements arquitectònics encara reconeixibles. Es pot pujar al campanar, per bé que l'estat és força precari, i contemplar les boniques vistes de la call del Gaià. Des d'aquí hi ha l'antic camí que mena a la part baixa del poble, a la riba del Gaià, on passareu per l'antic portal del castell. És també un lloc encantador, desconegut i totalment recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: