07 mayo 2023 6:25
Espectacular, i la guia turística del castell, molt ben informada i amb explicacions molt interessants.
20 abril 2023 22:26
Hem gaudit d’un matí encantador el Castell, amb visita teatrealitzada amb família. La visita molt entretinguda i molt recomenable per tota la família. Hem pogut tancar la visita amb vermut adaptat per totes les edats i quedar-nos explorant pel castell. Una joia amagada de l’Empordà molt recomenable. Atenció del personal molt atenta. Estem molt agraïts del matí que hem passat.
23 marzo 2023 3:35
El castillo no está mal, se ve bastante dejado, el precio de 8 euros es excesivo y más teniendo en cuenta que la guía se paso la mitad de la a visita diciendo que hacía mucho frio y que donde estaría mejor seria en su casa delante del fuego, prácticamente no podiamos hacer fotos porque las explicaciones iván a la misma velocidad que la tramuntana, en fin para no volver por ese precio ni con esa guia
15 marzo 2023 10:10
Un beau château
à découvrir.
Personnellement,
j'ai bien aimé ma visite.
17 febrero 2023 2:56
Ens ha agradat molt, la visita guiada 100% recomanable, en Jan ho fa molt amè i interessant.
Entrada + visita guiada 7€

L'aparcament està a 10 min (fa pujada)
16 febrero 2023 5:05
No llegamos a entrar pero solo su imponente vista y el entorno vale la pena.
Muy fácil aparcar. El camino hasta llegar es apto para vehículos un poquito altos. Sinó paseando.
17 enero 2023 8:46
Espectacular castell amb 1000 anys d'història. Situat al Alt Empordà, relativament aprop de Cantallops. Val la pena consertar visita. Només 7 Euros i podràs accedir a recons que ara estan restringits. La persona que ens va fer de guia és historiadora, implicada al territori i a la restauració del castell. Tot un privilegi.
24 diciembre 2022 21:04
Molt bonic. Ben reconstruit. Llàstima que només es pugui visitar els dg. Només el vam veure per fora. Entorn molt bonic, la serra d'Albera. Bones vistes de l'Alt Empordà.
06 diciembre 2022 22:30
Hem fet la visita un diumenge a les 12.00 en català (cal reservar). Havia de durar 1 h i al final, en ser un grup nombrós, ha sigut una mica més llarga. La guia que hem tingut ens ha fet una visita molt amena i divertida explicant diferents anècdotes. És un castell molt gran ple de estances que fins fa res estava obert a tothom i això ha fet que es deteriorés amb el pas dels anys.
Ara fa uns anys que es fan visites guiades i l'estan restaurant a poc a poc. Les vistes a tot l'Alt Empordà són increïbles.
28 noviembre 2022 3:43
Visita guiada pel castell molt ben gestionada pel Jan. El castell està força deteriorat. Tot i així, tenim clar que ha estat un encert conèixer-ne la història. Val la pena.
26 noviembre 2022 0:48
Visita recomendable. Muy bonito el castillo y sus alrededores.

Se puede visitar con reserva. Lo único es la pista forestal del acceso. Mejor subir en un suv o todoterreno.

Pero es muy bonito
01 octubre 2022 15:11
Lloc molt interessant si es fa visita guiada, el noi que ho explica, espectacular. Si no, costa entendre què és aquest castell
18 septiembre 2022 13:49
Un monument impressionant amb molt bones vistes, preu assequible (7€), s'ha de fer reserva. Felicitar el guia que ens ha acompanyat, historiador, que ha fet que la visita fos molt interessant. Hi tornarem sens dubte per fer rutes a peu pels voltants del castell.
17 septiembre 2022 10:16
Un monument impressionant amb molt bones vistes, preu assequible (7€), s'ha de fer reserva. Felicitar el guia que ens ha acompanyat, historiador, que ha fet que la visita fos molt interessant. Hi tornarem sens dubte per fer rutes a peu pels voltants del castell.
15 septiembre 2022 23:45
Qué decir cuando todo te ha gustado.

Jan (guía) introduce la historia del castillo con unas pinceladas de sátira, lenguaje coloquial para darle su toque de humor para aquellos que duerman entre tecnicismos.

Iraida (guía) explica con pasión y mucha referencia, de carácter dicharachera, transparente y muy responsable. Ambos profesionales, cercanos y simpáticos.

Sin duda, volveremos a veros.
29 agosto 2022 23:24
La visita guiada val molt la pena, Iraida ens va atendre de manera molt personalitzada en tot moment, amb un gran control de la materia i mà dreta amb els nens que assistien. L accès és difícil i cal estar preparat per passarse 20min entre camins de terra i pedres però val la pena. Malauradament hi han parts que cal restauració més profunda (parts cremades, pintades, etc), els hi queda treball per fer però un cop ho facin serà una atracció top de la zona. El preu 7€ és assequible. Recomano el dinar a la Cantina, et fan descompte amb la visita. Mica en mica aniran tenint més visites i caldrà estructurar millor el seu creixement i oferir més serveis amb la visita. Enhorabona, cal posar en valor actius tant importants i poc coneguts encara com aquest.
17 agosto 2022 7:27
Monument ben conservat malgrat el saqueig que ha tingut durant les dècades 70,80 i 90.que van fer més mal que la Guerra Civil i postguerra. Cal resaltar l'esforç que s'ha possat i és possa per part de la propietat, guies i persones que amb empenta i ganes procuren per la seva conservació. Cal que la Generalitat possi de la seva part per la seva conservació i millora. Preu totalment assequible (7€ per persona)
Monument que cal visitar, situat entre alcines, una mica apartat de Cantallops. Felicitar a la guía que ens va atendre, planera i amb passió per el que explicava, cordial i propera.
De fàcil arribada amb cotxe (turisme o 4x4) que cal deixar a uns 600m per respecte al castell i normativa. Pista forestal amb bon estat. No hi ha accés per cadira de rodes
01 diciembre 2021 13:33
Experiencia agradable, tanto por el entorno como por la visita, decir de Iraida un 10, nos ha gustado mucho como nos ha explicado toda la historia del castillo, sin duda recomendable!
24 noviembre 2021 19:10
Espectacular Castillo, la próxima me apunto a la visita interior. Acceso por pista y buena zona de senderismo.
07 noviembre 2021 1:20
Es un castell privat! La visita costa 7 € amb visita guiada! Es molt interasant tots el detalls que t'explican esta bastan senser tenin en compte que l'an sequejat bastantes vegades i fins i tot l'han cremat, els diners de l'entrada son per anar-lo arreglant ja que al ser privat no rep cap ajuda de la Generalitat!
01 noviembre 2021 22:49
Castell muy bonito, solo pudimos verlo por fuera debe merecer la pena cojer guia para verlo por dentro
27 octubre 2021 1:11
Un lugar que merece mucho la pena visitar, sin duda.

El acceso puede ser algo complicado para los que no tengan práctica con el coche por pistas foretales pero sin duda merece visitarlo.

Hay que hacer reserva. A destacar muy positivamente que son dogfrienly, algo que se agradece y mucho.
26 octubre 2021 12:21
Reservar visita guiada 7€ per entrar. Molt recomanable! Anar amb temps perquè tot el camí de pujada és pista forestal.
24 octubre 2021 8:32
Frustración!

Páginas Web no actualizada. Camino de tierra muy malo, trozos donde cabe un solo coche y con precipicio, tienes que dar marcha atrás para poder pasar alguno de los dos.
Una vez llegamos y esperar 1h no nos quisieron hacer visita guiada o sin guiar, según las Web's no hacía falta llamar.
IMPRESCINDIBLE LLAMAR Y PEDIR CITA.
24 octubre 2021 0:52
Castillo que nos hace memoria de lo que fue una parte de la historia de Catalunya y Aragón. Interiormente bastante abandonado pero perfectamente te puedes hacer a la idea de su modo de vida. El camino de llegada asta el castillo un poco duro buen aparcamiento. Bien por nuestro guía e historiador.
23 octubre 2021 2:28
Lloc d'interès històric, el castell està restaurat tipus Carcassona però les vistes i la informació explicada per els guies ajuden a entendre la seva ubicació, la seva història, i en general una part de la història de Catalunya. Recomanable, per famílies, els nens menors de 12 anys s'han de vigilar d' aprop. Accepten gossos. Cal reservar per poder fer la visita
06 octubre 2021 0:18
SE TIENE QUE SER PERROS PARA ABRIR EL CASTILLO DOS HORAS EN TODA LA SEMANA,
QUE ASCO DE GENTUZA.
26 septiembre 2021 12:03
Merece mucho la pena conocerlo. Lo mejor es contactar para reservar la visita que tiene que ser guiada. Explicación magnífica del guía.
18 septiembre 2021 4:14
Una experiencia fantástica, estuvimos en una visita guiada con Jan y nos lo explicó todo muy bien.
11 septiembre 2021 21:39
Très beau château, superbe accueil! De nombreux lieux à explorer, offrant parfois même une très belle vue.
20 agosto 2021 4:43
Visita guiada realizada por gente preparada, con estudios de historia e historia del arte. Se visita gran parte del castillo (incluidas zonas que hoy por hoy son peligrosas) y derante la excursión se explica el contexto histórico en que fue construido, como fue creciendo la fortaleza y como fue reconstruida y también abandonada y expoliada a lo largo de los siglos. Ideal para visitar con niños. El camino de subida al castillo es un poco difícil (pista forestal sin asfaltar) pero a la vez atraviesa un paraje maravilloso de monte digno de disfrutar. En definitiva, 10 sobre 10

Escribe una reseña



Calificación general: