27 junio 2023 10:04
Anna Ferreté de Cal Blay hizo todo lo posible para manejar las necesidades específicas de catering de nuestra empresa. Se reunió con nosotros de inmediato y manejó nuestro evento sin esfuerzo con poca antelación. Si su empresa está buscando un proveedor experimentado que se encargue de todo, no busque más. ¡Gracias Anna por un gran evento! ¡Su profesionalismo y amabilidad son muy apreciados!
16 agosto 2022 3:27
Vam contractar a Cal Blay pel nostre casament i des del primer moment vam saber que era un encert absolut. El tracte amb la Carmina i el Santi va ser excepcional, l'atenció, el tast de menú i el de l'aperitiu, com es van adaptar a les peticions. A més, ho vam celebrar a una Masia particular, fet que era un repte que van superar sobradament.

El dia del casament va ser un èxit rotund, la decoració, la qualitat del menjar, el servei dels cambrers i en Santi. Va estar pendent en tot moment de tot el que calia, ens va aconsellar amb la seva experiència durant tota la preparació de la boda fins al gran dia i sempre amb un somriure a la boca.

És impossible estar més contents i satisfets amb Cal Blay. Molt però molt recomanable.
05 agosto 2022 14:28
Menuda M.de comida, Parc Pinaret, Cambrils, Concierto Ara Malikian, comida cara, mala i cruda, para no repetir en la vida.
12 agosto 2018 11:02
Vem escollir Cal Blay després d'una reunió amb el Jordi sense dubtar-ho. Menjar molt bo, atenció perfecte i l'ajuda per fer del nostre casament un dia màgic va ser espectacular. No podem més que agrair i recomanar la seva feina.
23 febrero 2018 0:38
Nos casamos en Junio de 2017 con el catering Cal Blay, y fue todo excelente. El servicio fue impoluto. El equipo muy agradable y crearon en todo momento un ambiente buenísimo.
Por otro lado, la calidad de la comida era increíble, los invitados nos recuerdan todo el tiempo lo bien que comieron.

Sin duda volvería a escogerles para cualquier evento especial.
25 septiembre 2017 7:28
Excel·lent servei i tracte. La millor empresa de càtering que podeu trobar al Penedès. Vaig poder assistir a un casament al Mirador de les Caves i tots els convidats vam quedar impressionats per la qualitat del menjar i el lloc.
01 abril 2017 22:40
Catering molt professional. Menjar de primera on tenen varis tipus d'opcions segons el que cada un vulgui gastar. Molt atents a tots els detalls i rodats en grups. No us fallaran.

Escribe una reseña



Calificación general: