04 diciembre 2023 6:02
Van donar de baixa uns clients de Catgas (que llogaven el meu pis) sense que haguessin pagat el gas consumit de tot un any. A l’entrar uns nous llogaters al meu pis, aquests van rebre la factura del gas consumit pels clients de Catgas que van marxar sense pagar. Catgas va ignorar el problema tot i que m’anaven dient que ja ho estaven solucionant. Pel mig hi ha una fotografia trucada de comptador que Catgas té i no sé d'on l'han tret. Un any més tard no ho han solucionat, no m'han dit res i la factura de gas dels clients morosos l’he hagut de pagar jo. Catgas no ha tingut cap interès en solucionar-ho i Consum de la Generalitat va dir-me que així és com Catgas actua sempre.
17 octubre 2023 3:52
Molt agraïda i contenta amb l'atenció de la Laura Cárceles, em va ajudar amb tot el procés i va estar atenta durant dies.
Moltes gràcies!
30 junio 2023 6:31
Muy contento muy amables en todo momento. Fácil ponerse en contacto con ellos. Trato cordial y dando todo tipo de explicaciones
Ellos se encargan de todos los trámites de cambio de compañía
Los precios nada que ver con la compañía anterior
Un diez no entiendo los comentarios negativos que aparecen en algunas reseñas
22 enero 2023 13:56
Aneu molt en compte. Preus desorbitats i la seva suposada "catalanitat" dona molt a desitjar.
31 octubre 2022 13:25
I was with Catllum, which is the same company as Catgas. They're a bunch of scammers. The first three months, they were decent and then all of a sudden they increased the usage to ridiculous amounts (2-3 times). They were charging me 180 euros for energy I did not use. When I complained, surprise surprise, the next month's usage becomes normal. Now they're trying to scam me again and I'm leaving.
02 octubre 2022 6:32
Ens vam fer de Catgas per se una companyia d'aquí, que ens transmetia molta confiança fins que a finals de 2021 van apujar-nos sense avisar i sense donar-nos oportinitat de re-negociar un 50% el preu del gas i la llum, passant a tenir menys consums i pagant el dobe (de 300€ a 600€). Posterioment el servei d'Administració ha estat nefast per tal de poder agilitzar el pagament del deute (el consum hi va ser) tractant-nos d'estúpids. Una ENORME decepció.
27 septiembre 2022 21:22
Lo peor que hay en el mercado, te cobran cantidades desorbitadas por prácticamente nada, huid y no os dejéis engañar, le falta mucha mejora, si buscáis comeros la cabeza esta es vuestra distribuidora.
19 agosto 2022 6:24
No m'agrada escriure ressenyes negatives, però aquesta la faig com un servei públic. Vaig contractar amb Catgas la llum i el gas, i vaig sortir-ne ben escaldat. T'ho venen com una empresa catalana, llaç groc al web, domini.cat, etc. En realitat, és només màrqueting per atreure la gent que de bona fe vol donar suport a les empreses del país. En el meu cas, es van comportar sense cap ètica ni escrúpols, i després de passar unes factures desmesurades, ells mateixos em van donar de baixa sense cap avís previ, i em van retornar a les mans de les empreses estatals de gas i llum. Tot plegat ha estat una experiència ben desagradable.
25 junio 2022 19:33
Huid corriendo como locos! Me acaba de venir la primera factura de la nueva compañía a la que cambié hace un mes y asciende a menos de la mitad! (con el mismo consumo)! Una locura, me estaban cobrando el Kw/H a 0.1266 € y ahora lo pago a 0.049.vaya tela.
17 junio 2022 15:35
Horrible experience with this company. We used them for our gas and received a bill that was more than double what our landlord had told us we should pay (our landlord had told us gas would be €180 in the colder months and the bill we got was €460 and we barely used the heating) - and without any explanation or anything. They seemed to just be charging a random amount to us. The customer service is horrible, avoid this company at all costs
11 junio 2022 23:50
Em vaig fer de Catgas perquè era una distribuidora catalana. Però els preus s'han multiplicat per 3 sense cap mena de justificació. La primera factura el mateix dia que m'enviaven l'avis de la puja de preus de 900€, sense practicament obrir el gas més que per les dutxes, anem amb una catalítica de butà per no obrir la calefacció, la següent de 400€ i escatx, igual. La llum, tres quarts del mateix. Intento parlar amb ells per telèfon i no ha estat possible. Per sort he canviat de domicili i me n'he desempallagat, em sembla, perquè encara no he pogut parlar amb ells per saber si realment la pripietaria del pis ha fet el canvi de nom.
04 junio 2022 14:29
Muy mal, llevamos con ellos un poco más de un año, el año pasado paguemos por los dos meses de invierno no llegaba a los 250€, este año por los meses de octubre y noviembre hemos pagado 530€ y esta última 568, estamos locos o que, esto es impagable. Me apunto si hay una denuncia común. No me pienso quedar de brazos cruzados. Me cuesta igual que el alquiler. Alucinante
01 junio 2022 13:34
Somos clientes nuevos desde Noviembre y solo en 2 facturas hemos pagado más de 200 € de gas cuando somos 2 personas en casa. En Endesa no pasábamos de los 60€ en 2 facturas (un incremento de más del 200%).
28 mayo 2022 4:56
Acojonante. LOS MÁS CAROS DEL MERCADO. Me han multiplicado el precio del gas en la última factura. Paso de pagar 3 cts a 12,5 sin aviso previo ni explicación alguna. Eso sí, lo domicilian a los 3 días de enviarte un email y la ultima factura me ha subido a 1.100€! He revisado todas las facturas del gas y son los más caros del mercado con diferencia, no tengo ni un conocido que pague tantos €/Kwh ni de lejos. Vamos un timo de empresa y te dicen que es lo normal.
22 mayo 2022 4:07
Pagues unes factures desorbitades sense tocar practicament la calefacció, son uns lladres. Factures de 300€ estan tot el dia la casa buida i amb la calefacció apagada, això no es normal.
20 mayo 2022 16:57
Desde diciembre hasta ahora se han multiplicado x10 el precio de mi factura frente a la facturación anterior. Intento hablar con ellos para conocer el motivo y buscar una solución pero no cogen el teléfono.
08 mayo 2022 12:07
Em vaig donar d'alta a l'agost de 2021, la facturació d'octubre i novembre va ser normal, la de decembre i gener un robatori a ma armada i sense informar previament de l'increment de les tarifes. Reclamo, em donen la raó, em diuen que torni els rebuts reclamats i que refacturaran aplicant les tarifes anteriors a la apujada, no només no ho han fet sinò que m'amenecen amb tallar-me el suministranent si no pago les factures. Per descomptat que m'he canviat de comercialitzadora i aniré als tribunals si cal.
06 mayo 2022 22:21
Mala atenció, mal servei i a punt de fer fallida. Tenim pisos en lloguer i per fer país, els contractes eren amb ells. Ara resulta que no podem fer un canvi de titular perquè no accepten nous clients per -segons diuen- el preu de l'energia actual i els remeten al mercat regulat.
Suposadament els nous llogaters rebran una carta de la nova companyia de mercat regulat però és impossible comunicar-se amb ells ni saber com, quan i com es farà el canvi.

Si tenen uns contractes vigents i uns preus, els ha de mantenir, és el risc comercial de tota empresa.

Però no respondre, no atendre mai el telèfon i deixar els clients penjats, no són maneres.

Estan economicament amb l'aigua al coll, i enlloc de ser transparents, fan patada endavant i ja t'espavilaràs!
05 mayo 2022 1:56
Vaig canviar a Catgas al 2019 per els bons preus que oferien en el mercat. A dia d’avui segona factura de gas consecutiva que triplica el preu de l’any anterior amb el mateix consum de Kw. Han aprofitat el moment de crisis en els preus d’energia per fer el seu Agost! Pujant el variable de 0,04 a 0,128 sense cap preavís. Quan truques per informar-te no surts del és el que hi ha i és la situació de mercat. ESTAFADORS. No ho recomano a ningú, esteu millor amb la companyia que teniu, segur!
30 abril 2022 13:48
Vaig contractar CATGAS eprque era una empresa catlana i despres de pagar 700 euros en 7 mesos (4 d'ells sense encendre la cale per por) marxo amb cara de primo. Son uns lladres, mai havia viscut una situació així i amb tanta impotència. Podriem denunciar-los col.lectivament?
26 abril 2022 18:04
Realment son uns estafadors, han cobrat una factura triplicant el cost del gas, ho cobren a 0'126€/kwh quan altres comercialitzadores com naturgy ho estan fent a 0.048, ara a la seva web indiquen un AVIS important de la pujada del preu, fa dues setmanes no hi era, deuen tenir un allau de queixes.
El pitjor, a part de l'estafa, es fer servir la voluntat de fer pais.
23 abril 2022 18:14
L'atenció telefònica crec que és mediocre perquè no responen. Pel que fa els preus són bons i moltes persones que es queixen no tenen en compte que és el gas que ha pujat i no Catgas
23 abril 2022 10:40
Experiencia nefasta, et roben igual
que els altres, però et roben en català. Factures de 450euros. Em vaig passar al mercat regulat ara fa uns dies, la darrera factura de l, 1 al 31 de març, sense calefacciò ha estat de 110 euros. El pitjor de tot es qu ni tan sols et donen una explicacio.
17 abril 2022 22:17
Catllum 0,40 kw endesa one 0,21 kw para siempre, gracias endesa i naturgy por no pagar impuestos no como los Utonomos i pekenyas empresas ay que pagar, VIVA EL COMUNISMO.
17 abril 2022 20:20
Per ara tot be. Ja fa 3 anys que vaig fer el canvi amb ells i cap problema. Edito: factura de desembre a gener robatori descarat. M he donat de baixa perquè no agafen el telèfon, el preu és abusiu i no hi ha ningú que pugui pagar aquestes factures
08 abril 2022 23:33
He vist una ressenya que parla de fer una denuncia col.lectiva, no se com ho tenim que fer per contactar entre tots perquè estic disposada a fer-ho. Jo els he fet una reclamació després d'haver rebut una factura de dos mesos de la brutalitat d'import 850€! He retornat factura, jo en els mesos de mes fred havia pagat un màxim de 350€. Els meus pares, pensionistes, vivint en un pis petit i amb Catgas per "culpa meva" han rebut una factura de 670€! Ens sentim totalment desamparats, sense cap resposta, ni contestar el telèfon, realment un malson. Si poguessim contactar tots els afectats potser tindrem mes força. Em vaig fer de Catgas amb la il.lusió de fer Pais, i em sento molt estafada, quina decepció amb l'actitut de Catgas, que ve a ser "el barco se hunde salvese quien pueda"Edito perquè he rebut mail dense cap resposta però afegint fres.rectificades (uns 100€ menys) igualment fres.totalment abusives
29 marzo 2022 2:09
Cobren el que els rota amb l'excusa de la guerra, tot i que el gas que rebem ve d'Argèlia i no de Rússia.
Vigileu amb aquests estafadors.
23 marzo 2022 10:04
Dejo 1 estrella porque es necesario para dejar esta reseña. Tengo 5 meses de haber contratado el servicio de luz con esta compañía porque ya estaban con ellos en el piso donde me he mudado. Y a fecha de hoy no me han generado ni la primera factura de luz, me parece increíble que no sepan darme una respuesta concisa ni solución, aún no tengo ni la menor idea de cuánto voy a pagar de 3 facturas que seguro llegarán de golpe, porque lo único que hacen es poner pegas y excusas, diciendo que es algo de la distribuidora.
Cuando llamas a atención al cliente tienes que esperar muchísimo rato a que cojan la llamada o la desvíen directamente. He enviado correos electrónicos y también tardan mucho en responder. Lo que más me molesta es la falta de comunicación, y que todos “conocen la incidencia” pero no pueden hacer más, solo: “llámanos el próximo mes si no se ha solucionado”. A cuantos meses de llamadas se solventará?
No la recomiendo, porque esto nunca me había pasado ni quiero repetirlo.
14 marzo 2022 19:22
Unos verdaderos ladrones, una facturación increiblemente cara, nos hemos dado de baja, ni gas ni luz, al principio nos parecía un precio correcto, desde el mes de octubre es una facturación desorbitada, hasta absurda. Pongo una estrella para poder escribir la opinión.
13 marzo 2022 12:56
Vam canviar a Catgas perquè és empresa catalana, energia verda, preus ajustats i sense sorpreses, La nostra sorpresa va ser quan ens va arribar una factura de 722 €. Vivim en un pis de 100m2 i mai de la vida havíem pagat alguna cosa semblant.
Hem pagat 0.13€kWh quan moltes altres empreses estan cobrant entre 0.04 i 0.06€kWh.
Ens hem sentit realment estafats: ' (
12 marzo 2022 8:27
Después de un año se han vuelto locos con los precios. Los más caros del mercado. El último recibo de Luz precios por tramo cercanos a los 0,40 y de gas el último recibo supera los 0,13. Y sin avisar. Toda una estrategia comercial nefasta. Por cierto, he encontrado una muy buena oferta con Repsol
03 marzo 2022 6:57
Marxo després d'un increment avusiu de preus sense notificació previa. I com a regal de comiat lectura real inventada (curiosament superior al real) i facturada a un preu del gas fora de mercat. Si seguim amb catgas ens hem de vendre la casa per pagar la factura.
21 febrero 2022 17:30
Fatal. Fan una modificació de les condicions de forma unilateral amb l'argument de que si mantenen les que figuren al contracta estan perdent diners.
Considero que estan incurrent en una il·legalitat.
Actuant així durarà dos dies.
26 enero 2022 23:04
Després de dos anys amb Catllum marxo per que m'estaven sagnant amb les factures.
Al marxar es donen conta després de un any i mig, amb el churro de sistemes que es veu que tenen, que els hi dec una factura. Pago la factura i quedem en paus però l'atenció, actitud poc conciliadora i mala educació del tal Daniel Herranz deixa molt que desitjar. A la companyia li queda molt per millorar.
07 noviembre 2021 22:12
Era antiga client i ara he tornat. Diria que, si no és del preu més baix del mercat, sens dubte és un dels més econòmics. La gestió perfecte i el tracte molt proper i familiar per telèfon. Espero segueixin fent aquesta atenció tan bona i mantinguin el preu per seguir junts molt anys!
19 octubre 2021 8:30
Hace mas de 1 año que me pase con ellos, y estoy encantada. Cualquier duda o problemilla que tengo me lo resuelven muy facilmente. Muy contenta con el cambio tanto de la luz como del gas. Y en casa de mis padres también lo cambié hace poco y contenta igual.
26 septiembre 2021 2:55
Horrible trato de Laura Campillo, diciéndome una cosa y haciendo otra, si no que me llama la persona de la distribuidora me cortan la luz, al parecer lo hizo por que no le caí bien, espero arreglen esto de decir unas cosas y después proceder con otra, las llamadas están grabadas.

Si quieres no tener problemas de que te corten la luz sin que te enteres por algún recibo olvidado, mejor vete a iberdrola o alguna otra compañía de luz y gas
20 julio 2021 19:16
Contractació molt fàcil a través de la web, tarifes molt competitives, almenys amb el gas. De moment zero problemes. Els comentaris negatius els escriuen els nyordos rabiuts perquè es tracta d'una empresa catalana
30 junio 2021 20:13
Con tothom diu no atenen al telefon a la nit si tens una urgencia dema mateix cambiare de companyia.
12 junio 2021 14:18
Excel.lent tracte personalitzat i amable. Factures clares i senzilles.
La diferència amb ENDESA! Abismal!
28 abril 2020 12:45
La pitjor companyia que m'he trobat. La web peta per tot arreu, amb faltes d'ortografia i greus errors de seguretat, no puc contactar amb ells a les 13h36 d'un dimarts.i el més greu: m'he adonat que fa 2 anys no van fer correctament la baixa d'un contracte de llum. Un desastre. Consulteu altres comercialitzadores de llum i gas. Canvio avui mateix
30 marzo 2020 20:17
Vam sol.licitar un contracte de nova alta de gas i llum fa un mes.
En el tema del gas ja va ser una gestió deficient. Al final resolta perquè vam trucar nosaltres mateixos a la distribuidora per quedar amb l'instal.lador.
Referent a la llum ja és una altra cosa. Vam enviar la documentació que ens van demanar per e-mail.
Transcorreguts els 15 dies preceptius que hi ha de demora per una alta sense tenir cap notícia, truquem i ens diuen que la distribuidora ha rebutjat la petició.
Si ho sabien perquè no van trucar-nos inmediatament?
Preguntem si la documentació està correcta i ens diuen que si, i ens expliquen que la distribuidora posa pals a les rodes a qui contracta amb una comercialitzadora diferent a la distribuidora.
Repetim aquest procés fins a cinc vegades.
Passat un mes ja no acceptem la resposta estàndar i demanem que algú ens digui que està passant.
Finalment algú de CatGas/CatLlum ens dedica més d'un minut i mira que en la resposta de "Rebutjat" de la distribuidora hi ha l'apunt de "Documentació Incompleta". Són ells els que ens repetien a cada trucada que la documentació estava correcta. Òbviament des del primer dia ni se la van mirar. D'això se'n diu DEIXADESA.
Incomprensible, inacceptable que ens hagin tingut mes de 30 dies esperant una alta per la seva incompetència, per la seva manca d'atenció a un nou client, que a més venia recomanat per algú que ja ho és. Des del primer missatge Rebutjat si haguessin tingut interès en resoldre-ho haurien vist que hi havia un missatge annexatde Documentació Incompleta. Què van estar fent mentre rebien desenes de trucades nostres reclamant l'alta? Quin tipus d'atenció al client va repetint missatges sense assegurar i preocupar-se de què està passant realment?
A més ni una sola trucada per part seva. Les trucades sempre nostres. Mai, ni que sigui per cortesia, ni una intervenció per part seva donant informació. Cap empatia per un problema que, dia a dia, i amb diferents persones que anaven agafant el telèfon coneixien perfectament.
Així és que la diferència que pretenien com a element distintiu d'Endesa i Gas Natural no existeix.
És més, pel fet de confiar en aquesta empresa hem hagut de patir un retard que té greus conseqüències per a nosaltres.
Per tant no puntuo amb un zero perquè no puc.
Nefasta gestió i a més que tothom ho sàpigui, més car que una altra comercialitzadora competència directa com és Factor Energia, amb un cost de 0,0533126 contra 0,063098 de CatGas.
Sinó són capaços de gestionar, fent un seguiment acurat d'una petició d'alta, que pot passar quan hi hagi alguna incidència de servei o un problema de facturació per una lectura errònia, etc? És incomprensible el que han fet i inacceptable el que hem hagut d'aguantar. La última és que sabem que tindrem el comptador abans del dia 28 perquè hem trucat directament a la distribuidora en cap cas perquè ens hagin informat des d'aquest símil d'empresa. Una vergonya més en el tracte i la gestió.
19 febrero 2020 18:57
PREUS COMPETENS, BON SERVEI I ATENCIO TELEFONICA PERFECTA!
MOLTES GRÀCIES CATGAS ENERGIA / CATLLUM ENERGIA
06 enero 2020 2:39
Trato genial, llamas por telefono y te atienden al momento, sin contestadores ni que te pasen por multipes departamentos, tengo contratada la luz y la diferencia de precios con la que me cobraban en la otra compañia es notable, el video de los diablos bailando con los musicos, me encantó.
17 diciembre 2019 16:26
El tracte fantàstic tant per telèfon com per correu. I les millors tarifes!
Molt contenta amb el canvi.

Escribe una reseña



Calificación general: