06 abril 2024 5:04
Un placer para el paladar y un servicio inmejorable, si se tiene oportunidad es obligacion ir apreciar su cocina
29 marzo 2024 21:07
Buena comida con atención deplorable. No me parece de recibo cerrar los lavabos aledaños a la sala en que estabamos (25 comensales), obligando a las personas mayores a subir muchas escaleras para ir al más cercano. Sin calefacción. Notable falta de empatía del chef que no atendió a las solicitudes razonables de los comensales:¿era muy difícil hacer un arroz blanco para una pequeña con dolor de tripa? sólo accedió tras varias advertencias de reclamación. Adicionalmente, muy fea la intentona de cobrar un menú que no se había servido. No hay queja de la comida (muy buena) ni de los camareros (correctos y serviciales), pero la experiencia global en un lugar así debería ser otra. No lo puedo recomendar para reuniones, especialmente con muchos comensales.
.
Contestación a "propietari ":

Pasamos un frío de miedo, nadie salió a fumar, no pudimos ir al lavabo cercano, (ni nuestros mayores ni nosotros) y sólo accedió a servir el menú pagado "dos días antes" tras solicitar la hoja de reclamaciones, nadie se opuso a pagar el arroz.le agradeceré que no diga "medias verdades" ni saque conclusiones por su cuenta.

En un sitio de esta categoría la experiencia íntegra debería ser excelente. Un saludo
01 octubre 2023 3:58
Excel.lent cuina amb productes de qualitat i cuidant tots els detalls. Tapes especials delicioses en un ambient tranquil i acollidor. Tracte excel.lent també. Per repetir!
28 septiembre 2023 4:27
Un lugar muy agradable. Excelente servicio.
Hicimos el menú bambolines y quedamos encantados!
06 septiembre 2023 15:47
Fantástico Menú Degustación Bambolina y servicio insuperable en todos sus sentidos, salimos muy gratamente sorprendidos!
01 septiembre 2023 9:56
No puedes venir a Manresa y no visitar este templo de la buena comida y el buen beber… déjate aconsejar por ellos y la experiencia será inolvidable. Gracias por todo!
29 agosto 2023 11:11
El millor regal d’aniversari! Hem dinat com marquesos! Tot boníssim, de moltíssima qualitat i sobretot, molt ben atesos. Ens han tractat de meravella. Tornarem seguríssim i us recomanarem! Us desitjo el millor amics! I la “sobretaula”, meravellosa!
24 agosto 2023 23:18
Restaurante muy recomendable si buscas una cena con platos sorprendentes a un precio asequible. Elaboraciones super creativas con aromas, texturas y sabores que no te dejan indiferente. El servicio en sala es completo, no dejan pasar ni un solo detalle tanto en atencion como en cada explicación de los platos y todos sus ingredientes. Realmente se aprecia el respecto y la calidad del producto.
Gracias por todo, volveremos pronto.
10 agosto 2023 1:54
Com sempre, fascinats. Ens encanta anar per la tranquil·litat, el bon servei, les explicacions del producte que ens dóna el Jacint abans de deleitar-nos amb el que ens porta a taula. I sobretot la delicadesa del menjar al paladar.
Moltes gràcies per tot.

% recomanable
21 julio 2023 9:22
Exquisit, boníssima experiencia. Val la pena viatjar a Manresa per anar-hi. Experiència al Gastrobar: de luxe. Servei impecable. Amb ganes de tornar-hi per fer taula al restaurant (més formal i possiblement carta més sofisticada). Un lloc per recomanar sense dubte. Relació qualitat preu molt correcte.
02 mayo 2023 2:11
Alta cuina i servei amable en un entorn immillorable. Sens dubte una de les millors opcions a la Catalunya central per a les ocasions especials.

- Vam provar el menú bambolines (75 euros/persona) : plats molt aconseguits, alguns ben curiosos, variats en sabors i productes, equilibrat, i quantitat adequada. Delicadíssim el tàrtar de gamba amb els seus coralls i tocs cítrics. Altres de bon nivell com la carxofa amb foie i ceps o el llobarro amb liliàcies.
- Deixeu-vos recomanar pel cap de sala. Molt coneixedor dels productes que ofereix, amable, predisposat a ajudar i apunt per a fer mil recomanacions.
- L'espai és preciós, elegant i cuidat. La cuina oberta espectacular. Tot plegat fenomenal per a una celebració especial.
- El preu potser és una mica elevat però considerant el global de l'experiència, en un espai fantàstic, detalls cuidats i una bona cuina estaria disposat a pagar-ho de nou.

M'agradaria trobar més taules plenes la propera vegada ja que crec que ho mereixen (potser milloraria l'afluència amb un menú de cap de setmana, o diari a preus més assequibles.).
Queda pendent tornar per a provar el gastrobar, una opció més informal.
26 abril 2023 20:59
I hem anat a parar una mica per casualitat i per recomanació. El gastrobar es un espai molt maco. El menjar es indescriptible cada plat era millor que l'anterior i les postres eren inmillorables, feia molt de temps que no disfrutava tant amb unes postres. Ens hem sentit molt ben atesos, era la primera vegada que hi anaven i ens han informat molt bé i aconsellat molt bé. De ben segur que repetirem.
18 abril 2023 4:36
Gran encert. Vaig anar amb la meva parella a dinar un dissabte al Gastrobar i tot el que vam demanar ens va encantar; estava tot boníssim. A més, molt bona relació i qualitat preu; les racions per compartir són prou grans i el preu no és excessiu.
Pel que fa al local, estava molt net, decorat amb gust i l'ambient molt tranquil.
Sens dubte, si tornem a Manresa, tornaren a escollir-lo!
15 abril 2023 9:52
Muy buena experiencia! Los dueños muy amables y atentos, el precio super bien y la calidad de la comida tambien.
Muchas gracias
11 abril 2023 20:41
Un tracte amable i impecable. El Jacint ens portava els plats i ens els explicava. Producte excel•lent i de Km 0. Tot boníssim. Una experiència que repetirem!
27 marzo 2023 9:27
Molt bon menjar. Li poso 4 estrelles perquè vam passar una mica de fred, la calefacció no anava prou bé.
12 febrero 2023 13:50
100% Recomanable. Un menjar boníssim, de temporada, i molt ben presentat. I el servei impecable.
28 enero 2023 8:50
Opció VEGETARIANA una presa de pèl.
Sopar d' empresa, menú 38€ per cap, opció menú vegetarià (mateix preu).
Mentre el menú estàndard consta d' un entrant d'uns 6 plats i un plat principal, el menú vegetarià consta de 3 plats: 1.dues mini torradetes amb albergínia, 2.hummus de remolatxa i 3.una patata mitjana amb 4 bolets per sobre banyat amb una salsa de crema de llet, i el postre. Sense comentaris!

RESPOSTA al comentari del propietari.
Gràcies per la llista de preus. Però el que importa no és el preu (vosté pot cobrar el que li doni la gana), sinò el que s'ofereix per aquest preu, bastant escàs cal recalcar (recordem que és un SOPAR, no una degustació). Afegir que no vaig veure vi, ni vaig fer cafè.

Arribar a l'hora pactada i sortir a l'hora que sigui forma part de les normes del seu negoci. Si vosté vol que els seus clients marxin a una hora en concret, nomès ho ha de comunicar abans de fer la reserva. Això és independent al que entra en el menú per aquest preu.

Posar un equip de música AL FINAL DEL SOPAR PER UN JOC, també forma part de les seves normes. Si vosté no estava d'acord ho podia haver comunicat en aquell moment. Tot i aixi, segueix sent independent al que serviu en el menú per aquest preu.

Tenir 3 cambrers o 25 forma part del que vosté consideri que és necessari per al seu negoci, el meu comentari és sobre el menú vegetarià (pobre i escàs).

Em sembla d'una visió empresarial molt pobre respondre a una opinió d'un client amb una crítica per conceptes que formen part del seu negoci.

Bones festes igualment!
21 enero 2023 0:14
Vam anar a sopar d'empresa, decebedor, desagradables, poca quantitat (el menú normal just, però el menú vegetarià abusiu de preu i escàs de tot), poc beure (no ens servien quan demanàvem i ens van dir que a les postres ja no servien més), poc pa (que només van servir amb l'últim plat i 1 llesca de barra per cap).

Molt decebedor per grups, no he provat a la carta, però no tinc ganes de fer-ho tampoc després de l'experiència.
14 enero 2023 17:40
El Cau de l'Ateneu és un restaurant que mai em deixa indiferent. M'agrada molt anar-hi perquè sé que sempre trobaré qualitat i originalitat als seus plats.
A més, el tracte de la gent que hi treballa i que sempre cuidin tots els detalls són coses que fan sentir-te com a casa.
01 enero 2023 18:23
El menú de grupos es bastante caro (quizás por ser época navideña), 38€/persona. La cantidad que te sirven muy muy ajusatada, con unos mini-entrantes y un segundo plato, aunque estaba todo muy bueno. En cuanto al postre, de los peores que he probado (unas tostaditas con una crema bastante rara y unos cuadrados de xocolate negro), prefiero un flan antes que esto.

Precio/calidad no me ha convencido.
31 diciembre 2022 16:54
Simplemente espectacular! Menú de Sant Esteve delicioso. Restaurante muy bien ambientado, cada plato es mejor que el anterior. Combinación de sabores y texturas especiales y sorprendentes. Felicidades!
Muchas gracias

Caterina
08 abril 2022 21:55
Fuimos al gastrobar, y el menú de mediodía laborables fue espectacular. Si que el tamaño de los platos no es muy generoso, pero está en el límite de lo correcto. Relación calidad precio espectacular. Muy tranquilo, trato muy servicial, te explican muy bien todos los platos. Altamente recomendable y repetiremos seguro. Aún no había tenido ocasión de ir y fue de casualidad que descubrí que tenían opción de menú asequible. Añadir que el restaurante es muy acojedor, y que comer en la terraza cuando haga mejor tiempo tiene que ser muy agradable
11 marzo 2022 7:05
Decidimos salir a cenar y probar un nuevo lugar al que no hubiéramos ido nunca.
Así que decidimos ir a probar el Gastrobar y pedimos una mesa para dos.
El lugar hay que reconocer que es una pasada donde punto principal es la cocina abierta que tienen en la planta baja.
Pedimos 5 platos para compartir además del aperitivo que te sirven mientras esperas y que luego te cobran en la cuenta. Hay que decir los 4€ que pagas por la crema de calabaza, la tostada con paté casero y la croqueta es justo, estaban muy bien la 3 aperitivos. Pedimos para compartir los Molletes (Nini hamburguesas) que estaban muy buenas con su cebolla caramelizada.
El segundo fue el huevo a baja temperatura con parmentier de patata y trufa negra recién rallada que estaba buenísimo, para mojar pan. Tengo que reconocer que soy un amante del huevo a baja temperatura pero es muy recomendable.
El siguiente fue un canelón que también iba acompañado de trufa negra, el cual también era muy bueno, con un buen equilibrio entre los ingredientes y la salsa a mi parecer.
El tartar de carne esta muy bien preparado igual que el corte, acompañado de un aderezo bastante intenso el cual hace que el sabor de la carne quede un poco enmascarado (algo perfecto para mi novia que no le gusta el sabor a carne cruda muy intenso). Y por último fue la lubina rellena con gamba junto con la salsa. La lubina estaba sabrosa y jugosa y la combinación del plato era muy interesante. Todos los platos estaban bien presentados, elaborados y buenos pero para mí destacan el huevo a baja temperatura y la lubina. Nos gustó la experiencia, repetiremos.
27 enero 2022 14:09
Vàrem anar al gastrobar, un menú impressionat i de gran qualitat. Ens va encantar. Ara volem anar a provar el menú desgustacio
05 octubre 2021 6:30
Aquí hi trobareu una cuina plena d'audàcia però amb un esperit impecable, vehiculada en dos menús degustació. Fantàstic, té l’elegància, la il·luminació, amb llums puntals zenitals, la vaixella vintage, les cadires precioses i la distribució de les taules donen una sensació de confort i refinament que confirma la carta. L'experiència ha estat excel·lent. L'espai i el tracte al client molt cuidat, pendents en tot moment del que puguis necessitar. El menú amb sabors fàcils i apte per a tots els gustos, però elaborat amb molta cura. Gràcies!
01 octubre 2021 2:31
L'espai és d'un gust excel·lent, restaurat respectant l'edifici històric. Tracte molt amable i proper. Els plats molt originals i cuinats amb productes de proximitat. Menús una mica cars però ho recomano per una ocasió especial.
29 agosto 2021 14:09
Menjars molt elaborats. Disposa de dues tipologies de restauració, el bar i el restaurant. Nosaltres vam triar el bar, més econòmic i amb una carta de tapes per compartir. Tot i que pel nom pot semblar que sigui més senzill, els plats no tenen res a envejar, originals i molt bons
22 agosto 2021 8:07
Una gran experiència gastronòmica. Molt bon producte i atenció i servei impecables. Per nosaltres s'ha convertit en un referent de la comarca.
17 agosto 2021 19:35
Varem escollir per sopar el menú Tramoia, un menu molt complert i mes que suficient en quantitat, i ja no cal mencionar la qualitat, simplement espectacular. Un servei excellent.
Hem va sorprendre l'hummus de remolatxa amb un toc picant, el canelo de costella amb una salsa espectacular i el wellington de Xai (sublim). Quan arribes a les postres amb el sorbet de llimona i merengue que estan deliciosos, penses, aqui hem falta un segon postre de xocolata, pero no hi es, tornes a pensar ens conformarem amb el cafe i copa final, i us ben asseguro que et rematen com quan un nen obre el regal mes esperat de reis. Aneu i proveu el cafe i copa. Enhorabona a tot l'equip del Cau de l'Ateneu, esperó que tingueu l'exit que us mereixeu.
10 agosto 2021 21:44
Era la primera vez que lo visitaba, me gustó el sitio, está decorado con muy buen gusto, y la atención es buena.
La comida muy buena, pero a la vez "minimalista". Más bien escasa, y me pareció caro, éramos cuatro personas y pedimos un menú de 22€ que se convirtió en 33€, y era un día de diario.
22 julio 2021 7:25
Un lloc molt especial.un entorn agradable.menjar de qualitat molt ben elaborat... Els menus degustacio son genials.
04 abril 2021 17:17
Local muy acogedor. Personal muy atento y amable. Presentación de los platos excelente. En todos los platos que hemos probado explosión de sabores y texturas.
29 marzo 2021 16:25
Han obert fa poc temps amb uns espais i sales totalment remodelats i decorats amb total exquisidesa. Una cuina fantàstica, ample i moderna. Plats molt ben elaborats amb productes de qualitat i proximitat. Cuina moderna. El servei molt professional i personal. Fantàstic. Per repetir una i mil vegades.
Fórmula vermut per 11 €, que val la pena abans d'un bon àpat.
12 marzo 2021 21:38
El local és accessible en cadira de rodes, i és molt acollidor, el servei és molt agradable, atents i el menjar molt bo. Hi tornarem.
26 febrero 2021 3:13
Tens dues opcions a escollir. Gastrobar i restaurant. Nosaltres vàrem triar la segona opció. S'ha de venir amb temps i tranquilitat per gaudir com cal. Hi ha coses a millorar però veient el poc temps que fa que estant oberts al públic, creec que estant fent un gran treball. En el nostre cas vàrem fer el menú Tremoia. El menú està bé però penso que hi ha cosetes que es poden millorar, per exemple vaig trobar a faltar més vins del Bages com de la resta de Catalunya.
Dit això, recomano anar-hi a provar els seus plats.
17 febrero 2021 7:05
Molt bon restaurant amb encant.fusió del tradicional amb el gourmet actual.disposen de carta i varis menús degustació amb un bon sortit.
La relació qualitat-preu correcte però s'ha de tenir en compte que els preus són alts.
Presentació i servei professionals i amables.
Recomanable
28 marzo 2019 7:56
Fantástico restaurante, una experiencia muy interesante a nivel gastronómico y un lugar especial.
08 febrero 2019 18:58
It should be in the Michelin guide, which is highly recommended

senzillament hauria d, estar a la guia Michelin, molt recomanable
26 diciembre 2018 4:22
Posto stupendo e cucina meravigliosa. Non sbaglia mai. Piatti ricercati ma sempre unici e ottimi. Servizio impeccabile.
10 noviembre 2018 23:57
Un steak tartar espectacular, i sense dubte un dels millors restaurants de la comarca. Tan pel que fa a l’entorn, com el tracte, el menú i els meridatges.
20 junio 2018 2:08
Menú diari de 35€ excel·lent. Bonic, acollidor i molt professionals. Cuina elaborada i la millor qualitat. Una grata sorpresa. Repetirem!
25 diciembre 2017 7:04
Muy buena cocina, con buena relación calidad precio, entorno muy bonito que en primavers verano ha de ser espectacular, excelente experiencia. Trato muy bueno. Con ganas de volver.
27 noviembre 2017 0:31
Excelente atención y calidad del servicio en ambiente muy agradable y pintoresco! Comida exquisita. Sin lugar recomendaría y volvería varias veces!
07 septiembre 2017 3:45
Un restaurant amb encant, un menú degustació de bona qualitat, amenitzat per la música d'en Pep Poblet, i a un preu molt raonable, ens varen proporcionar una molt bona vetllada.repetirem!
02 julio 2017 14:52
Un día perfecto.escojimos pack helicoptero+menú Russinyol. Espectacular.buena atención. Local es maravilloso que decir del menú fantástico.
10 junio 2017 21:35
No hi havia estat mai però tothom me'n parlava molt bé! Vàrem mfer el menú russiñol i ens va encantar! El servei és exel.lent en tot, la presentació molt molt cuidada, la variació de sabors, textures.el dolç. Els poso un súper exel.lent en tot. Moltes ganes de repetir! Molt recomenat!

Escribe una reseña



Calificación general: