19 julio 2023 21:10
Magnífico sitio para conocer cómo se elabora el cava. Gracias a Eva hemos aprendido un poquito de este arte.
20 junio 2023 4:49
Gran descubrimiento en medio de Sant Sadurní. Una visita memorable, gracias a Eva, quién con cariño nos
explico toda la historia mientras recorrimos cada rincón de la cava. El premio fue ese tast que pudimos disfrutar al acabar la visita.
23 mayo 2023 2:54
Un bona visita a la cava amb l' Eva.
Hem pogut veure tot en funcionament, el dia a dia d una cava.
La cata a genial i divertida.
Recomanable
05 mayo 2023 4:21
Una visita muy interesante con Eva que la ha hecho amena y divertida. La cata a ciegas genial. Muy recomendable
16 abril 2023 6:02
La experiencia es mágica, Eva lo cuenta con la pasión de los comienzos y se te olvida que es un cava de un siglo atrás … la clase y la elegancia de la bodega con la calidad del cava hacen que la visitara será una experiencia maravillosa
23 marzo 2022 6:15
Hem fet la visita aquest dissabte al matí i ens ha encantat. Un cava molt bo i les caves centenàries molt guapes i que estenen que visitar perquè com aquestes tan antigues no és troben. L'Eva ens ha fet una visita de 10 i cal dir que és un encant. Gràcies per aquet dia tan maco.
15 diciembre 2021 15:22
Visita impressionant i enriquidora. L'edifici ja centenari, majestuós, impecable i de gran bellesa. El procés de producció des del tiratge del vi fins al empaquetat final es una autèntica maravella. Les cadenes tecnològicament perfectes i netes. Baixar a "les mines " amb quatre nivells sotaterra es algo sorprenent i màgic. Les ampolles arriben per un carrilet per fer la rima manual i que quedin reposant uns quants anys. La pau, temperatura i humitat ens transporta a un ambient romàntic i especial on les galeries es van omplint d'ampolles que estaràn amb les mares per convertirse en cava després del degorge. Moltíssimes gràcies per la Eva, directiva i directora comercial que ens va fer sentir com a casa i ens va donar una gran lliçó de cata i de simpatía. Sempre m'enrecordaré d'aquest dia on hem fet una nova amiga i hem tastat uns caves totalment excel·lents.
16 noviembre 2021 19:57
Avui hem anat a celebrar el meu aniversari anant a visitar les caves Montesquiu. Una experiencia inolvidable. Tenen uns caves bonissims. L'Eva Domènec ens ha fet sentir molt especials. Segur que hi tornarem.
02 julio 2017 22:46
Lugar fantástico para conocer la historia del cava. Visita muy amena y divertida, magnífico trato y sobretodo muy buen cava!
13 junio 2017 9:29
Un lugar con magia, una gente que hacen que te sientas como en casa y su "oro líquido" realmente un placer al paladar.
También decir, que las instalaciones son realmente espectaculares, y la visita guiada, de lo mejorcito que he visto.
01 junio 2017 8:54
Fantástico lugar, bodega centenaria, un lugar precioso en un enclave perfecto. Trato inmejorable y la cata de cavas superior.
22 mayo 2017 1:02
Hicimos la cata a ciegas y estuvo muy bien. Las cavas gran reserva están muy sabrosas, sobre todo la rosada.
05 marzo 2017 19:41
Molt bona atenció i molt bon tracte. Han estat molt amables i acollidors. Repetim de l'any passat. Aquesta any han tret unes noves linies de caves que val la pena tastar-les, sobretot el Gran Reserva.

Escribe una reseña



Calificación general: