23 abril 2024 15:50
El millor lloc possible per donar en adopcó un cavall o euga i també el millor lloc per anar a buscar un cavall o euga per companyia o passejades! Tracte inmillorable, molts contactes i lloc esplèndit. Encantada!
06 enero 2024 3:06
¡Una experiencia inolvidable en un entorno de ensueño!
Los caballos son realmente geniales, mansos y dinámicos al mismo tiempo, y es una delicia dar un paseo con ellos. Nuestro guía también fue fantástico, es radiante y, gracias a él, aprendimos mucho sobre la región.
¡Gracias por todo!
14 noviembre 2023 14:34
Hicimos un paseo en grupo, la mayoría montaba por primera vez, con diversas edades. El paisaje es espectacular, caminos, cruzar un río, bosques, Francesc, el encargado, nos acompañaba caminando atento a todos, y también para hacer fotos, algo que se agradece ya que sobre el caballo no es fácil para quien no sabe mucho. Si se quiere experimentar un buen paseo a caballo, es un excelente plan, seguro e inolvidable, y a un precio asequible. Repetiremos seguro.
01 octubre 2023 4:06
Muy buena experiencia de conocer caballos, montarlos, pasar un día tranquilo en montañas, disfrutar conexión con naturaleza
22 agosto 2023 13:00
Super recomanable fer l’activitat de passeig amb ponis (per nens mes petits). No nomes es el passeig sino tot el procés respectuos de recollir l’animal, prepararlo respatllan-li el pel, netejar peus, col.locar cadira, etc. La Nora i la Julia son genials i us ajudaran i acompnyaran en tot.
16 julio 2023 1:40
Impressionant. El paisatge és preciós i el Francesc ho explica des de la paciència i la passió. Una experiència per fer a qualsevol nivell, tant si has muntant a cavall abans o no.
27 abril 2023 15:22
Estuvimos el puente de mayo y mi nieta de 3 años disfrutó mucho con la visita. Un lugar tranquilo y perfecto para los niños en plena conexión con la naturaleza. La monitora muy amable te enseña los cuidados que has de hacer al poni previos al paseo.
Los dueños muy atentos.
14 abril 2023 18:42
Va ser una experiència que va superar les nostres expectatives. Vam fer una ruta a cavall d'1 hora i la ruta va ser senzilla i amb vistes al poble molt maques. Abans d'iniciar la ruta, per establir un primer contacte amb el cavall, ens van presentar al cavall que muntaria cada un i vam pentinar i posar a punt per anar a passeig. Les sensacions van ser molt bones, des del primer minut que arribes fins a l'últim moment. Molt agradable tot, l'ambient, el tracte de la gent que hi treballa, el tracte amb els cavalls.tot un 10. Nosaltres vam fer la ruta en parella amb l'Estela, una noia molt simpàtica amb la que pots anar conversant i et va guiant en tot moment. Vam sortir encantats amb l'experiència que va ser molt relaxant i amb ganes de tornar a repetir i tornar a veure en Kiss i la Cloe!
31 marzo 2023 11:19
100% recomable. L'entorn és preciós, atenció i experiència de 10.
Repetirem moltes vegades segur.
Gràcies Estela
19 enero 2023 9:42
Hem fet la ruta de dues hores amb l'Estela i ha estat tot un encert. La volta, que passa per petits rierols, boscos i diferents paisatges és molt entretinguda. A més, és un plaer veure com tracten els cavalls. No se si tornarem però segur que ho recomanarem!
15 diciembre 2022 5:43
Benvolguts,
Voldria comentar que si voleu passar un matí o tarda plena i envoltats de natura, que sapigueu que és el lloc adequat.
L'hípica "Cavalls, Mas el Pla", està situada en un indret preciós. La Laura, instructora i el Francesc, són encantadors. Podreu gaudir d'una estona fantàstica i de com tenir cura dels cavalls i muntar-los. Fer tot un aprenentatge enriquidor respecte als animals i fruir d'un entorn natural i preciós. Tot això a molt bon preu.

(Això sí, la pròxima vegada, m'han dit que volien anar al galop, o al trot)
13 noviembre 2022 4:50
Activitats i tallers amb cavalls, vius unes hores amb ells i els tens que cuidar.molt apte per nens.tan la Laura com.el reste del equip un 10!
27 octubre 2022 1:14
Este es un sitio especial, aquí se trabaja con amor, respeto y conciencia el vínculo entre caballos y humanos.
20 octubre 2022 12:16
Aquesta tarda hem viscut una magnífica experiència amb en Brutus i la Kiss, acompanyats de la Laura, que ens ha trasmes la seva passió pels cavalls, i la gran filosofia del Mas El pla, on els animals són els protagonistes i aprens a compartir un gran moment amb ells. Si t'agrada el contacte amb els cavalls i pel que sigui no tens la possibilitat de ser regular, et recomano moltíssim apropar-te a Mas El pla i connectar amb els cavalls que hi viuen en comunitat! I tornarem ben segur!
09 octubre 2022 5:01
Inmillorable! Experiencia unica! Es un lloc on tracten els cavalls de manera inmpagable, amb un amor i vocacio que es respira a l'ambient i durant l'activitat. El personal fantastic. 100% recomanable!
30 septiembre 2022 22:09
Lloc increible, el projecte que tenen amb els animals es precios, no es tracta de una hipica normal casi tots els cavalls son rescatats, la instructora en tot moment ens va acompanyar ja que era el primer cop que montavem, vem poder gaudir de la ruta i tenir una conexió i respecte amb el caball, recomenem el lloc i l'experiencia 100x100
26 septiembre 2022 14:18
Increíble el trato y lo mucho que te enseñan de los caballos
1000X1000 aconsejable ir!
20 septiembre 2022 17:12
Hem fet el taller de ponis i súper contents. A la nostre filla de 3 anys li ha agradat molt i les explicacions de la Quima genial, gràcies per la feina que fan amb els animals.
12 septiembre 2022 14:13
Alquilamos unas bicis para hacer la ruta Olot- Gerona. El personal muy atento y simpático.
Nos vinieron a buscar muy rápido
05 agosto 2022 13:15
Molt bon lloc per pasar el día amb la familia rodejats de natura I animals, també té lloguer de bicis. Els monitors molt agradables I pacients, destacar el bon tracte dels professionals. Els animals molt nets I cuidats. Els preus son basta 'n assequibles comparat amb altres llocs. Repetirem!
15 junio 2022 9:41
Fantástico lugar, te sientes como en casa, el equipo es fabuloso, a mí hija le encanta siempre que podemos hace algún taller, lo mejor el trato al animal y como les enseñan a los niños a respetar y cuidar de ellos.
27 abril 2022 16:15
Després de preguntar en vàries hípiques vam escollir Cavalls Mas el Pla pel projecte que tenen. Els seus cavalls, ponis i rucs son animals que ja no volen a altres hípiques, que els han "jubilat" i que ja no els hi serveixen. Aquí tenen una segona oportunitat, estan molt ben cuidats i molt ben tractats. Moltes gràcies a l'Anna, la Carla i la Vera per fer gaudir a les nostres petites del taller de ponis. És un lloc per a tornar, sens dubte.
07 marzo 2022 6:59
Una immensa alegria i gratitud de saber que existeix un lloc aixi, on els cavalls i equins tenen l'oportunitat de ser tractats amb respecte i amor, i no com una mercaderia. Un lloc ideal per conectar amb ells i amb tú mateix. Felicitats a tots els que formeu part d'aquest projecte. Us desitjo el millor.
26 febrero 2022 2:01
Experiència inoblidable i força instructiva, sense presses i molt bon tracte i atenció per part del personal que hi ha dedicat a la cura dels animals. Molt recomenable per a famílies.
27 diciembre 2021 13:49
Lugar increíble.
Los caballos son tratados con mucha dulzura y delicadeza.
La monitora ha sido muy amable y atenta explicándonos todas las cosas.
Recomiendo empezar con el taller ya que aprendes mucho acerca de cómo tratar al caballo y crear un pequeño vínculo para que a la hora de montar sea fácil.
Es una experiencia que recomiendo al 100%.
19 diciembre 2021 1:54
Muy recomendable! Gracias Marta por el taller que nos impartiste. Las niñas aprendieron muchísimo con tus explicaciones y nosotros también, jeje. Se nota la dedicación y el cariño con el que tratais a los caballos. Hacéis una labor increíble de recuperación con ellos. Las niñas acabaron fascinadas y lo disfrutamos mucho todos. Volveremos seguro! Un abrazo fuerte de la familia Campos!

Escribe una reseña



Calificación general: