20 marzo 2024 11:17
Excelente vizita una ecografia xulisima 4D
real time.Ha sido un placer para mi escojer esta clinica.Muchisimas gracias. Un recuerdo para toda la vida de mi segundo embarazo.Felicidades por este trabajo.
12 marzo 2024 10:50
Es una VERGUENZA DE SITIO, te cobran 130€ por 5 minutos (de visita) porque de espera son mínimo 30min, en una salita escuchando como las de recepción critican a dios y su madre, despues se equivocan con el historial de mi pareja, le dicen que le mandarán la eco por correo y así llevamos una semana esperándola y nada aún, os recomiendo que para algo tan importante ni se os ocurra elegir esa clínica.
14 enero 2024 13:44
Acabo de sortir del centre, decepció absoluta cap a la Maria. Tinc 58 anys, sóc de Gironella, des del novembre que estic trucant al centre intentant aconseguir una cita amb la Dra. Núria Pons, doncs ja m'havia visitat abans i em va agradar moltíssim! Cada vegada que trucava, les noies, molt correctament, em deien que no havia obert agenda i que truqués de nou passats 15 dies. Finalment se'm va donar hora i dia de visita per avui dia 16/01/24 a les 11h.
M'he presentat al centre, contenta i tranquil·la sabent que finalment se'm visitaria i que resoldria els meus temors, però no. La Maria, en un to despectiu i amb un moviment repetitiu d'alçar les espatlles, mostrant inferència i manca de compromís, m'ha dit que la Núria havia fet canviar totes les visites del matí a la tarda i que s'havia trucat a tothom per canviar les hores.
Com pots veure, l'hi he dit, estic aquí i no he sigut avisada. Ha insistit, alçant les espatlles, què s'havia trucat a tothom, tot i que era evident que no, ja que jo havia vingut de Gironella i havia anulat tot per assistir puntual a la meva cita.
No esperava silenci, tan sols demanava entendre perquè no se'm havia avisat i una explicació que, la Maria, no m'ha sabut donar. Gràcies
06 enero 2024 13:07
Buenos dias,
Me gustaria destacar a la Dr. Maria Gallardo, una persona humana y profesional. He tenido bastantes dudas y me las ha respuesto con mucho interés y entusiasmo. Gracias de corazón.
27 octubre 2023 3:32
Tenía cita confirmada y resulta que cuando llego no estaba apuntada me hacen venir de una hora de camino que tengo para nada que impresentables y si tenía cita puedo demostrarlo aquí los únicos mentirosos sois vosotros por que os gusta quedar bien
03 octubre 2023 19:06
Tenía cita confirmada y resulta que cuando llego no estaba apuntada me hacen venir de una hora de camino que tengo para nada que impresentables
02 octubre 2023 1:43
Yo no vendría a este sitio, hacen ir para nada, son incompetentes y lo peor que es de pago y no vale para nada
01 octubre 2023 22:15
Vaya una clínica de pago, tenia una fiesta organizada y la e tenido que cancelar por el médico que le da por irse cuando le sale de los genitales, pondría 0 estrellas pero no me deja, personal inutil
23 septiembre 2023 4:07
Impresentables total. Vergonzoso perder horas de trabajo para decir que no hay medico despues de cita previa con 2 semanas de antelación.vergüenza
26 enero 2023 7:08
El tracte es amable i proper. Des-de la recepció al equip mèdic. Jo estic molt contenta amb la meva doctora
20 septiembre 2022 18:56
Mi compañera clase preparto me a comentado que no le repetisteis la ecografia porque el bebe no se dejo ver, y encima no le disteis ni canastilla pagando 120€. Sois unos sinverguenzas
Yo por 85 me han echo 6 fotos impresas, 100 fotos digitales i canastilla!
Ladrones
23 agosto 2022 9:41
Centro de Referencia en Manresa. Equipo multidisciplinar que abarca reproducción, obstetricia y ginecología.
Muy recomendables
27 junio 2022 18:35
Fa anys que vaig a fer la revisió anual. Abans em feien esperar molt perquè anava amb un altre doctor. Ara he fet seguiment de l'embaràs amb el Dr Carreras i estic molt satisfeta pel tracte rebut per part de tot l'equip. Quan he tingut dubtes o algún problema les noies de recepció m'han ajudat molt i el Dr. Carreras em trucava al vespre per atendre'm telefònicament. Estic súper agraïda a tots per l'antenció que m'han donat en aquests 9 mesos.
04 junio 2022 0:20
Me han atendido varios profesionales de este centro y todos han sido muy atentos, amables y siempre haciéndome todas las pruebas que hagan falta. Y lo que me gusta más es que son muy sinceros, aunque a la vez delicados comentándote los resultados.

Es cierto que a veces pueden tardar en atenderte, pero hay que comprender que a veces les surgen urgencias que tienen que priorizar y no pueden estar en dos sitios a la vez.

Y por último y no menos importantes, no hay que olvidarse de las administrativas del centro que también son súper atentas y amables!:)
20 mayo 2022 15:51
Molt contenta amb tot el personal del centre! La Dra. Bolivar es una persona encantadora i molt professional!
04 marzo 2021 4:11
Hora i deu minuts a la sala d'espera en plena segona onada de la COVID. Visita fugaç de deu minuts.
26 enero 2021 5:04
Una atención total. Toda mi vida yendo al mismo sitio a hacerme cualquier revisión o consulta y cualquier comentario que pueda hacer es positivo. Lastima que el Dr. Costa de jubile, un gran profesional que se tiene bien merecida la jubilación
02 febrero 2020 14:38
El Dr. Carreras molt poc professional en el meu cas. Ara tinc problemes de salut greus per la seva poca atenció. No el recomano.

Escribe una reseña



Calificación general: