01 julio 2022 2:29
El CEI ha sigut un abans i un després dins el meu concepte de salut. M'ha permès entendre el significat d'entrenar per gaudir i no per patir.per a mi el CEI ha sigut un espai on a part d'entrenar, he pogut compartir i desconnectar! Gràcies Jordi
29 junio 2022 14:04
Recomano el CEI a tothom qui vulgui fer esport de forma personalitzada i amb objectius marcats. Els entrenadors són molt professionals i les classes són molt dinàmiques i entretingudes, 100% recomanable!
24 junio 2022 2:49
A l'estiu ja farà tres anys que hi vaig. S'adapten al nivell de cada persona i puc compartir classe amb la meva filla. Es fixen molt en que facis bé els exercisis. L'ambient és molt agradable.
19 junio 2022 9:29
Si busques un entrenament individualitzat i de qualitat, aquest és el teu centre. Entrenadors molt professionals i amb molt de nivell que sempre vetllen per actualitzar els seus coneixements i estar al dia de les noves tendències.
L’espai és molt acollidor i impecablement net!
15 junio 2022 3:31
Centre d'entrenament 100% recomanable. Entrenament funcional i adaptat a les necessitats de la persona, en el meu cas com a complement d'un altre esport. Es nota la preparació i professionalitat en els entrenadors Arnau i Jordi.
04 junio 2022 0:50
Conocí el centro por una amiga que me lo recomendó, y llevo ya más de un año entrenando con Jordi. Yo no tenía ninguna necesidad especial previa, ni lesión, pero prefería entrenar de una manera individualizada y personal, con alguien que me enseñase desde cero y que me fuese corrigiendo, y Jordi ha cumplido con mis objetivos de sobra. Es una hora de entrenamiento intenso, pero que se hace muy ameno. A mi me ha cambiado la forma de percibir el entrenamiento de fuerza, y se nota mucho la progresión. Lo recomendaría mucho, tanto a Jordi, que es mi entrenador, como a sus compañeros.
23 mayo 2022 1:13
Professionalitat i tracte excel·lent!
100% recomanable. Treball individualitzat adaptat a cadascú amb sentit comú i coherent que et permet millorar la força i la salut. Després d'un any al centre puc dir que no hi ha ningú que expliqui els exercicis millor que l'Arnau! Ni persona més apassionada per la seva feina que en Jordi. Gràcies per ser com sou i per ajudar-nos a ser millors cada dia.
23 mayo 2022 0:53
Centre esportiu molt recomanat. Ajusten l'entrenament i els exercicis a les teves condicions físiques i sempre de la manera més professional. En el meu cas l'Arnau ha aconseguit que les jornades d'entrenament es facin entretingudes i amb resultats realment visibles.
14 mayo 2022 10:48
La progressió en poc temps és brutal! En Jordi i tot l’equip són uns cracks i millors persones. Més que recomanable!
13 mayo 2022 21:11
Fa 2 anys que hi vaig, entreno personalitzat, m'ha posat tan en forma que ara el canso jo. (Ja ja, tant de bó)
Sempre em fa mandra anar-hi, i mai m'en apenedeixo d'haber-hi anat.
100% recomanable
12 mayo 2021 19:19
Conocí el CEI por casualidad, después de la primera visita con Jordi tuve claro que era lo que quería y necesitaba. Tratamiento totalmente personalizado y adaptado a las capacidades de cada cual. Al principio mi forma física no era buena y sufría bastantes dolores musculares que a menudo me impedían hacer vida normal. Para mi es importante que durante estos seis meses en ningún momento me he lesionado o sentido dolor después de los entrenamientos, que era una de mis principales preocupaciones, y las molestias que tenía han ido desapareciendo a medida que hemos ido trabajando y fortaleciendo la musculatura. Empecé un único día a la semana y poco a poco hemos ido aumentando en intensidad y en frecuencia. Para mí, el cambio físico incluso mental, a nivel de motivación, está siendo espectacular. Sin duda, lo recomendaría a cualquiera que esté interesado en mejorar físicamente independientemente de cuál sea su punto de partida. Merece la pena.
12 mayo 2021 8:19
Centre d'entremanent personal altament recomenable, si el que vols és millorar la teva condició física, movilitat i qualitat de vida amb un equip de professionals molt ben preparats, amb experiència en el sector, i que et fan sentir com un més de la família!
27 abril 2021 11:53
El millor centre d'entrenament de Girona. En Jordi és un crack! Hi vaig anar amb problemes de genoll i esquena i ara, no em fa mal res! MOLT RECOMANABLE!
23 octubre 2020 22:49
Si busques un entrenament autènticament personalitzat i adaptat a les teves característiques i necessitats, que et permeti assolir els teus reptes, el CEI és el teu centre. Molt recomanable!
25 septiembre 2020 20:18
Centro muy recomendable para personas que necesitan hacer ajercicio de forma personalizada, actividad siempre dirigida por profesionales que conocen bien la actividad que dirigen.
21 septiembre 2020 0:38
Absoluta confiança incondicional cap al CEI: treball ben estructurat sobre una base de coneixement molt sòlida. En Jordi i l’Arnau ens acompanyen per millorar força, moviment, dolor muscular.de manera molt respectuosa pel cos i adaptada a cadascú, sense judicis ni limitacions. Saben motivar i ajuden a mantenir hàbits saludables! Molt recomanable tant per millorar en els entrenaments (running, p ex) com per l’activitat diària. Atenció personalitzada 100% i garanties màximes d’higiene.
30 agosto 2020 22:56
Experiència molt positiva. Exercicis adaptats a les meves possibilitats. Rutines senzilles que m'han permès millorar, mica en mica, en mobilitat, correcció postural, força. Una hora setmanal molt ben aprofitada. 100% recomanable. Gràcies equip Cei!
26 julio 2020 17:27
Un centre d'entrenament perfecte. Les instal·lacions són totalment noves, el material també i en Jordi i en Marc són dos entrenadors genials. Treballen per millorar postures i a partir d'aquí guanyar força. Atenció molt personalitzada.
04 julio 2020 7:46
CEI es l’únic gimnas al que no costa anar! El Jordi adapta els entrenaments i fa que el progres arribi sense patir i gairebé ni adonar-te’n. Un dels pocs llocs que es preocupa i compren veritablement que l’esport es salud.

Escribe una reseña



Calificación general: