16 septiembre 2023 22:49
Avui hem gaudit d'una visita molt interessant, hem conegut la historia de la Cooperativa arquitectónicament impressionant, el procés d'elaboracio del vi i el Vermut i amb una guía molt professional, amb coneixença del que ens parlava i que ens ha transmés la passió i entusiasme i ens ha fet partíceps. Ha valgut molt la pena i els tasts boníssims!
16 julio 2023 22:01
Un magnifico dia! Una magnifica guia Marta, una visita amena y muy entretenida, muy recomendable! Seguro que repetiremos
28 junio 2023 5:40
Estuvimos visitando la bodega Cooperativa de Gandesa y fue una maravilla, la amabilidad de Marta, que nos explicó estupendamente la historia, la arquitectura y el funcionamiento de la antigua bodega, es una visita imprescindible.
19 junio 2023 12:20
Visita fantástica gracias a Marta. Sitio arquitectónicamente muy espectacular y con una explicación por parte de Marta muy enriquecedora. Con la pasión de enseñar su propia herencia familiar.
31 mayo 2023 7:29
El interior de la cooperativa es majestuoso y la guía que es una muchacha joven, está muy preparada y nos explicó grandes secretos. Así como el papel de la mujer, piedra angular en la historia del pueblo y la cooperativa.
30 mayo 2023 6:26
Pues he estado en mejores catas aquí una sola persona para todo aunque mucha empatía con ella pero no la recomiendo aunque la construcción de la cooperativa del Año 1900 es preciosa!
15 abril 2023 20:24
La chica que trabaja en la tienda fue extremadamente borde y hasta grosera. Era una chica muy joven, pero eso deja mucho qué desear. ¡Qué falta de profesionalidad!
03 abril 2023 15:13
Arquitectura modernista industrial de primer ordre. Tossudesa d'un poble que s'uneix contra intermediaris, treballa amb un objectiu comú i té visió de futur i marketing amb el vermut en monodosis de vidre
25 marzo 2023 23:07
La cata que ha sido excelente con 3 vinos diferentes, pero también moscatel y mistela, ver el edificio de la cooperativa nos ha dejado boquiabiertos porque es espectacular, conocer su historia muy interesante y la guía ha sido insuperable, lo sabía todo y vivía todo lo que explicaba y hemos estado charlando un buen rato sobre el vino, la cooperativa, la vida en gandesa, uno visita de 10
09 marzo 2023 5:56
Molt bona experiència. Hem gaudit de la visita i del tast. Durant el tast hem après un munt de coses i curiositats tant de la cooperativa, com del territori i, com no, del seu vi. Molt recomanable
19 febrero 2023 8:18
Sólo visitamos la tienda.
Se pueden encontrar todo tipo de productos típicos con D. O de Terra Alta, desde vino (obviamente ;) hasta aceitunas, pasando por conservas o aceites)
La tienda no es muy grande pero está todo bien expuesto.
Compré varios vinos y un vermut que me recomendó un amigo. He probado uno de los vinos, el VarVall crianza de 2018, y debo decir que, por los 8,30€ que vale la botella, es totalmente recomendado.
Me llamó la atención lo de poder comprar vino a granel.
La tienda muy limpia y la chica que había nos atendió muy bien y nos resolvió una duda que teníamos con el "Vi Ranci".
Volveríamos a comprar, seguro.
25 enero 2023 4:28
Cuando entramos no podíamos prever lo interesantīsimo que es este lugar, la historia, la arquitectura, las personas que están al frente, todo, es un lugar excepcional. Gracias a Marta por su tiempo, su energía y su entusiasmo.
27 noviembre 2022 18:53
Bona visita i molt imteresant per la seva historia en un edifici espectacular
Els seus vins son molt bons tant el de granel com els embotellats per lo menys es q hi probat aquets dies avui abans de tornar hi fet ultima parada
22 noviembre 2022 19:19
La bodega es muy bonita y merece la pena su visita pero hay luces y sombras en la visita.

Muy bien la parte de la explicación de la historia de la cooperativa y de la construcción de la bodega y sus características.

Pero sorprendentemente apenas hubo explicaciones de proceso de elaboración del vino y tampoco presentaron la gama de vinos de la bodega salvo los
tres de la cata.

Y lo más chocante es que la tienda de la bodega tiene un horario de cierre que es un cuarto de hora antes de, en el mejor de los casos, el fin de la visita.
Los vinos se podían comprar en el bar donde se hizo la cata pero no el resto de productos de la zona que tienen en la tienda.
He visitado decenas de bodegas en varios países y no había visto tal cosa.
22 septiembre 2022 14:23
El Celler Cooperatiu Gandesa és un edifici emblemàtic que va construir entre el 1919 i el 1920 el reconegut arquitecte Cèsar Martinell i Brunet. D’estil modernista. El seu valor arquitectònic ha fet que s’hagi considerat una de les Catedrals del Vi. També està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional de la Generalitat de Catalunya i el 2007 es va declarar una de les Set Meravelles de Catalunya. És especialment notable la coberta de volta de maó de pla a diferents altures, que permet la il·luminació amb petites obertures
01 febrero 2022 14:21
Es nuestra primera experiencia y nos ha encantado. El edificio, su historia, la cata de vinos. Ha sido perfecto y sobretodo, gracias a la explicación que nos ha dado la chica, (no recuerdo su nombre) pero gracias a ella, hemos entendido mucho más el significado de esta cooperativa. Los vinos excelentes y una gran sorpresa, el vermut.
17 enero 2022 5:34
Fuimos a hacer la visita a la bodega en conjunto con la cata de vinos el día 11 de diciembre. El punto de encuentro no estaba claro por lo tuvimos que preguntar en la tienda. Al preguntar en castellano, la chica que nos contestó fue bastante desagradable (nos imaginamos que por el idioma) lo que nos hizo llegar al lugar donde nos indicó con menos ganas.

Gracias que a nuestra llegada conocimos a Miriam, que nos atendió con su grata sonrisa y amabilidad. La visita era en Catalán, que aunque no sea nuestra lengua materna, podíamos comprender ya que viajábamos desde Alicante.

Sé que Miriam se esforzó en hablar más tranquila, suave y haciéndonos partícipes para que nos sintiéramos bien con la experiencia de la visita. Se nota que es inteligente en las decisiones que toma con el fin de brindar una buena experiencia al visitante.

Tras la visita en toda la bodega, realizamos la cata de vinos allí mismo. Nos explicó cada uno de los vinos que probamos. Además, es muy cómodo que se puedan comprar los vinos allí mismo, sin necesidad de volver a la tienda.

Le hicimos varias preguntas sobre la comarca y restaurantes tras la cata y fue muy amable al responder a cada una de las preguntas como guía. Pude apreciar que realmente ama su comarca.

Os animaría a potenciar más las redes sociales y publicidad para que el resto de España conozca la calidad de vuestros vinos.

Saludos y siempre gracias Miriam porque nos hiciste vivir un día maravilloso.
03 enero 2022 12:28
En esta bodega ofrecen una visita guiada, con cata de vinos. La historia de esta bodega es fascinante. El edificio es de estilo modernista. Una visita totalmente recomendable.
30 diciembre 2021 22:16
Un espai arquitectònic immillorable per contemplar i comprendre la baixada de càrregues al mateix inici de l'arc. No ús ho per deu!
03 diciembre 2021 4:35
Experiència positiva en la línia de visita i tast. Destaca l'emotivitat de l'explicació: l'esforç de tot un poble per edificar la seva cooperativa. Preu raonable. Bona atenció. Possibilitat de comprar els productes típics de Gandesa a l'agrobotiga adjacent. I un bon dinar al restaurant Bistrot!
13 octubre 2021 12:51
Bon exemple d'arquitectura modernista vinícola. El celler no és tan espectacular com el veí de Pinell de Brai, dissenyat també per Cèsar Martinell, però interessant també.
20 septiembre 2021 4:31
A principis del segle XX l'empobriment provocat per la fil-loxera i la codicia dels comissionistes per treure'n profit, va portar als pagesos de Gandesa a associar-se per provar de guanyar-se la vida dignament. El 1919 quaranta vuit families van erigir aquest celler d'estil modernista, orgull de l'esforç mancomunat i del compromis cooperatiu. La visita lliure val 2€, pero si abans passeu per la botiga i compreu vi (recomano el vi ranci i el vermut Terra Alta amb etiqueta de 1932) hi entrareu de franc
08 noviembre 2020 21:04
Un exemple viu del cooperativisme català i un edifici excepcional.
Vins molt bons.
Una atenció exquisita, molt amables, un 10, tornarem.
08 noviembre 2020 17:05
La visita que ofereix la Pilar és un recorregut per la història de la cooperativa i els seus socis des dels inicis el 1919. Amb les seves explicacions, ens va fer entendre i viure el perquè de cada pedra, de cada procés, de cada disseny. El seu amor per la societat i l’edifici fan que marxis amb un somriure als llavis.i ganes de comprar un parell d’ampolles de bon vi amb l’excusa de donar-los suport! Imprescindible
30 octubre 2020 10:45
Fantástico edificio obra del arquitecto César Martinell joya del modernismo catalan. Visitas guiadas con cata de vinos muy recomendable.
30 octubre 2020 5:26
Gran visita, un matí memorable gracies a les explicacions de Pilar, inmillorable anfitriona i gran coneixedora de l'historia d'aquest celler. Despres de la visita, tasta de vins en un molt bon ambient. Moltes gràcies. Tornarem.
Ah, per cert, els vins son bonissims.
21 octubre 2020 23:33
Cuando haces algo con el corazón se nota.
Cata muy acogedora, guía muy cercana e implicada con la historia de la bodega.
Muchas gracias Pilar! Sin duda lo recomiendo!
02 octubre 2020 13:37
El celler és una meravella. Un exemple increïble de fins on pot arribar la força de les famílies pageses al crear una cooperativa.
La visita de la Pilar és impagable. Sap adaptar-se al grup i et transmet l'orgull d'un poble que durant més de 100 anys ha treballat per un projecte comú.
02 octubre 2020 13:08
Una gran explicacio del lloc i del que significa la coperativa, amb un tast de vins amb xocolata molt particular. Potser per la durada de l'explicacio s'hauria d'estar aseguts, ja que a durat molt
22 septiembre 2020 2:57
La visita guiada és magnífica gràcies a la Pilar que t'encomana l'amor a la seva terra, la seva història i el seu Celler. Ens ha encantat. El tast "Puresa" amb maridatge de xocolata és impressionant. Molt bona experiència. Val molt, molt, la pena.
21 septiembre 2020 16:19
La visita guiada val molt la pena. No es una explicació tècnica sinó de vivències i història de la cooperativa.
Llàstima d'haver coincidit amb la obligatorietat de les mascaretes.
29 agosto 2020 11:23
Visita guiada+ tast suuuuper recomanable. La guia, la Pilar, hi explica des del cor i la passió, no té preu. Bonic conèixer la història, el cooperativisme, l arquitectura i el vi.
Fantàstic. ️
17 enero 2020 23:58
Representativa bodega modernista. Excelente y constructiva visita.
Muy buena calidad en los productos que venden en la tienda adjunta, especialmente el vino blanco.
08 enero 2020 18:57
Hola.
He quedat bocabadat.
No us perdeu l'edifici, no us perdeu les explicacions de na Pilar.
31 diciembre 2019 4:34
Molt recomanable la visita! La Pilar us farà entrar en el món de la cooperativa com ningú més en sabria! I amb un amor i passió que impacten! Si tenim ocasió, tornarem!
27 diciembre 2019 7:48
A casa nostra diem que la terra fa l'home. I aquesta terra alta dona caràcter als homes, a les obres q hi fan com aquest magnífic celler cooperatiu i als vins que hi elaboren. Però la visita guiada amb la Pilar et recorda sense dir ho que són les dones les qui fan els homes i la bona gent q s'estima els seus ii la seva terra la que és capaç de convertir sense més mitjans que la seva força i il·lusió uns totxos en una catedral del pragmatisme i una terra esquerpa en la mare d'uns productes de caràcter i de qualitat.
I al final ja no saps si t'ha agradat més el vi, el celler, la terra o la gent q hi  has conegut. Però sempre et queda el consol de tornar hi per seguir hi pensant. No us ho perdeu.
17 diciembre 2019 3:31
El fet que s'hagi de reservar les visites amb antelació li resta punts respecte el del Pinell de Brai
02 diciembre 2019 14:25
Es un celler, venen molt bon vi D. O. Terra Alta, oli i molts més productes, agro-botiga, Recomenable.
17 noviembre 2019 7:39
Bonita visita a la bodega Museo donde se comenzó a producir vino de la Terra Alta en 1919.
La bodega está en muy buen Estado y la visita guiada explica muy en detalle el cómo y porqué de la construcción de la instalación y cómo se producía el vino de la época.
Muy interesante y recomendable. La cata final del vino de la comarca pone un broche final a la visita.
13 noviembre 2019 6:44
Magnifique, nous avons fait la visite seul, nous reviendrons pour faire la.visite guidée, personnels très aimables et la visite très jolie.faire une petite excursion en.partant d'Alcossebre passés par là et ensuite la vía verde jusqu'à Alcaniz en passant par Arnés, Cretas, Calaceite, Valderrobre.
02 noviembre 2019 5:59
Es indudable que la bodega es una pieza de gran valor arquitectónico, como tantas otras bodegas modernistas que se pueden encontrar en Cataluña. La verdad es que merece la pena la visita. La tienda en sí no está mal, pero podría mejorarse, anadiendo algunas plazas de y un mejor acceso. En cuanto a la atención, al cliente no hay nada que reprochar, es obvio que el personal siente pasión por la enologia y está orgulloso de lo mucho que ha crecido últimamente la DO. La verdad es que hay enologos que han conseguido revalorizar los vinos de la DO con verdaderas joyas enologicas.
23 octubre 2019 23:08
El sitio es muy chulo pero lo mejor la ghia. Nos hizo un tour por la historia muy singular. Aconsejable si te pilla de camino. Cerca hay rutas espectaculares, especialmente en bici.
10 octubre 2019 11:49
Celler modernista q vale mucho la pena visitar x su arquitectura, Historia cooperativista q la guía te explicará apasionadamente y x supuesto x sus vinos! Espero poder visitar nuevamente el stand q ponen en Molins para la Candelera!
04 mayo 2019 7:48
Excel.lent experiència la visita guiada a la bodega.
La guia demostra i transmet emoció amb un sentiment molt arrelat per la història de la bodega, l'arquitecte, la terra, les persones.
He visitat com a 30 bodegues i aquesta ha anat molt més enllà d'una explicació tècnica. Moltes felicitats, ha estat emocionant.
Visca la terra, el vi i les persones senzilles que la conreen i se l'estimen.
09 abril 2019 4:54
Una visita plena d’història i molt emotiva. Pilar una gran guia que ens ha fet riure i emocionar recordant la Guerra Civil i l’importància de la Cooperativa per al poble en aquella època.
29 marzo 2019 16:06
La visita guiada interesantíssima, la guía amb molt de cor i molt amor pel celler i la terra.vam sortir emocionats. El tast de vins molt bó, vam comprar vins i vermut boníssims
26 enero 2019 17:29
Pilar es una pasada. Vive la historia y te la hace vivir. La bodega modernista es muy chula, diferente. Y algunos de los vinos están muy buenos.

Lo único malo es que no te salvas de llevarte alguna botella a casa!

Escribe una reseña



Calificación general: