21 febrero 2024 21:02
Que desagradable! La Sra. Que atiende en la tienda, además de vender, se dedica a preguntar a algún cliente en especial, sobre su vida con la nueva pareja y que ha pasado con su ex esposa. Y el cliente en cuestión le contestó refiriéndose a su pareja con falta de respeto y comentando intimidades a la susodicha vendedora y que ella le preguntaba. Lo que no sabían es que yo había entrado en la tienda y como ella no me conocía y mi expareja al estar de cara al mostrador no me veía. Pues le contó según la pregunta de la interesada y me descalifico y falto al respeto que se deben tener las personas. Me pillo de improviso porque no había oído nunca de su boca lo que pensaba de mí. Lo agradezco a la casualidad. Pero esta señora en vez de entrar al trapo debía de haber sido más empatica y contestar que a ella no le interesaban esas intimidades. Y ponerse en lugar mio, haber si a ella le hubiera gustado que se diera esa situación con su persona.
05 octubre 2023 1:13
Vins i caves:
La relació qualitat preu dels vins i caves, correcte.
Puntuació 4/5
Visita:
La cata de 6 vins amb formatges i embotits de proximitat que diu a la seva web. NO és VERITAT. Només fan la cata de 6 vins sense res. Sort, que finalment ens van treure carquinyolis per aguantar tota la cata.
La visita guiada pel celler:
El guia, que no és de la zona ni de la comarca de la Conca de Barberà, i no coneix ni les muntanyes de davant de Sarral, dient que eren les muntanyes de Prades, ens va donar el primer vi sense fer-ne cap comentari. A l'obrir el segon, se'n va adonar. Puntuació: 2/5
Espai:
Val molt la pena, celler modernista.
Puntuació: 4/5

Consell: busqueu guies de cata de la zona, coneixeran millor el territori, el vi, la gent de la terra i l'estima al que feu.
21 julio 2023 5:52
Es una excelente y grande Cooperativa. Excelentes vinos y cava. También venden al por menor. El mejor cava que tienen es el Petrignano. Tienen mucha venta de sus vinos, tanto blanco, negro, rosado. Así como un blanco Semi-Dolç.
Además venden Tetra bricks de 5 litros, que el vino está envasado al vacio. Su marca PORTELL es muy conocida y la sirven en bastantes buenos restaurantes.
La uva base es el Trepat.
En 1959 se unieron Vinícola de Sarral y Sindicatos de Viticultores. Han tenido que ir ampliando El Celler, debido a sus ventas y calidad.
13 noviembre 2022 15:11
Muy buenos vinos y cavas.lástima del de gafas del mostrador, que te mata el día con su seriedad. Por lo demás perfecto.
12 noviembre 2022 20:56
Cooperativa con vinos y cavas de gran calidad pero de precio ajustado.

En su momento fue un grato descubrimiento, muy recomendable. Repito al menos una vez al año, desde hace más de una década.
23 enero 2022 3:18
Celler Portell, vinícola de Sarral destaca pels seus vins i caves produïts a la mateixa cooperativa que compta amb les vinyes més altes de Catalunya, a 700 metres. La cooperativa és coneix amb el nom de la Catedral del vi.
23 noviembre 2021 4:28
Visita molt ràpida, per feina, però un lloc on hi tinc que anar-hi un dia a fer una visita guiada per la seva historia i sens falta provar els seus vins. Me ho apunto a l'agenda.
10 noviembre 2021 12:51
Esta bodega forma parte del modernismo industrial, junto con la cooperativa vinícola del Sarral (está rematada por Pere Domenech i Roura en 1914
04 octubre 2021 5:26
El millor vi rosat del mon. El unic que es rosa, perquè el raïm es d'aquest color.
Es diu Trepat
Els altres, es vi blanc amb pell de raïm negre.
05 abril 2019 2:38
Gran cooperativa, gent treballadora, un exemple a seguir. Una festassa, tot molt ben organitzat, ho vam disfrutar, el cava magnífic, moltes gràcies.
07 marzo 2019 12:23
Vinos muy buenos y accesibles de precios! Siempre que estare por la zona pasare a comprar vino y licores
10 diciembre 2018 22:21
Cooperativa fundada el 1907. Té una gran varietat de vins i caves. Així com també altres productes típics de la zona com avellanes, oli, etc. Destaca el cava brut nature i el rosat trepat, fet amb una varietat de raïm autòctona de la Conca de Barberà.
Molt bona atenció al públic. En temps de verema es pot visitar el celler i observar l'el.laboració del vi. També es comercialitza el most.
09 febrero 2018 16:06
Gran varietat de vins i caves. Vi a doll: Blanc i rosat de fermentació controlada (i en ampolla) : s'està més temps dintre la bóta. Aquestes dues varietats no són precisament fortes d'alcohol i passen bé; l'ull de llebre, sol ser més aspre per tenir més tanins. Especialment indicat per carns i pernil salat.
El Reserva, fet amb tres varietats de vi: Ull de llebre, Merlot i Cabernet té un bouquet fi i afruitat.
El personal és molt amable i t'ajuda a l'hora de triar la millor opció, fins i tot, permetent-he tasta-los.
26 enero 2018 10:39
Cooperativa con vinos y cavas de gran calidad pero de precio ajustado.

En su momento fue un grato descubrimiento, muy recomendable

Escribe una reseña



Calificación general: