14 abril 2023 3:04
Nos ha encantado la experiencia, vino ecológico DO Alella maridado con un buen desayuno tradicional y unas preciosas vistas. Explicación a cargo de Joan Ayra responsable del Celler que nos ha brindado un trato muy cercano. Volveremos!
31 agosto 2022 8:33
Preciosa experiencia y el trato maravilloso, recomendado 100% y volveremos pronto, los vinos están espectaculares!
17 abril 2022 21:43
Un celler encantador. Vaig estar a un acata super ben organitzada, amb uns blancs sorprenents.
Gràcies Fina per la vostra hospitalitat.
20 marzo 2022 1:25
No tenim ni idea de com és el celler i de ben segur que ja no ho anirem a descobrir. El que podem assegurar del cert és que la dona gran que hi ha a la recepció ens ha tractat d'una manera molt maleducada. Passejavem amb el nostre gos pel camí de davant del celler mirant si connectava amb un altre per tornar a casa i ha sortit de males maneres, parlant-nos d'una manera molt desagradable i amb molta ràbia. Pensem que aquesta no és manera de tractar els veins del poble, tot es pot parlar tranquilament i ella no ha sapigut fer-ho, ni acostar-s'hi. Una llàstima, però no podem recomanar un lloc on es tracta d'aquesta manera a qualsevol persona que passa.
11 noviembre 2021 11:03
El lugar con una vista preciosa, el vino muy bueno y Fina encantadora.
Beautiful views, very good wine and Fina great host.
07 noviembre 2021 9:41
Una visita molt gratificant i instructiva
Excelents vins, de molt alta qualitat i bon preu. Felicitats a tote la gent del celler.
16 mayo 2021 8:36
Pequeña bodega en las montañas del parque de la Serralada de la Marina. Paisaje re lindo, preciosas vistas al mar. Muy interesante la excursión con la degustación de vinos blancos ricos y muy particulares después. La Garnatxa blanca nos encantó, y nos hemos llevado dos botellas a casa. Alicia que nos hizo la visita es muy amable y simpática.
Sitio 100% recomendable!
07 febrero 2021 10:44
Cultiu ecològic amb visites guiades i zona de tasts que no vam poder fer pel covid. L'ampolla de vi blanc que vam tastar tenia un gust diferent, fort e intens, potser massa i tot
19 noviembre 2020 8:54
Una visita molt agradable amb uns vins d'alta qualitat i un lloc preciós. Destaca l'atenció al públic i un negoci familiar responsable amb el medi ambient. És necessari fer una reserva amb antelació.

Escribe una reseña



Calificación general: