29 noviembre 2023 11:09
Centro médico con diversas especialidades. Todas mis analíticas me las hago aquí, ya que Conchita es una gran profesional. Nunca he tenido ningún problema, ni hematomas ni derrames.
29 junio 2023 10:56
Buen Centro Medico buen personal de atención sobre todo la Sta. Cristina.
Buen equipo médico en general.
09 mayo 2023 7:32
Molt recomanble. El personal de recepció és molt atent, professional i resolutius. I l´equip mèdic que he anat (gine, trauma i fisio) tots molt bons professionals. La veritat és que vaig super tranquila quan tinc qualsevol malestar perquè sé que em tractaràn molt HUMANAMENT!
05 mayo 2023 1:50
Molt atents, vaig fer la renovació del carnet de conduir i la veritat que estava nerviosa, m'explica molt bé el que tinc que fer, el metge també molt atent i simpàtic, o recomano.
28 enero 2023 8:15
Centro muy recomendable.
Las recepcionistas, Cristina y su compañera super eficientes. Yo he utilizado por mutua al traumatólogo Dr. Jaume Baylach y al fisioterapeuta Bernat López de Haro de momento todo va perfecto. Muy profesionales y amables.
También el Dr. Martinez de digestivo perfecto.
Será mi centro médico de referència en la zona.
Seguir así, dando un servicio con profesionalidad y cariño.
08 enero 2023 10:33
Gran centre mèdic amb molts bons professionals. Cada vegada que he necessitat anar he quedat molt contenta.
Les noies de recepció maquíssimes!
10 diciembre 2022 21:58
Centro médico con múltiples especialidades. Puedes ir por mutua o pagando. Tramitan la renovación del carnet de conducir. Dentista fantástico.
24 septiembre 2022 16:47
Vaya centro, si te pasa cualquier cosa, no saben ni que doctores tienen, y no tienen en cuenta ninguna prioridad por daños.
05 septiembre 2022 14:24
Dermatòleg fatal. Molt poques ganes de treballar. Quan vas a pagar et diuen, que s'han de pagar 50€ en metal.lic i que vagis al caixer.
10 junio 2022 19:37
Todo fantastico, llame y la chica me atendió muy bien, y me dio hora para el dia siguiente a primera hora para analitica. Un 10 de 10 Gracias
06 junio 2022 6:28
Sempre truco i ningu l'agafa.ara porto 5 minuts trucant i al final m'han penjat. INCREIBLE.
10 mayo 2022 4:34
Sempre he estat content, però no recomano la revisió pel carnet de conduir. He estat una hora perquè em donessin el provisional.
08 mayo 2022 22:59
Pésimo servicio telefónico, te hacen esperar un buen tiempo y luego te cuelgan, no una muchas veces, que mala imagen.
29 marzo 2022 4:05
Hoy mismo he llamado 4 veces durante mas de 20 minutos de espera en total, nadie se ha dignado a coger el teléfono. Me parece vergonzoso la penosa atención al cliente, en este caso nula, mas bien.
01 febrero 2022 11:57
Les meves felicitacions per la Conxi, que realitza les extraccions al CEM de Vilassar de Mar. Atenta, puntual, eficient, i amb molt bona má. I això es així cada vegada que he m´ha fet una extracció. Un plaer retrobar-la.
07 diciembre 2021 7:15
Queixa rotunda pel traumatòleg Dr. Carlos M. Urbina. Vaig demanar primera visita per tres dolències diferents i abans de seure a la cadira i sense deixar-me acabar d'explicar hem va contestar que hauria d'anar al reumatòleg. Va qüestionar el mal que tenia, molt poques ganes de treballar i molt poc empàtic. En el moment de la visita em va dir que hauria de visitar-se quan tingués el dolor, tot i que li havia comentat que el dolor m'apareixia quan feia esport (era una visita programada i no d'urgències). Vaig acabar marxant de la consulta sense explicar-li tot el que hem passava, molt poc interès. Sens dubte no recomano aquest traumatòleg a ningú. Llàstima que el Dr. Cova es jubiles (traumatòleg que tenia anteriorment, un gran professional), ja que aquest traumatòleg no li arriba ni a la sola de la seva sabata.
Pel que fa a les recepcionistes, només tinc paraules positives, amables i professionals.
15 septiembre 2021 5:28
Gran servei i atenció per part del equip mèdic i recepció.
He anat al dermatòleg un parell de cops i els cops que m'han atès han estat prou ràpid.
03 octubre 2020 2:25
De entrada la atención telefónica es pésima y no lo digo por la espera, lo digo por el tono desganado con el que te atienden. Siempre que he llamado.atención a desgana y como si te hicieran un favor.
22 septiembre 2020 6:50
Vaig venir ahir per una radiografia, a la recepció, la noia nova porta la mascareta sense tapar el nas. Vaig pensar que pot ser li anava gran però avui torno a ser aquí per un altre visita i porta una mascareta del cem amb el nas en fora de nou. Tampoc ha pres la temperatura a ningú dels que han entrar mentres jo esperava per la visita.
13 septiembre 2020 20:37
Tenen molt malament resolt el tema de la mobilitat eléctrica. Si hi vas amb algun tipus de patinet no et deixaran entrar si no deixes el patinet al carrer, amb el risc de robatori que això comporta.
No hi aneu pas amb patinets o monopatins.
01 abril 2020 18:55
Molt decepcionada per el seu servei.
Per aconsseguir els meus resultats, he trigat com un mes de més i sis mails per reclamar-los. Ara estic esperant que em responguin per aclarar-me un dubte sobre els resultats (que ni s'han molestat en posar una nota per a que pugui entendre el lleguatge tècnic) i ja porto dos mails per a que em contestim. I els que em quedem veig. No m'havia passat mai trobar-me tant mal servei en metge privat. Una pena.
24 noviembre 2019 17:58
Me fui 2 veces por 2 razones diferentes (ginecólogia y médico común) y ambos médicos fueron amables. Las receptionistas fueron divinas y listas para ayudarme. Yo lo recomiendo.
15 octubre 2019 9:11
Atención perfecta en recepción. Mandé un mail con las autorizaciones pertinentes para mi analítica y ya las tenían preparadas a mi llegada.
Destacar la pericia y paciencia de "Conchita" para extraerme la sangre, ya que normalmente suele ser complicado para.
Gracias
04 julio 2019 22:52
Muy mal trato, tenia una igienr dental el dia 8 de mayo y me llaman el 7 para decirme que asta el 30 de mayo no acen mas igienes, como comprendereis hay que avisar al trabajo con una semana de antelacion para poder coger fiesta, muy mala organizacion siempre pagamos los cidadanos o mejor dicho los clientes en todos los aspectos, gracias por Nada C. E. M Vilassar de Mar
06 junio 2019 8:25
Mi experiencia ha sido muy buena. Me han visitado a la hora acordada. Tanto el especialista como el personal de recepción han sido muy amables. El centro está muy bien cuidado y limpio.
16 mayo 2019 13:05
Sempre tenen molta cua, Segurament perque cobreixen moltes especialitats. El temps d’espera ronda els 30min o 1 hora tenin cita prèvia. Treballen amb moltes mútues.
28 octubre 2018 1:18
He debido tener suerte, he ido por analíticas y revisión para el carnet de conducir y muy bien. Muy amable la chica que suele atenderme en administración y el tiempo de espera el adecuado.
19 septiembre 2018 13:15
Fan esperar molt. Moltissim.
Sembla que et facin un favor quan es un centre privat, és a dir pagant.
10 septiembre 2018 19:59
La atencion es la correcta paa ser un centro privado, pero te hacen esperar demasiado, aunque no haya casi nadie pareciera que tienen tiempo fijo para los clientes, por lo menos una hora para cualquier cosa. Si no fuera pago lo entendenria, pero la verdad es insolito a veces la espera. La atencion de las enfermeras de la analitica es lo unico que me ha hecho repetir.
20 marzo 2018 6:16
Esperas mucho. Parece que no hay nadie, aun así te hacen esperar. Personal muy amable, pero servicio lento.
15 noviembre 2017 1:41
Si veniu a aquest centre mèdic, millor porteu una motxilla amb viandes. Es la setena vegada que vinc, sempre he hagut d’esperar una hora de temps. He arribat a esperar quasi dues hores. Un cop vaig marxar a la hora i mitja.
Ara estic esperant mentre la persona que ha entrat davant meu te la mateixa hora que jo. En aquests moments porto 50 minuts de retard i a sobre estic content perquè ja em toca.

Escribe una reseña



Calificación general: