10 enero 2023 2:44
Escola de música del barri, molt recomanable tant pels que volen obtenir un títol oficial de música com pels que, com jo, o els meus fills, volen passar-ho bé aprenent a tocar un instrument. El professorat és molt qualificat i s'adapta al que vulguis fer o a l'instrument que vulguis tocar. (Corda, vent, percussió, etc) i si voleu passar-ho bé, hi ha grups de COMBO per totes les edats!?
09 enero 2023 9:37
Molt bona escola de Música. Molt bon professorat. Hi estudio guitarra però pots aprendre a tocar instruments de corda, percussió, vent. Et pots treure un títol oficial o aprendre música com un hobby, encara que no sàpigues res de música. El professorat s'adapta perfectament. Facilitat pels horaris i hi ha grups de COMBO de totes les edats. La música com una diversió!
28 diciembre 2022 21:08
Escola de música molt ben situada i cèntrica. Fa molt anys que en sóc alumna, i el tracte és molt professional i proper.

Els professors mostren una formació excel.lent i és idònia per a gaudir del hobby de la música i aprendre tot passant una bona estona. Tenen una àmplia oferta de classes, tant d’instrument i cant, com de llenguatge musical i d’exàmens reconeguts.

Molt recomanable, sobretot, els grups de combo! ️
25 diciembre 2022 0:33
La millor escola de música del barri. Bons professors i magnífic metode d'aprenentatge per gaudir mentres aprens música i a tocar un instrument.
Classes particulars i de combo per diferents edats i nivells. Molt recomanable!
23 noviembre 2021 13:58
Molt bona acadèmia de música, jo hi porten fent piano allà durant molts anys i sempre aprenc coses diferents.
30 septiembre 2021 6:39
No manejan correctamente las consecuencias del covid sobre los estudiantes, poca comprensión.
30 octubre 2019 16:27
Excelente plantel de profesores con dilatada experiencia merecedores de la más absoluta y merecida confianza. Recomendable 100%.

Escribe una reseña



Calificación general: