29 mayo 2023 10:35
Un equip i un servei molt professional.
Persones que et fan sentir acompanyada en tot moment.
05 marzo 2023 23:33
Excelente atención al cliente, muy profesionales y muy recomendables. Utilizan tecnologia muy avanzada, no solo te hacen la audiometria, sino que dan una paso más para entender que te pasa. Si tienes problemas con el oido, este es un buen sitio para empezar. Gracias
09 febrero 2023 22:37
Fa uns mesos que ens vàrem posar en mans de l'equip d'Aural per posar uns audifons a la nostra àvia, val a dir que ella era un xic reticent a portar-los. No obstant, gràcies el gran tracte humà i professional que ens varen dedicar l'equip del centre, l'adaptació ha estat molt fàcil i fluïda en tot moment.
08 septiembre 2022 9:21
Un servei molt professional, amb un equip excel·lent. Et realitzen un estudi auditiu molt complert i t'assessoren molt i molt bé. Abans de vendre els aparells busquen quina és la millor adaptació al problema i et deixen provar els aparells 15 dies, en el meu cas tres setmanes. Un seguiment constant del problema i a l'adaptació dels aparells.
Uns Audífons que han superat la meva expectativa.
Sense cap dubte repetiré.
02 septiembre 2022 13:05
Sóc operada d'otoesclerosis de fa molts anys. Darrerament notava que perdia audició i vaig anar a l'otorrino. Ell em va dir que encara no em veia a punt per portar audiòfons, però em va fer un informe per l'audioprotesista bàsicament per tranquilitzar-me.
Vaig acudir al Centre Aural de Vic a través d'una amiga i des de el primer moment es van guanyar la meva confiança.
L'audioprotesista va coincidir totalment amb el metge i vam decidir que aniríem fent controls periòdics per triar el millor moment per provar els audiòfons. Així és que, després de dos anys, finalment tinc la satisfacció de gaudir d'una bona audició gràcies als bons consells de l'Helena.
A més de recomanar-me el millor audiòfon pel meu cas sempre estan a punt per ajudar-me en qualsevol dubte que pugui tenir i solucionar els petits problemes amb que m'he trobat fins ara.
Sempre es nota l'amor que tenen pel seu treball i això em fa sentir molt agraïda.
24 agosto 2022 12:29
El millor Centre que he pogut anar. Un Gran equip de professionals, i millors persones sense dubte.
No dubteu de anar-los a visitar!
22 enero 2021 13:09
Inmejorable trato! Son unos increíbles profesionales! A partir de ahora mi centro de confianza!

Escribe una reseña



Calificación general: