13 junio 2023 20:19
Al centre aryuveda de santa coloma de farners es un centre on imparteixen classes de ioga, meditació i de massatges amb olis, 100% recomanable tot.
La mestra es molt propera amb els alumnes i les classes de ioga són molt complertes pq es treballa tot.
També us recomano els massatges que fa la Carme, que es la professora de ioga, són bonissims, els fa amb olis, almenys el que em vaig fer jo. I genial. 100% recomanable,
Classes de ioga: un 10
Massatges: 10.
02 junio 2023 15:04
Hace cuatro meses llegué al Centre Ayurveda SCF buscando paz mental y reconectar conmigo misma, sin haber hecho nunca esta práctica. En todo momento me he sentido acompañada por Carme. Lo hace que sea tan fácil, transmite tanta calma. No podría estar en mejores manos! Muchas gracias Carme! Ojalá haberte conocido antes! Nos vemos en la siguiente clase!
18 mayo 2023 14:18
Buscava un espai per cuidar-me però fugint de l'estrès diari. Ara fa més de mig any que faig ioga al Centre i m'encanta! No n'havia fet mai i m'ha sorprès el complert que és. Treballem tot el cos i aprenem sobre nosaltres mateixes. La Carme ens cuida molt bé, però també ens fa treballar força! A més, el grup de companyes és molt agradable i m'hi sento molt a gust. Recomanat 100%, treballem pel nostre benestar i això és fer salut? ‍️
18 abril 2023 2:41
Las clases de yoga con Carme son lo mejor, hace 4 meses que practico el yoga con ella, y la verdad que sus clases son muy agradables y muy buena armonía, yo estoy encantada ya que desde que empecé me ha cambiado la vida a nivel de dolores.
Es una muy buena opción el Yoga, y más con ella.
16 abril 2023 14:38
Los masajes ayurvedas son muy completos y relajantes. El masaje ABHYANGA en las manos de Carmen es muy especial para mi porqué voy con nubarrones en la cabeza y cuando salgo el sol vuelve a aparecer. Muchas gracias Carmen por tu cuidado y sensibilidad.
27 octubre 2022 13:14
Hace 4 meses que empece hacer yoga para embarazadas con Carme, y estoy encantada nunca antes había hecho, al principio iba con miedo por si no llegaba y por mi obesidad, las clases son tan dinámicas y ella te lo pone fácil, siempre hasta donde llegues. Lo recomiendo al 100%, y el bonito vínculo que se hace un tu bebe.
Gracias Carme por esta experiencia.
30 julio 2022 5:46
La Carme m'ha fet el massatge Shiroshara (Ayurveda) i ha estat una experiència magnífica. Aquest massatge és molt complet: treballa tot el cos amb profunditat amb olis especials. És tota una experiència sensorial i molt relaxant. A més, la part final és increïble: cal experimentar-ho en persona perquè no es pot descriure amb paraules.
La Carme és una gran professional i té unes mans que valen or! És molt dolça, atenta i agradable.
Recomano aquest massatge a tothom, ja que aporta molta pau, benestar, relaxació i harmonia.
03 junio 2022 19:43
M'agraden les classes de ioga de la Carme del Centre Ayurveda SCF perquè són molt actives i dinàmiques, acabes amb l'energia i l'empenta d'haver fet una bona classe.
Ella és positiva i transmet la calma i el benestar que tots necessitem, així com la força que tenim a dins! Gràcies!
16 abril 2022 16:25
Sempre que vaig al Centre Ayurveda em sento com a casa. La Carme ha fet d'aquest centre un petit santuari on sentir-se bé en tots els sentits. Les classes de ioga son dinàmiques i actives, trencant moltes vegades amb l'estereotip que el ioga es basa en exercicis lents i repetitius. El ioga m'ha servit per trobar un equilibri en el meu estat físic però sobretot en el mental.
Pel que fa als massatges, la Carme i les seves agulles d'acupuntura son la solució més efectiva per qualsevol contractura. Asseguro que al sortir d'allà surts més que renovada. I finalment, però no menys important, res de tot això seria possible sense el tracte proper, generós i constant de la Carme. Gràcies per tot!
20 mayo 2020 14:48
Després de passar per un període molt llarg de temps, duríssim i en el qual, no coneixia el que era la qualitat de vida i la presència de l’estrès, els nervis i determinats aspectes personals, afloraven en forma d’atacs d’ansietat periòdics i l’apatia era el meu tret característic, em vaig posar en mans de la Carmen, del Centre Ayurveda de Santa Coloma de Farners. Després d’explicar-li el que em passava, em va proposar un tractament i uns consells que havia de seguir. Va treballar dur, el meu cas era molt complicat, i gràcies al seu tractament, la seva insistència per que no desistís juntament amb el caràcter afable, agradable i simpàtic amb el qual realitzava cada sessió, vaig poder sortir de la situació en la qual vivia i avui gaudeixo una alta qualitat de vida i benestar. No dubteu a posar-vos en mans de la Carme, quan la situació personal i les circumstàncies de la vida afecten el vostre benestar. Moltíssimes gràcies Carmen!
22 junio 2019 11:47
Vaig conèixer aquest centre i a la Carme de casualitat. Pels meus problemes d'esquena, necessitava fer classes de ioga i vaig arribar al seu centre. Les classes són dinàmiques i divertides, mai hi han dos iguals i surts d'allà molt relaxat. També he fet un massatge amb la Carme, per controlar una contractura cervical, i després de provar durant molt de temps amb varis professionals i vàries teràpies, aquest és el que més m'ha funcionat i ha supossat una millora instantània en la meva qualitat de vida. Recomano al 100% fer un diagnòstic amb ella i veuràs que rere el seu tracte professional s'amaga la imatge d'algú que fa les coses amb amor i passió pel que fa, i amb el simple propòsit de que surtis d'allà molt millor.
04 abril 2019 14:37
Un Centre que ofereix tractaments personalitzats, i activitats com yoga, tai-txi. El tracte és fenomenal, la Carme és súper atenta i una gran professional. Si mai voleu un massatge relaxant o destensar alguna zona ho recomano al 100%

Escribe una reseña



Calificación general: