04 abril 2023 3:23
Fan moltes activitats i tallers. Els talleristes molt bons professionals.i l'ambient fantàstic!
13 febrero 2023 15:59
Centre Cívic ubicat al barri de Sant Gervasi, amb jardins i activitats culturals i lúdiques que estan molt bé
12 febrero 2023 21:46
Security guard very helpful but need for more places to renew patron residential. I tried three places and walked 6kms- wo removed or not working!
04 enero 2022 8:46
Impresentable com a lloc per vacunar persones de més de 70 anys un hora de cua drets al jardí amb un fred vent i pluja i ni una cadira per seure. De la pandèmia no ho sé però una pulmonia pot ser
18 diciembre 2021 20:13
Bien, había mucha cola y como voy con muleta me han dejado entrar para q me sentara y me han llamado.cuando me ha tocado el turno
25 junio 2021 18:22
Hay un joven en la entrada que es amabilísimo con la gente que llevamos a familiares con silla de ruedas. Muchas gracias por ayudarnos!
14 febrero 2021 12:15
Petit espai al costat del carrer Muntaner. És interessant saber l, origen de # Can Castelló#. El centre Cívic compleix perfectament la seva funció. El jardins, trenquen tot l entorn de ciment i cotxes. Per desconectar si estàs per la zona. Per els més petits.una joia.
30 mayo 2020 12:20
Se lleva mejor y son más amables que en la Casa Orlandai! Que parece que sea de unos pocos que hacen y deshacen a su antojo!
13 septiembre 2019 5:56
El Centre Cívic Can Castelló, se encuentra dentro de los Jardins Can Castelló en el barcelonés distrito de Sarrià-Sant Gervasi en un edificio cuyos orígenes se remontan a una masía construida hacia el siglo XVI que perteneció a la familia Galvany, emparentada por matrimonio con la familia Castelló en 1787. A finales del siglo XIX, la familia Castelló transformó la masía en su residencia familiar remodelándola con estilo modernista. En 1978, el Ayuntamiento pacto con los propietarios la cesión de la masía, que debía destinarse a un casal para personas mayores y a un Centro Cívico y los jardines debían de ser de uso público. La propiedad pasó al Ayuntamiento en el año 1981 y en 1990 Can Castelló comenzó a funcionar como residencia geriátrica y casal para personas mayores. Posteriormente, en el año 2008, se remodelo el centro geriátrico como Centro Cívico, compartiendo le espacio con el casal para personas mayores donde se programan talleres, charlas, exposiciones, conciertos y teatro de pequeño formato.
25 abril 2019 17:03
Fantàstic i precios Centre Cívic a Sant Gervasi, als jardins del mateix nom. Val la pena una visita
25 febrero 2019 6:53
El centre cívic de Can Castelló és una antiga masia burgesa de principis del segle XX. I de des llavorens ha sigut un habitatge particular i una residencia guiàtrica. Actualment, és un centre cívic on s'hi poden fer moltes activitats, la majora d'elles gratuites, i la resta, a un peu molt econòmic.
Just davant del centre cívic hi ha una petita plaça de ciment envoltada de palmeres. Al costat del centre cívic hi ha una zona per jugar a petanca, i darrera hi ha una plaça de rajoles amb una sortida.
És un bon lloc per passejar el gos o portar-hi els nens a jugar o seure tranquil·lament a l'ombra del arbres.
20 enero 2019 19:20
Jardins Can Castelló

El Centre cívic de Can Castelló és un espai públic de participació ciutadana. És un equipament municipal on totes les persones interessades poden participar de la gran oferta cultural que ofereix.

Els Jardins de Can Castelló tenen aquest nom degut al seu antic propietari, Josep Castelló-Galvany i Quadras. Els jardins es van obrir al públic el 1989. Dins el recinte trobem la masia en la qual actualment es troba el Centre Cívic i el Casal de gent gran.
Aquest parc no és molt gran però esta molt ben cuidat, amb molts arbres i plantes per aconseguir un espai tranquil i relaxant, però a la vegada un lloc on poder passar-s’ho bé jugant o parlant amb els amics.

També tenen molts tallers en els que et pots inscriure com:
Cultura i expressió artística
Dansa
Llengües
Noves tecnologies
Salut i creixement personal
02 mayo 2018 12:56
El centre cívic a catalogar està situat als jardins de Can Castelló, el seu nom és degut al seu antic propietari, Josep Castelló-Galvany i Quadras. Els jardins van ser oberts al públic el 1989 després d'una restauració que va realitzar Antonio Falcón, és un jardí d'estil romànic delimitat per un mur que protegia el terreny de la finca, dins el recinte trobem la masia en la que actualment es troba el Centre Cívic i el Casal de gent gran La ubicació del Centre cívic i el casal de gent gran és en el carrer que duu el mateix nom, número 1-7, en un antiga masia de principis de segle XX de 1200 metres quadrats completament restaurada i en el que actualment es troben el centre Cívic i el Casal de Gent Gran Can Castelló Es va incorporar a la masia en 21 de maig de 2008, tot i que des de 1993 ja havia funcionat com a Casal de Gent Gran, anteriorment el centre havia fet les funcions de residència, masia i habitatge i la seva història a estat fortament vinculada al barri de Sant Gervasi

Escribe una reseña



Calificación general: