23 febrero 2023 9:22
Es muy agradable y buen trato del personal las actividades son interactivas y amenas en definitiva entretenidas
25 junio 2022 14:19
Mi experiencia en este Frankfurt verdaderamente una pena nefasto muy lamentable que para un lomo una hamburguesa y otro lomo tenga que estar una hora y media casi una hora y tres cuartos esperando porque tenían que sacar el globo desde luego no me volverán a ver más y si tengo que aconsejar a la gente mejor ni aparece por allí por qué es nefasto el servicio una pena
01 marzo 2022 3:47
Es muy bonito, muy nuevo y amplio. Muy limpio y agradable. Me ha gustado mucho.
25 noviembre 2021 22:24
Magnífic espai de interacció ciutadana. Cursos, activitats, esport per a un barri necessitat d'equipaments.
09 septiembre 2021 0:06
Molt mala gestió dels cursos en pandèmia. Canviant a online mentre altres centres encara els feien presencials.
Van obligar-nos a firmar que voliem online cosa que no vaig fer (no vaig rebre res). Un dels dos cursos ni tan sols havia assistit a la primera classe (em vaig matricular més tard, me l van cobrar tot, no hi va haver cap classe). No m han tornat 1e, no he rebut cap classe. Tot obligat, ràpid, sense opcions. Extremadament decebuda. Per altra banda les classes online van comencar molt més tard que era el curs, per tant ja no em podia organitzar. Mai més, encara tinc una reclamació sense respondre.
11 febrero 2018 6:59
Instal•lacions en perfecte estat, netes i útils. Personal de molta ajuda, amable i agradable. Gran oferta de cursos i activistas. Tràmits d'inscripció fàcils. Accés a transport públic molt fàcilment.

Escribe una reseña



Calificación general: