01 julio 2023 4:55
Muy buen sitio para desayunar, almorzar, comer o cenar. Comida muy buena y trato inmejorable
01 abril 2023 23:57
De los mejores bares de la zona, los camareros son super atentos y rápidos a la hora de servir.
22 febrero 2022 23:15
Centro acogedor, deberán corregir la numeración de la primera fila los últimos asientos mal numerados 10,14,16 y 12.
15 abril 2020 17:52
Hemos venido desde Barcelona a comprar 25 entradas para el teatro y en todo el día no ha habido nadie, hemos.venido en diferentes horas y no ha habido nadie. Pues nada no volveremos a este pueblo
19 octubre 2019 5:14
És gran fan forçes activitats, no es de fàcil moviment, doncs l'escala interna no es practica ni segura, crec es podria millorar un edifici tan bonic
27 mayo 2019 16:47
Buen sitio muy buena comida casera y bocatas buenisimos, buen sitio para ir con niños mucho sitio para jugar (parque, pista tierra, bosque.)
09 abril 2019 9:47
Trato recibido penoso. Pierden la reserva, no dan ninguna solución, hay mesas libres pero están reservadas (habia partido de fútbol), y todo y que el fallo es de ellos, ya que se reservó en persona dos días antes, dan preferencia a toda la gente que no ha venido. Y para rematar me dicen que hay derecho de admisión. Me he ido al instante, y por educación (la que ellos no tienen) no he dicho lo que pensaba y se merecían. Las opiniones positivas serán por los anteriores responsables (estos llevan un par de meses), y es la primera y última vez que voy, penosos. Mala educación y cero iniciativa para resolver su error. Os deseo que os vaya tan mal como os merecéis.
06 diciembre 2018 23:27
Poc dinàmic, manca de infraestructures i manca de capacitat de gestió d'un espai municipal.
Cal fer millors inversions i dinamitzar amb un gestor cultural.
14 octubre 2018 10:33
Un lloc molt maco pero pendre un entrepà y un mojito, el de maduixa o el de mango, els fan boníssims!
12 septiembre 2018 1:13
Els caps de setmana, divendres i dissabte, de l'estiu fan els "estiu a la fresca" amb diverses activitats per a tota la família. Les actuacions solen començar a les 21: 00h o 21: 30h. Totes les activitats de la vetllada son gratuïtes. Unes vegades son actuacions o demostracions de les diferents activitats que s'organitzen al mateix Centre Cultural: zumba, cant coral, balls de saló, Dansa Oriental, etcètera amb més o menys encert. Algunes vegades hi ha més voluntat que encert, però com que la majoria son familiars a tots els hi sembla molt bé.
Altres vegades son actuacions portades de fora: titelles, representació de contes i d'altres, el dia 14 de juliol a les 21: 30h hi ha DANSA TRADICIONAL amb l’Esbart Dansaire Rosa del Vents i Esbart Vila d’Esplugues, i el 13 de juliol a les 19: 00h AQUAFESTA, l’espectacle més ECO - refrescant de Més Tumàcat.
La llàstima és el poc espai que tenen de taules on podria ser el "sopar a la fresca" i que es converteix pràcticament en un sopar dels mateixos grups que actuen i dels seus familiars i amics i un molt poc "sopar a la fresca" dels altres veïns del poble que, pràcticament, han de sopar a casa i limitar-se a veure l'espectacle en lloc de fer una vetllada completa.

Escribe una reseña



Calificación general: