11 marzo 2023 21:35
Fatal atenció i poc professionalisme per part del personal, no val la pena anar-hi, m'han reduit el temps de vida. Entres ahí i surts pitjor
19 diciembre 2022 18:13
Lo que no me me gusta es que cuando e ido y 2 personas estaban hablando sin nadie en la consulta, a parte hoy he ido he estado 1h y media y gente que llegó mas tarde que yo, la llamaban, un desastres.
20 noviembre 2022 20:52
Surge más efecto rezar a tu Dios de confianza que acudir a este CAP. Las doctoras casi nunca están o están “saturadas”, cuando la sala está vacía. Y cuando por fin te visitan, entras con el brazo roto y te dicen que son anginas. Del servicio de urgencias/mostrador mejor ni hablar. La gente que vota más de una estrella entiendo que están en el ajo.
01 octubre 2022 18:12
Els metges es salven, però els administratius són una colla d'inèptes i ganduls amb molt poca empatia i qualitat humana.
20 agosto 2022 10:13
Fatal atenció per part del personal del taulell.
Contestació de males maneres dient que només atenen urgències a la tarda.
A la població on estic ubicat, el metge no atén cada dia, i aquest és el CAP de referència al que has d'anar si no hi ha metge al poble.
Dient-li a la senyora del taulell, que porto dues setmanes amb angines, el qual he hagut d'anar dues vegades al metge, i informant-la que soc asmàtic i sento sensació d'ofec, aquesta dona es burla dient "jo et veig respirar".
Finalment, a causa de la seva negativa i la dels seus companys, al·legant que només atenien a la gent de Móra la Nova, he de marxar a l'hospital de Móra d'Ebre, ja que no em volien atendre fins a la tarda, al·legant que tampoc era tan urgent, i dient que fes el que veies convenient, que només em podien atendre a partir de les tres de la tarda.
Tot això, mentres tota la sala era buida.
03 agosto 2022 19:35
FATAL ATENCIÓ PER PART DEL PERSONAL DE LA FINESTRETA. Va el meu fill per 2ona vegada en dos dies amb una amigdalitis tremenda i a sobre ofeganse (es Asmátic), pero com som desplacats i estém a Ginestar, (al consultori de Ginestar, si no Hi ha metge, posa com a CAP de referencia Mora la Nova. I la Srta. Que atent Li diu que no pot atendre l per que només atent a els de Mora. La sala es buida. Per cert estava molesta ha tingut que entrar, s estava fumant un cigarrillo. I l ates de molt maneres.
11 marzo 2022 4:18
Nulo nivel de rol, no saben interpretar los personajes estos npcs. Hacen MG. Entré un dedo roto y salí con covid.
13 febrero 2022 12:30
Horrible, pocas ganas de trabajar no, lo siguiente. Llamas y te dan cita, cuando vas te dicen que no, que nadie ha llamado (te tratan de mentiroso), malas caras, formas.
A mi marido no lo querían ni atender, le decían que se fuera a otro centro de salud.
Tendría que ir algun que otro inspector de paisano por allí y alucinaría, no quedaría prácticamente nadie trabajando.
02 enero 2022 14:11
He trucat per solicitar informació i demanar hora al metge i m’han ates amb molta desgana com si els hi estigués ocasionant una molestia. Considero que un establiment públic i ademés de salut com es el Cap t’haurien d’atendre desde el respecte i bondat ja que pot trucar algú amb una necessitat gran o amb un estat o situació dolenta i endur-se una bronca com he sentit que me la donaven a mi. Si s’està amb una posició d’atenció al públic s’ha de saber tractar amb les persones.

Escribe una reseña



Calificación general: