12 mayo 2023 15:04
La mejor clínica dental sin lugar a dudas! Tanto el trato como el resultado han sido inmejorables! A la Dra. Maider Torrades, agradecerle su implicación, delicadeza y buen hacer. Me sentí cuidada y en buenas manos en todo momento. Un lugar de confianza de los que cuesta encontrar. 100% recomendable!
08 mayo 2023 11:11
He tret 3 queixals del seny, i de veritat el maxilo és un crac treballa molt bé, m'han tractat superbé.
Les higienistes es preocupen molt, i m'ha gradat molt com ha quedat amb mi.
Moltes gràcies
Salut
07 marzo 2023 15:21
Gran decepció després de fer-me una endodòncia, patir dolors passades 2 setmanes i a canvi rebre desenteniment. En general no es preocupen pel pacient després del tractament, ni manifestant haver tingut dolor. Envers a això, el de recepció parlant-me de gestionar diferents caràcters i agendes plenes, i la Dra. Maider parlant-me del protocol de la clínica i convidant-me a provar-ne d'altres perquè. De feina a ells no els en falta (cito textualment les seves nervioses paraules). També ella em va propiciar el mateix dia la meva primera radiografia dolorosa, si no expressament perquè no té tacte (en qualsevol dels dos casos, motiu suficient per a no deixar la dentadura a les seves mans). Però el pitjor de tot va ser la resposta a la meva pregunta de la radiografia, que al veure un punt blanc fora de l'arrel, seguint com una esquerda, li vaig preguntar a la Dra. Maider què significava i em va contestar que és perquè el doctor ho ha fet tant bé que per això surt així (!).
Avui, una segona opinió mèdica en una altra clínica m'ha confirmat que es tracta d'una esquerda, posiblement provocada per l'endodòncia. Però clar, els de la clínica Dr. Torrades se'n renten les mans completament.
13 septiembre 2022 6:42
Excelente lugar y mejor aún equipo de trabajo. Profesionales al máximo liderados por el Dr. Manel Torrades, una auténtica eminencia. 100% recomendable.
10 septiembre 2022 16:16
¡Gran equipo de trabajo! Excelente atención y calidad de servicio. Los felicito, en especial a la Dra. Maider Torrades, por su impecable trabajo y profesionalismo.
13 mayo 2022 20:13
Un Equip qualificat, molt professional, atent i de tracte molt proper i agradable!
El Dr Torrades i la Dra Maider tenen un coneixement i experiència extraordinari i un tracte molt proper fent-te sentir com a casa.
Molt recomanable!
24 abril 2021 5:00
Gràcies Dra. Maider per el teu servei, ets una gran professional, a mes una persona molt humana i propera, felicitats a tot el equip.
12 marzo 2021 10:00
Molt contenta amb el servei. El personal molt agradable i recomano molt la clínica.fan reparacions espectecular a la boca.
03 julio 2020 11:03
Un cirujano experto, humano y honesto, uno de los mejores centros de cirugía maxilofacial de toda Cataluña, fuí por una recomendación y todo salió perfecto y rápido, será mi centro de referencia de ahora en adelante.
Además cuenta con un equipo médico/auxiliar muy cualificado y agradable. Recomendable 100%
06 junio 2020 21:01
Excelentes profesionales, sin duda el sitio, tanto para mi como mi familia, de confianza para cualquier problema dental. Muy recomendable
06 junio 2020 12:11
Después de deambular por tres clínicas que no querían o no sabían hacerme la cirugía, en la clínica Torrades el doctor tuvo claro qué y cómo hacer. Se ve que tiene horas de vuelo en el tema. Muy recomendable.
12 mayo 2020 21:22
Un equip molt agradable, vaig anar per fer-me un blanquejament a mans de la filla del Dr. Torrades i vaig sortir ben content. Si tingues algun problema segur que hi tornaria.
24 febrero 2019 11:16
Molt bon tracte, atenció inmediata d'una emergència d'última hora (extracció d'un queixal del seny que m'estava donant molts problemes) i molt professional amb un resultat de 10.

Escribe una reseña



Calificación general: