14 mayo 2023 19:09
Quizás estar más atentos al material que le falta al personal (bolsas,), contratar más gente para que no vayan tan saturados y aceptar enfermos sin problemas de conducta para que no hayan desagradables episodios de violencia.
Esto no altera mi nota final, ya que no son críticas, sino sugerencias. Les sigo dando un 10.
19 abril 2021 6:18
Tenen ampli programa d'activitats i de recuperació física i cognitiva, flexibilitat horària, possibilitat de realitzar tots els àpats al centre, transport propi, equip professional amb tracte familiar.
15 abril 2021 17:31
Estic molt contenta amb el servei a domicili. Tot el personal, fins ara, han fet la seva feina de manera professional amb un tracte, cap a la mare, molt correcte a amable. Ha estat una solució cap a les necessitas que tenia la mare.
01 abril 2021 15:37
Es un centre de dia molt bonic i agradable, els treballadors molt professionals, jo el recomanaria a molts avis que visquin a Girona i pels voltans.
29 marzo 2021 6:18
Excel.lent servei a domicili i molt professional. Molt amables i atents en tot moment i sobretot molt resolutius, aportant sempre solucions alternatives a qualsevol problema o eventualitat. A més a més, durant el confinament controlaven inclús la medicació i oferien tot tipus d'ajuda a domicili. La família hem estat sempre informats de tot. Moltes gràcies per ajudar a la gent gran i a les famílies!
02 mayo 2020 7:54
Gran equip professionals i molt atents. En tot moment es preocupen per a que la meva estigui bé. Ha estat una gran deció. S'adapten a les nostres necessitats.tenen un horari molt flexible i tenen transport.gran centre de dia a Girona
05 abril 2020 5:53
El Centre de Dia ha estat un servei molt positiu per la mare, estem molt agraïts del treball que han fet i del suport rebut per part de tot l’equip.

Escribe una reseña



Calificación general: