21 febrero 2024 14:59
Anna es una excelente profesional, en el momento más difícil de mi vida supo ayudarme y darme las herramientas para que hoy en día pueda seguir mi vida con normalidad. Excelente persona, empatica y espiritual. Solo puedo darle las gracias y recomendarla sin ninguna duda. moltes gracies Anna.
12 octubre 2023 2:19
Sens dubte el millor fisio de Vic, es un servei integral de cos i ment. La Nancy es una crack.
03 octubre 2023 17:49
Ja fa temps que sé que hi ha àngels a la terra. Al Centre Kàbala hi ha unes dones professionals excel·lents, que amb les seves càlides mans i molt AMOR aporten allò essencial per sanar-nos. Gràcies per la bona feina que feu!
11 septiembre 2023 11:42
Hi vaig des de molt petit i m’han arreglat tot el que em feia mal. I ara que faig esport m’ajuden a no tenir lesions. Gràcies!
26 julio 2023 22:38
Fa anys que en som clients. Són atentes i observadores, fan una gran feina amb els meus fills. Les recomano molt.
10 junio 2023 20:27
Moltíssimes gràcies Nancy i Alba, avui heu set la meva salvació. He arribat amb un còlic nefrític, amb un dolor incapacitant per fer qualsevol activitat, gràcies a vosaltres dues he sortit saltant d' alegria, ja no tinc dolor. És increïble el que fan unes bones mans i uns bons professionals.
Mil gràcies per tractar-me. Sou impressionants.
19 abril 2023 23:19
Vam començar a venir amb l'Alba quan la meva filla tenia 4 anys i ja en té 12!
Ens va recomanar el centre una pedagoga de Saragossa, que ens va fer una primera valoració, i ens va dir que la nena tenia REFLEXES PRIMITIUS sense madurar que intervenien en el aprenentatge de la lectoescriptura, per tant, podia ser DISLÈXICA. A part, era una nena molt sensible als sorolls i s'enfadava fàcilment. Al cap d'UN MES de fer els exercicis recomanats per l'Alba, el seu humor i caràcter va fer un gir de 180º i en un any, teníem la feina feta, a dia d'avui, es una GRAN ESTUDIANT que sempre va a representar l'escola als concursos de lectura. Al llarg d'aquest temps, també he vingut amb els altres dos fills i el TRACTE tant professional com a nivell personal ha estat sempre INMILLORABLE. Estem molt agraïts, sobretot per que el que fas, es DONAR OPORTUNITATS DE VIDA als nostres nens/es. Mil gràcies! US SEGUEIXO RECOMANANT!
19 abril 2023 13:39
Un gran equip de professionals que cuidan de tu desde tots els àmbits amb tracte humà i pròxim.
Fa anys que hi vaig i és una sort haver-les conegut.
Moltes gràcies!
02 abril 2023 21:06
Vaig anar al centre recomanada per una pedagoga, ja que la meva filla (4 anys) tenia algún comportament estrany a la classe, era molt sensible als sorolls entre d'altres... em van dir que tenia Reflexos primaris sense integrar o mal integrats i això li podria provocar una dislèxia, per tant, problemes d'aprenentatge. Vam començar a fer el tractament i hi va haver un canvi de la nit al dia ja el primer mes i de dislexia, res de res! (té 12 anys i és una estudiant estupenda) Molt contenta i agraida d'haver-te conegut ALBA!! de ben segur que a l'Aina li has obert tot un camí de posibilitats de per vida. Ara també hi anem amb la petita i el gran també s'ha visitat. Estem encantats i recomanaríem el centre al 1000% perque no només son grans professionals sinó unes grans persones que t'ajuden en tot el que faci falta. Mil Gràcies!!!
13 enero 2023 19:20
Hola, soc en Mariano, tinc 93 anys.
M’agrada venir al Kàbala perquè sabeu trobar i treballar el punt on em molesta o em fa dolor. Al Kàbala sou molt professionals.
14 diciembre 2022 14:50
100% recomiendo este centro y a sus profesionales. Me han ayudado muchísimo con un dolor que me estaba haciendo la vida imposible, y han dado totalmente con la forma y el lugar para mejorar. Sin duda volveré siempre que necesite a una fisioterapeuta y/o osteópata.
08 diciembre 2022 12:04
Estic molt contenta amb els seus serveis, i sobretot tenen molta qualitat humana en el seu tracte amb mi. Això és fabulós!
23 noviembre 2022 7:57
Tota la família ens posem a les mans de Kàbala, un gran equip professional i humà que ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i ens ensenya com cuidar-lo.
Gràcies Alba! Les teves mans són màgiques:)
10 noviembre 2022 7:32
Vaig acudir al centre Kabala per proximitat a la meva feina amb l’objectiu de buscar un fisioterapeuta que poses remei al mal d’esquena que em produïa l’embaràs.

Per la meva sorpresa, no només vaig trobar una gran professional que va posar fi als Dolors físics propis d’aquests moments…. Sinó un equip humà excepcional que ha sabut acompanyarme física i emocionalment al llarg de tot l’embaràs i no només buscant ser reactius sinó també preventius tenint cura del meu cos i la meva ment al llarg d’aquest 9 mesos tant bonics.

A mes a mes tinc la tranquilitat de que quan neixi la petita també la podran cuidar a ella donat que son especialistes en nadons.

Recomanaria aquest centre no només des de la meva visió mes objectiva per la seva professionalitat, sinó tambe des del cor per com m’he sentit cuidada, acompanyada i tractada amb tot el carinyo i en tot moment
31 octubre 2022 16:36
Portava molt de temps amb problemes digestius i desde que em tracto amb PNI amb l’Estefania he millorat de les meves molesties digestives, m’ha aportat nous enfocs en el diagnòstic i en els tractaments, mha ajudat a entendre com funciona el meu organisme i com em puc cuidar, i no tant sols aixo, la seva humanitat a l’hora de realitzar les visites fa que et trobis en un clima de confiança que t’ajuda a tots el nivells. Moltes gracies.
27 octubre 2022 20:06
Jo fa anys que visito el lloc, quant et posses amb bones mans surts com nou, lo unic que els puc dir es, moltes gracies i seguiu aixi amb la bona simpatia i profecionalitat.
08 octubre 2022 6:27
La sensibilitat de l'Alba fa que l'acompanyament osteopàtic arribi a les profunditats, o que la part emocional es llegeixi a través del cos. Gràcies per acompanyar al benestar i creixement.
Espai molt cuidat!
07 octubre 2022 13:34
Una experiència molt i molt satisfactòria, tant quan ens hem hagut de recuperar d'una lesió com quan senzillament convé una posada a tó.
Tècniques gens agresives i ben explicades ajuden a posar tota la confiança a les seves mans.
24 septiembre 2022 21:10
Fa molts anys que hi vaig regularment, sempre n'he sortit satisfeta, tant a nivell de prevenció com de resolució de problemes.
05 septiembre 2022 16:40
Hola. En aquest centre trobareu un tracte personal del tot agradable.
En el meu cas i vaig per varis problemes generals. Sobretot d, esquena.
Puc afirmar que després i durant uns dies d, haver fet la sessió el meu cos es troba molt més elàstic.
Per aquest motiu i vaig cada mes o més i mig. Fà uns quants anys que utilitzo aquest servei.
Comentar també que la Maria (meva companya) Fà més temps que utilitza aquest centre.
Puc dir honestament que el cos o agraeix i en conseqüència com a persona et trobes molt millor.

Siau
21 agosto 2022 13:21
Fa anys que vinc aqui amb vosaltres.
Estic a les mans de l'Alba. Certament una persona amb molta sensibilitat i saber fer. Unes mans que curen. I fan que em trobi bé. Gràcies Alba per la teva ajuda amb tot.
Nancy per tu també les gràcies per tenir entre totes un lloc ont cuidar-nos. Gràcies maques. Fins aviat.
29 julio 2022 23:08
Molt bon servei, a les millors mans, des de fa anys. Des de rehabilitació per lesions fins a “manteniment rutinari”. Excel•lent
24 julio 2022 22:48
Molt bon tracte, en mans d'unes professionals i gràcies a això, s'aconsegueixen molt bons resultats.
14 junio 2022 8:25
Fa anys que hi vaig i sempre he rebut un tracte 10, la seva mirada integradora de tot el cos i la ment és el que més ens agrada. Per això també hi portem la petita de la casa.
02 junio 2022 17:04
Centre molt recomanable! Fa molts anys que hi vaig i des que hi vaig començar a anar he millorat molt a nivell físic en el meu dia a dia. S'agraeix molt tracte humà de la Nancy i l'Alba!
01 junio 2022 14:50
Les vam conèixer quan hi vam portar el nostre fill acabat de néixer, per recomanació de la llevadora. I ara hi anem tota la família! Bon tracte, molt professionals i, sobretot, bones persones.
25 mayo 2022 11:32
Crec q fa mes d 20 anys q soc clienta
Hi he portat els meus fills acabats de néixer, per tant ja queda clar la confiança que els hi tinc.
Cal destacar-ne la qualitat humana q en aquests dies d vegades és difícil de trobar.
13 abril 2020 1:36
He confiat amb elles per salut i el benestar meu i de les meves filles. Vaig portar les meves filles des de recent nascudes i crec que les han ajudat molt. Moltes gràcies
16 febrero 2020 22:51
Tracte molt personal i exquisit de l'Alba i la Nancy.grandissimes professionals i amb les millors mans per cuidar la nostre salut.
06 febrero 2020 10:01
Tracte molt professional i familiar. La Nancy i l'Alba et fan sentir com a casa i això et fa sentir molt còmoda i segura.
26 enero 2020 19:44
Fa 4 anys que en sóc clienta i només en puc dir coses bones. Tan l'Alba com la Nancy són dues professionals i saben molt bé com tractar-te i i esbrinar d'on et prové el dolor. A mi m'han ajudat molt i recomano el Centre Kàbala a tothom que necessiti un fisio o osteòpata.
24 enero 2020 9:17
Tracte proper i familiar, instal.lacions acollidores i professionals ben formades i actualitzades. He acudit a aquest centre tant per tractar als meus fills com per a mi.
20 enero 2020 14:50
Una experiencia de mas de 18 años. Trato excelente, profesionalidad, agradecida de tantas horas de buenas terapias.
11 enero 2020 12:56
Hace años que estoy gaudiendo de los tratamientos y atenciones del personal de Kabala. Excelente

Escribe una reseña



Calificación general: