14 marzo 2023 17:53
L'Elena em va fer un regal que feia temps que buscava. A través de les seves mans, el seu Ésser i la seva dolça energia aquell massatge somiat va ser una realitat. Amb el seu coneixement vaig descobrir que soc una persona PAS, una dona altament sensible amb un sistema nerviós més afinat que la resta. L'Elena em va comentar que tenim aquest tret de la personalitat —no un trastorn— un 20% de la Població Mundial. Gràcies a ella vaig poder reconnectar amb el meu centre i sortir del domini mental. Gent com jo ho somatitzem tot i la meva malaltia crònica, la Colitis Ulcerosa, ben segur que té alguna cosa a veure.

Transcorreguts els dies la pau i la calma van apareixent a la meva vida amb més freqüència, intermitents, sí, però més constants.

Gràcies infinit, l'Elena. Bé de Déu, bé de la Terra.

*M. Cufí.

Moltes gràcies per la teva sensibilitat i la teva llum.
Una abraçada.
Elena
23 octubre 2022 15:29
Es ir allí y nada más de entrar ya notas relajación y confianza. Después de varios días de ansiedad y bloqueo, ella siempre consigue que salgas relajada respirando hondo y mucho más positivo y claro.
04 octubre 2022 22:56
Experiencia genial! Fue por un dolor de lumbares a causa de mi embarazo y sali totalmente relajada y mejor después de la sesión! Lo recomendó 100 por 100
02 octubre 2022 12:28
Con más de 33 años de experiencia. Elena Terradas es una muy buena masajista y Osteopata me ha solucionado mis problemas de dolor de lumbares y cervicales una gran profesional. 100 por 100 recomendable.
16 septiembre 2022 23:45
Vaig anar per mal d'esquena Iiem va anar molt be. Consulta molt moderna. Ho recomano.
05 septiembre 2022 12:27
Hace 15 días tuve tensión muscular en los gemelos y me daban calambres en las piernas casi todas las noches. Era una tortura.
He ido a tres sesiones y la verdad es que me ha beneficiado mucho. Y ya puedo dormir casi sin calambres
18 julio 2022 3:51
Porto anys amb l Elena i desde que la conec no puc estar en millors mans. Una persona que apart de mantenir me l esquena sense dolor i aliviar me tots els mals, té una qualitat humana com queden poques. Es un privilegi poder donar me aquest regal cada mes perque no es tan sols un massatge és tot un acompanyament en un sentit complet. Es fa estimar molt.
13 mayo 2022 0:36
Elena is amazing. I was on vacation in Spain and hurt my neck. I reached out to her and she made sure to help me before I had to drive back the following week. She even opened on Saturday for me just to help me and I can't say how much I appreciate that gesture. I came there for a massage but Elena did so much more than that. She is truly magic and when I left I felt like a new woman. Although we couldn't communicate because I do not speak Spanish (we used an app for that) I felt a deep connection to her. I know 100% that the next time I visit family in Spain will go see Elena and her healing hands again. Thank you so much Elena!
17 octubre 2021 20:30
Un centro totalmente recomendable, sobre todo para embarazadas. Especialistas, muy amables y cercanas! Elena y su hija Natalia son encantadoras y muy profesionales. Llamé por una emergencia en medio de unas vacaciones y enseguida sacaron un hueco para atenderme. Y fueron muy atentas en todo momento, ¡un acierto acudir a su centro!
11 septiembre 2021 4:54
He ido por un problema de espalda y he salido como nueva, se nota que es una gran profesional y me ha hecho sentir muy buenas sensaciones, sin duda volveré!
27 agosto 2021 15:32
Súper recomendable. Elena es muy atenta y profesional, se nota la pasión que tiene por su trabajo. Además de salir físicamente mejor, también te hace sentir como nuevo espiritualmente.
24 julio 2021 1:30
És difícil descriure amb paraules les sessions de massatge que fa l'Elena.
Gran professional que connecta amb el teu cos amb entrega i sapiència i canalitza l'energia de forma extraordinària.
Recomanable al 100%
10 junio 2021 11:14
Pour les francais de figueres et allentour, ENFIN une professionnelle Ostéo et quiro massage, Exceptionnelle, vous pouvez prendre rdv les yeux fermés
08 junio 2021 21:41
Ha sigut una experiencia molt positiva!
Desde el primer moment que ha posat les seves mans a sobre del meu cos ha sentit quines parts necessitaven un treball mes profund i la part emocional relacionada. Moltes gracies per tot Elena! Era el que necessitava!?
02 junio 2019 11:59
Recomanable cent per cent. Fa més de 20 anys que hi vaig i el tracte és immillorable. L’Elena és una excel.lent professional i millor persona que t’ajuda tant a nivell físic com emocional!

Escribe una reseña



Calificación general: