12 diciembre 2023 18:42
Gemma es una gran profesional con un don para conectar con los niños/as y una gran experiencia para detectar y encauzar rápidamente el origen de las situaciones que nos llevan a los padres a buscar ayuda profesional, desde la primera visita con nuestro hijo ya nos dimos cuenta que habíamos acertado al 100% con ella. Su implicación con la familia y la escuela es máxima. Y, para mi también muy importante, los informes de diagnóstico y seguimiento recibidos fueron detallados y profesionalmente impecables.
07 febrero 2022 8:09
Vaig optar per aquest centre perquè ja me n'havien parlat molt be i l'encert ha estat total. El tracte és familiar i proper, però professional alhora. Molt satisfets amb el diagnòstic, enfocament i pautes de treball donades al meu fill adolescent; el seu comportament ha millorat i de retruc també la convivència a casa i a l'escola. La meva valoració del centre per tant, molt positiva.
02 febrero 2022 18:14
Buscava un centre de psicologia a Mataró per portar el meu fill i no coneixia cap. Buscant per internet vaig trobar aquest lloc. Abans de trucar, vaig llegir el resum a la seva web i em va quadrar amb tot el que buscava.
El primer contacte per telèfon em va agradarà, vaig fer un petit resum del problema i de seguida em va derivar a una de les professionals.
En la primera visita, la professional que ens va atendre, ens va fer sentir còmodes per exposar el problema. Quan parlava, és notava que tenia coneixements del tema i ens ho explicava d, una manera molt simple perquè ho entenguéssim.
El meu fill va content a les visites i se sent a gust per seguir la teràpia i nosaltres estem molt contents per haver trobat aquest lloc i de com està anant el tractament.
Ho recomanaria sens dubte.
07 enero 2022 7:55
La Fàtima és molt bona professional dolça i atenta que entén el neguit dels pares i ha ajudat a treballar, en aquest cas el meu adolescent a gestionar les emocions en aquesta etapa que a demés la va començar en ple confinament, era una bomba de rellotgeria. Ara convivim equilibrats pares i germans.
Moltes gràcies.
02 diciembre 2017 6:49
Gran professional la Gemma, el meu fill està encantada amb ella.

Escribe una reseña



Calificación general: