04 mayo 2023 1:41
La meva experiencia amb aquest centre és excelent. Per diferents patologies relacionedes amb neuropaties bilaterals i tota la recuperació que aixó comporta a nivell muscular i sensitiva no hagues estat possible sense el seu soport i assessorament en tot moment a la recuperació a la qual encara en trobo inmersa. Tenen aparells d’última generació els quals ajuden a que el tractament sigui més optim. El tracte de tots els professionals del centre és exquisit, sempre es reben amb bona cara i amabilitat i això fa que l’estada sigui més portable. Son molt bona gent i molt bon formats
14 abril 2023 23:35
Muy buen centro médico y con el personal muy bien ya que han sido muy profesionales y me han ayudado bastante con la rehabilitación
08 marzo 2023 7:26
Molt contenta amb el tracte rebut. Vaig patir un accident de cotxe i gràcies a les sessions de rehabilitació en aquest centre he millorat moltíssim. M’he sentit molt acompanyada. La Yolanda de recepció és una dona molt agradable i atenta, i en Lluis un gran professional! Gràcies!
27 enero 2023 2:54
Un gran centre, amb professionals molts atents, sempre disposats a donar-te un cop de mà. 100% recomanables.
17 octubre 2022 6:58
Experiència molt agradable. Espai satisfactori i bones i bons professionals. Recomanat a tothom.
13 septiembre 2022 10:44
Estic molt content de l'atenció rebuda en el centre. D'una manera ràpida i eficaç el fisioterapeutes em van solucionar el dolor que tenia a la cama. Molt agraït i molt recomanable!
02 noviembre 2021 23:58
Servei de fisioteràpia correcte, el físio molt amable i professional, però l'atenció en recepció és pèssima. Una persona amb aquesta prepotència i mala educació no pot estar d'atenció al públic. Veig que en les crítiques negatives demaneu passar pel centre per solucionar el problema, no us molesteu, no tornaré.
28 abril 2021 7:15
He quedat molt contenta amb la rehabilitació. Et pregunten, t'escolten i et tracten bé. L'ambient és molt agradable, m'hi he trobat com a casa, i la meva lesió s'ha curat força ràpid. No es pot demanar més!
05 enero 2021 13:07
A parte el gran espacio confortable y funcional, a parte su escrupulosa profesionalidad, su singularidad destaca en la parte humana de todo el equipo -por la vocación y pasión en procurar una eficaz recuperación personalizada- y en la confianza que te infunden.
03 enero 2021 6:43
El tractament ha estat molt satisfactori.
He rebut una atenció personalitzada, professional i atent.
Recomanable a tothom.
En relació a tema COVID, prenen totes les mesures sanitaries establertes donan-te una seguretat iconfiança.
31 diciembre 2020 17:48
Des del primer moment vaig notar i l'interès en entendre bé la meva lesió, fent un diagnòstic molt precís.
Em van explicar de manera entenedora el perque de cada exercici per tal de poder recuperar-me.
18 diciembre 2020 7:06
Vaig anar per una lesió de creuats (esquinç). Em van ensenyar exercicis per millorar la musculatura de la cama i de propiocepció per evitar mal gestos noves lesions. Molt content amb el servei si he de ser sincer, mereix la pena.
03 diciembre 2020 19:35
Molt bona experiència. Fisios amb professionalitat, experiència i dedicació.
Sempre recomanable!
30 noviembre 2020 17:06
La señora responsable de la primera entrevista para darte cita para hacer rehabilitación es decir la responsable del centro en el momento de la entrevista empezó en catalán y adecuadamente le pedí que si podríamos seguir en castellano ya que me costaba entenderla, me pregunto que tiempo llevaba en Cataluña, yo le respondí que 18 años y con muy mala educación me dice que le parece de muy poca vergüenza que con el tiempo que llevo no sea capaz de hablar o entender el catalán, ella me dice que si estuviera en Francia tendría que hablar en francés y yo le digo que tiene razón pero no estamos en francia si no en España y por eso tendría que hablarme en castellano y más si un cliente se lo pide y con muy poca educación me dice que no estamos en españa si no en cataluña, así que me Levanté y me marché sin hacer la rehabilitación allí, es más pues una reclamación en la mutua de donde iba.saludos y suerte para quien decida ir a ese centro.
13 noviembre 2020 4:34
Ir sin mutua y pagar 150€ por una visita dermatológica de 5 minutos, que además no resolvió mi problema, está muy cerca de la estafa. No volveré jamás ni lo recomendaré.
20 octubre 2020 15:27
El primer dia que vaig entrar al Centre de recuperació, va ser el primer dia en molts anys que vaig sortir amb esperança i em vaig sentir compresa per part d'un especialista. Durant quasi 3 anys m'han fet donar voltes entres entres fisios, traumatòlegs, etc, I sempre sortia molt trista i superada per la situació.

Vaig arribar ha aquest centre desesperada i ha través de la rehabilitació i he recuperat la meva vida.

Estic immensament agraïda pel servei rebut, tant a recepció con amb la Elisabet. Per primera vegada en molts anys jo controlo el meu cos i no és ell el que em limita.

Per cert, la meva parella també hi va? I si parles amb qualsevol persona que faci vida a Granollers et diran el mateix que jo.

Gràcies infinites!
07 diciembre 2019 18:03
Je me suis blessé à la plage de Barcelone pendant mes vacances et ai été très bien assisté par les kinés du centre. Très efficace, à l'écoute et très humains, je recommande à tout le monde
06 diciembre 2019 11:23
Em sembla perfecte que us posicioneu a favor dels presos polítics un dia de vaga. Però si és així, hauríeu de tancar el centre com a mostra de respecte, no posar un cartell indicant que esteu a favor. En qualsevol cas, millor no posar res, ja que entenc que no tota la gent que va al centre de recuperació està a favor. Em sembla arriscat que com a empresa us posicioneu, ja que tracteu amb tota mena de clients, estiguin a favor o en contra. En el vostre temps lliure feu el que vulgueu però a l'hora de treballar el més indicat és no posicionar-se i mostrar-se respectuós. Heu perdut un client i estic convençut que no he estat l'únic.
04 diciembre 2019 4:12
Poco recomendable. 150 euros la primera visita y sin avisar. Fue mi hijo de 18 años y al decirle el precio se mareo y no se acordaba del pin de la tarjeta. A ellos solo les preocupo pedirle el DNI como deposito para que volviera a pagar. La administrativa insensible y antipática a más no poder.

Escribe una reseña



Calificación general: