15 julio 2022 19:11
Als 10 minuts d la entrada he marxat………….
I he trucat a Adeslas per explica el que…. Que cutres cutre cutre
14 marzo 2022 20:54
Excel.lents profesionals. Tracte exquisit. En unes quantes sessions amb elles i els seus consells he quedat recuperat al 100%
04 febrero 2022 7:01
Dolencia: articulació hombro no diré quina dolencia exactament per protegir la meva intimitat i jo no pugui ser reconegut. Aquesta reseña és anónima obviament, però és un cas real.
Et van cambiant de fisioterapeuta sense ni tan sols avisar. Potser estàs uns dies amb un que t'agrada i al dia seguent ja te n'han posat un altre. Tot i això, finalment puc dir que m'he rehabilitat jo mateix fent musculació i també gràcies a la rehabilitació d'aquí clar, pk sinó tindria l'articulació amb un rang de moviment molt més curt del normal i aquí van fer-me que l'articulació tingués el màxim rang possible després d'una operació sobre la mateixa.
Finalment la solució que va resoldre la meva lesió:
-Operació Doctor Rafael Prat.
-Dolor sobre l'articulació sempre faci el que faci.
-Rehabilitació del Talus que em feien moviments passius i aixi l'articulació obté el maxim rang de moviment possible.tb feien "musculació" de molt poc pes obviament.
-Segueixo amb dolors sobre l'articulació faci el que faci
-Any després de no suportar els dolors perquè feia el que feia s'inflamava SEMPRE l'hombro. Procedim amb Dr. Prat a fer injecció d'àcid hialurónic dins de la propia articulació. Gràcies a això, desapareix el dolor per fer coses super simples i permet fer musculació i posar pes sobre l'articulació.
-Molts dolors al acabar l'entrenament de peses, musculació.
-4Mesos després de fer les peses, correctament, amb una técnica correcte (mirant videos de youtube sobre com es fan les técniques) comencen a desapareixer els dolors completament. NO FEU CAS ALS MONITORS DE GYM BARATOS, NO TENEN NI P IDEA, autoinformeuvos per internet de com es fan les técniques de musculació, algo tant simple com un Press de Banca té moltes coses que s'han de fer abans per fer la técnica correctament, sinó et petes l'hombro (retracció escapular, leg drive, arc lumbar, escalfament, series d'aproximació etc.)
-1 any després dolors desapareguts COMPLETAMENT i sense necessitat de fer cap altre injecció d'àcid hialuronic, perfecte per sempre.tiro ara mateix 8 repeticions de press de banca a 68kg, i 8 reps de 42 kg de press militar, només dic això.
PD: recomano si fa mal els hombros, penjarte sobre una barra de dominades o equivalent deixar que l'hombro es relaxi allà, penjante. (cerqueu a youtube el que dic: hang on a bar, shoulder etc.) sembla una tonteria penjar-se a una barra però ajuda moltissim a desinflamar, això no t'ho diran enlloc, per això dic AUTOINFORMEU-VOS de les coses perq la gent no té ni p idea del que diu la majoria de les vegades, més val aprendre un mateix el que fa.youtuber recomanat per començar: Powerexplosive.

Resum: el més important és la musculació, desapareix tota dolencia, és increible.
09 diciembre 2021 20:29
He anat a veure el Borja Morán (Podòleg) És un professional atent, amable i molt competent. M'ha tractat els peus genial. M'he sentit ben atesa i agraïda. La consulta està molt neta, ben equipada i ben ventilada. Hi tornaré!
10 marzo 2020 0:29
No tiene nombre, trato exquisito y personal. Son gente que se desviven por sus paciente.
Lastima que estén tan mal remunerados por las compañías de seguros, es una vergüenza.
Lo recomiendo 100%
08 febrero 2020 21:51
Son angels!
Professionals, resolutives i maxima efiencia
17 septiembre 2019 12:28
Excelente centro de rehabilitación. Buenos profesionales. Dominan varias terapias y especialidades. Muy buen trato. Lo recomiendo.

Escribe una reseña



Calificación general: