16 febrero 2020 11:36
Cada año realizan una fira por la ciudad de Lleida, y es precioso todo lo que hacen, es digno de ver, y disfrutarlo, más los pequeños que los grandes. Para repetir cada año. Os dejo algunas fotos.
23 octubre 2019 11:58
Vam quedar realment decepcionats, som de Barcelona, vam agafar un hotel, com cada any, dissabte al matí quan ens disposàvem amb els nens anar als espectacles a agafar entrades tot estava venut de divendres i dies anteriors, no es podia reservar on-line, per tant vam entendre que es un esdeveniment per públic resident. Encara ens va sorprendre més el fet que als espectacles que encara que no teniem entrada vam intentar asistir amb esperança de ves a saber què ens vam trobar amb un públic veterà, de cada 10 persones 3 eran nens, gran majoria amb certificació penjada al coll. No tornarem, doncs entenem que no es per gent de fora ni per nens. Es salva pels espectacles de carrers plens de gom a gom on els pares i gent adulta copa les primeres fileres.
03 julio 2019 8:53
Varietat d’espectacles per la canalla i per tota la família. Titelles i jocs pels carrers de Lleida i en els teatres emblemàtics de la ciutat
21 febrero 2018 11:23
Una mano de pintura y yeso iría muy bien. Los niños al ver esas grietas.

Escribe una reseña



Calificación general: