18 septiembre 2023 18:16
Si quieres conocer La Garriga, es una opción fantástica, te atienden de maravilla, acepta sus sugerencias, muchas gracias
11 septiembre 2023 3:00
La persona que nos atendió e informó lo hizo con mucha amabilidad y con un amplio conocimiento del tema de las obras modernistas de La Garriga. De nuestra parte las más sinceras gra ias por haber sido atendidos de esa manera.
16 junio 2023 14:55
Des de fora a té bona pinta, però no puc opinar de res més, perquè tot i que l'horari a la web i la que apareix a la mateixa porta del Centre deia que estaba obert, estaba tancat, sense cap explicació.
18 enero 2023 13:28
Molt bona atenció de part del personal, i pots trobar moltes referències històriques del poble
27 septiembre 2022 21:17
Un plaer visitar La Garriga. Una pàgina web per a visitants molt treballada amb tota l’informació necessària, ens ha estat molt útil. El centre de visitants, un 10. Ens han facilitat informació, explicacions, i mapes, amb una atenció inmillorable per part de la Vero, molt amable. Un 10!
01 septiembre 2022 4:44
És tracta d'un nou espai agradable per passar l'estona. I menjar el teu berenar, per exemple. A tocar del riu
01 julio 2022 7:43
Llegamos a la Garriga en tren y lo primero que hicimos fue acercarnos hasta la oficina de información y turismo.
Allí nos dieron información de la zona, donde pudimos realizar varias visitas por la localidad y alrededores.
La chica que nos atendió fue súper amable y nos explicó las distintas rutas que se pueden hacer alli: modernista, guerra civil, romana.
Un buen lugar para conocer mucha historia, pasear y comer muy bien.
25 mayo 2021 23:02
Molt bona atenció i una gran quantitat d'activitats, diversitat i possibilitat de visites. Val la pena!
23 marzo 2021 7:03
El Centre de Visitants de la Garriga, una barreja entre punt d'informació turística i centre d’interpretació, és la porta d’entrada al poble. Hi has de passar si el que vols és descobrir la Garriga, conèixer-la.

El Centre de Visitants és un espai per a la interpretació del patrimoni i la història locals. L’espai presenta una exposició sobre l’evolució del poble des de l’època romana fins a l’actualitat i, a més, proposa diversos itineraris turístics per conèixer més a fons els secrets del municipi.

L’equipament compta amb nombrosos recursos museogràfics i interactius que permeten apropar-se al patrimoni garriguenc d’una manera didàctica i amena. L’espai, que és de visita lliure, també ofereix dos audiovisuals.

Així mateix, el Centre de Visitants ofereix tota la informació sobre els recursos i serveis turístics del municipi i té un espai dedicat a botiga.

Tot plegat, per a presentar a les persones que vulgueu visitar la Garriga un tast del fantàstic patrimoni que converteix el poble en un museu a l’aire lliure que no us deixarà de seduir.

VISITEU-NOS!

Malgrat el confinament, des del Centre de Visitants seguim treballant per tal de oferir-vos sempre noves alternatives per a gaudir del patrimoni a La Garriga. Com cada trimestre, durant aquesta primavera centrarem els nostres esforços en apropar-vos una temàtica concreta: La Garriga Rural.

La majoria de les nostres activitats aquest trimestre es centraran en el patrimoni natural, per tal d'ajudar-vos a entendre com el paisatge rural s'ha vist transformat al llarg del temps, i molt especialment en els últims 300 anys, degut a canvis polítics, urbanistics i socio-econòmics.

Tanmateix us proposarem noves mirades sobre el patrimoni arquitectònic encara conservat, masies, molins o trulls, que actuaven com a centres de producció, transformació i elaboració dels productes que donava la terra, i al voltant dels quals, es concentrava la vida de les persones i aquest llegat cultural inmaterial que ens defineix com a societat encara avui en dia.

Des de l'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament s'ha treballat en l'elaboració d'un nou plànol urbà del municipi i un nou plànol turístic.

A més del carrerer conté informació sobre la situació dels principals edificis de serveis i els diferents punts d'interés. El plànol a més compta amb un recorregut històrico-artístic recomenat per conèixer el patrimoni garriguenc.

El material es pot trobar als equipaments municipals a partir del mes d'agost i el podeu descarregar com a imatge aqui.
27 octubre 2020 9:50
Una atenció molt professional. La noia que ens ha atès Sabia de que parlava i ens ha ajudat en allò que volíem i més.
24 agosto 2019 5:56
Oficina de información turística y antiguos lavadero públicos de la población que no se conservan.
17 abril 2019 16:29
Personal muy amable y bien formado.
Nos ofreció la información más importante de la zona, horarios, etc
16 diciembre 2018 17:20
Punt d'informació turística amb una bona mostra fotogràfica de La Garriga a través dels temps. Són molt amables i atents. El lloc antigament era el safareig públic. És una llastima però que no en quedi cap vestigi

Escribe una reseña



Calificación general: