11 agosto 2023 14:07
Per casualitat vàrem passar pel punt d’informació de Sant Pere de Vilamajor. El noi que ens va atendre, va ser molt amable i atent. Ens va donar rutes per la zona i ens les va explicar. També ens va acompanyar a fer una visita a l’església que val molt la pena. La visita és gratuïta però a més és que sense ella no trobes sentit al que veuràs en l’església i en el seu voltant. L’església està plena d’obra artística que només pren tot el sentit quan t’ho expliquen tant bé i te les relacionen amb casa autor.
06 junio 2023 4:06
Amagat al cor del Vallès, no us podeu perdre el conèixer aquesta Vila i la seva història, us sorprendrà segur! Deixeu-vos guiar per l'Higini.
25 junio 2022 19:15
Hem arribat i ens ha informat de les rutes amb major atractiu turístic. Ens ha fet una visita guiada a l'egesia al moment, sense reserva ni cost. La persona que dona aquest servei ha estat molt agradable i atenta. 100% recomanable.
01 febrero 2022 13:50
El responsable del punt d'informació ens va fer una visita guiada a l'església i voltants de 20 minuts (sense prèvia reserva) que va ser espectacular. Tracte humà i patrimoni cultural excel·lent. Molt recomanable!
04 diciembre 2020 16:57
Allà et piden informar sobre tot el q pits trobar al nostre entorn. L'Higini, q es qui ho porta, és una persona molt acurada.
20 noviembre 2019 14:33
Interessant visitar si vols conèixer millor sant pere de vilamajor.
30 octubre 2019 12:52
Molt profitosa. Molt ben atesos de part de la persona que atén al punt d'informació en un lloc agradable i una estimable disposició a facilitar i explicar dubtes, necessitats i orientació en els recorreguts possibles, ja siguin a peu o en bicicleta.
Es d'agrair que hi hagi a Sant Pere de Vilamajor, al peu del Montseny un punt d'informació tan útil i necessari.

Escribe una reseña



Calificación general: