08 agosto 2023 6:43
El casal és insuperable. Molt orientat a les necessitats i la curiositat dels nens, gran varietat d’activitats, originals i amb bona base didàctica.
17 julio 2023 4:09
La Mireia i l'Albert tenen una vocació amb els nens que es traspassa! Els meus fills hi fan robòtica i aquest estiu casal. No podem estar més contents. El nivell d'aprenentatge és molt elevat. La motivació i les ganes de tornar-hi també!
24 febrero 2023 14:26
Se dedican a intentar captar familias que buscan solucionar los problemas derivados de tener niños con altas capacidades creando falsas expectativas. Información extraída de la resolución por la queja interpuesta ante el colegio de psicólogos. Contactad con otros centros que seguro recibiréis una mejor atención.

Maria, per desestimar potser et refereixes a que el COPC no considera que pugui reclamar els diners de la visita que em vau timar, però jo llegeixo molt clarament la informació que he afegit a dalt. Des del COPC entenen i recomanen al centre i en concret a la coordinadora (potser ets tu?) que han de fer el possible per promoure l'exactitud, rigor i veracitat i no crear falses expectatives. Intento evitar que us aprofiteu d'altres famílies, potser teniu masa feina, així que us faig un favor. Hem trobat altre centre que sí s'adapta a les necessitats que inicialment vaig comunicar al teu centre, a les quals no vau respondre en més de tres mesos, gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: