27 diciembre 2023 1:15
Acabo d'anar per demanar info sobre una consulta i la meva cobertura (SANITAS), hi havia gent esperant, però ningú a recepció, he estat 20' i el telèfon tota l'estona sonant, gent esperant, gent esperant i que acabava marxant, i gent que venia nova, gent que acabava la consulta i no podia marxar perquè no hi havia ningú a recepció. Una persona d'allà, potser una metge o auxiliar, ha dit que tranquils que ja apareixeria, total tot super TRANQUIL, ningú del centre estresat, però mes de 20' sense saber res. He marxat. SERVEI NUL D'ATENCIÓ, PRESENCIAL i TELEFÒNICA, ja que el telèfon no deixava de sonar sense que ningú l'atengués. Un centre que ara mateix em genera zero confiança.
15 agosto 2023 16:13
No hi ha manera de contactar telefonicament ni per mail. D'un temps aqui no se que ha passat.
Servei dermatologia i alergologa excelent.
La meva queixa es pel servei de telefonia, no se si tenen algun error o que passa. Pero no ho trobo gens normal.
03 noviembre 2022 11:26
No entiendo para que hay que pedir cita previa si te hacen esperar como si fuera la seguridad social. Por teléfono me dijeron que eran 15min. Y he estado una hora para hacerme un certificado.
Y encima tengo que aguantar que la doctora que me atendió no quiera hablarme en castellano, porque según ella tengo que hablar catalán porque estoy en cataluña habiendo dos idiomas oficiales.
Desagradable sensación en este centro
12 febrero 2022 16:18
Tornaré segur! Em faig les revisions anuals ginecològiques amb la doctora Paula de Argacha i n'estic més que contenta. No en tinc cap queixa, un tracte immillorable.
17 noviembre 2020 9:32
Si estas embarassada no acudeixis a Paula Argacha, cerca un altre ginecoleg/a siusplau, em va anular una cita amb dubtes en el meu embaras in vitro i de risc en la pandemia, i el meu bebe de 26 setmanes de gestacio esta mort

Escribe una reseña



Calificación general: