10 septiembre 2023 18:46
Renové el carné de conducir durante la pandemia.
En ningún momento me ha llegado físicamente a casa ni me han llamado de ningún lado. Les pregunté varias veces y se han desentendido totalmente.
En tráfico tampoco atienden.
Un desastre, yo no lo recomiendo para nada. Tres años después aún no tengo el carné, menos mal que llevo la aplicación mi DGT en el móvil.
No voy más, y ya sé de mucha otra gente con problemas similares.
23 agosto 2023 10:09
Mi marido ha ido esta tarde a renovar el carnet de conducir y da verguenza como tienen a las trabajadoras y a los clientes sin aire acondicionado con la que esta cayendo.parecen tercermundistas.
17 noviembre 2022 4:58
Excel.lent servei.
Màximes rapidesa i eficàcia.
Gran professionalitat.
Preu econòmic.
Molt recomanable.
13 septiembre 2022 15:25
Encuentro demasiado caro 90€ por la renovación del carnet de conducir.
En la provincia hay sitios mucho más baratos.
08 junio 2022 0:53
Profesionales muy atentas, amables y que te hacen sentir como en casa.
04 abril 2022 23:55
De 10! Simpàtiques, professionals i molt bona comunicació. Recomenables
08 abril 2021 22:54
Comparteixo la meva experiència en l'atenció al client que he rebut avui en aquest centre, per part de la persona que estava darrera del taulell.

En passar pel centre i preguntar sobre com fer una renovació d'un carnet, mentres li explicava el que em passava (ja que tenia alguns dubtes), la noia del mostrador m'ha fet callar amb els dos braços estirats i els palmells de la mà mirant cap a mi (com qui atura quelcom) i tot seguit ha començat a enumerar 3 punts com una mena de guió.

M'he quedat bastant sorprés i després d'escoltar els 3 punts amb tota atenció, li he preguntat si feia callar sempre als seus clients. La resposta es que m'havia fet callar per estalviar temps.

Els tràmits següents els ha realitzat de manera correcta i he sigut informat perfectament, m'ha donat hora per un altre dia.

Posteriorment he trucat per anular la visita, ja que no m'ha agradat gens el tracte rebut.

Escribe una reseña



Calificación general: