28 julio 2022 22:10
Es un centre molt bo, el personal atén molt bé i les recepcionistes són el mirall del centre. Gran equip
13 julio 2022 1:52
Molt professionals i bon tracte. A destacar doctora Victòria, doctor Pascual i una infermera que es diu Cristina, que t'explica i facilita les coses
13 julio 2022 0:41
No és un bon centre mèdic no és recomanable.canvien de personal cada dos per tres, i el servei últimament molt dolent amb un risc, no es pot jugar amb la salut de les persones, això el que estic comentant em va passar ami.
28 febrero 2021 15:24
Centre proper, amable i molt professional. HI he anat varies vegades amb diferents professionals: Dr. Hinojosa, Dr. Pascual, Dra. Ignatyeva, Dr. Xammar, Dr. Fornós, entre altres i sempre sempre he estat atesa molt be. Altament recomanable.
28 diciembre 2020 23:40
El Dr. Josep Pascual López em va dir que no tenia res al canell, després d'haver patit un accident laboral. Li vaig insistir en 3 ocasions que si tenia algo, però ell tossut que no tenia res al canell. Li vaig dir que jo no em queixo mai, i si em queixo es per algo. Li vaig dir de fer una ressonància magnètica, per demostrar-li que jo tenia algo. Em va dir que no calia i no em va voler fer-la de cap de les maneres. Vaig tindre que anar a la Mútua Universal de Lleida amb un altre metge, allí si em van deixar fer la ressonància magnètica i em van donar la raó, que tenia una edema óseo al os piramidal. Em van donar 3 setmanes de baixa, ja que ni tan sols podia conduir més de 100km seguits, i jo treballo 8 hores com a mínim seguides amb una fàbrica en cadena, on allí s'ha de aixecar pes cada estona.

Sembla que alguns metges de Mollerussa, els títols de medicina, se'ls regalen a la tómbola de la fira de Sant Josep.
10 octubre 2019 2:22
El departament d'administratiu i de recepció és lamentable, es nota molt que tenen problemes d'organització i de gestió. Els professionals de la medicina són correctes i són bons però la gestió administrativa no funciona bé. Lamentable, fico una estrella perquè no puc ficar negatius.
22 febrero 2019 0:46
ATENCIÓN PENOSA
Clienta desde siempre de Centre Médic Pla d'Urgell y con mútua AXA.
Hace dos semanas me hice la prueba de la Triple Screening. Me dijeron que en 3-4 días tendrían los resultados. Llamo y nada. Ok. Llamo la siguiente semana y todos los días a todas horas y solo eran excusas: que no hay infermera, el de recepción que ahora no me lo podía mirar, que la infermera trabajaba tardes pero, casualmente, aquella no llamara xk no podría atenderme. Una semana así con el peligro que puede suponer que no llegue una Triple Screening a tiempo.
Llamo el viernes ya nerviosa por saber algo y nada no saben dónde se encuentra mi informe. Me dijeron que me llamarían por la tarde. Me llaman y el informe lo 'localizan' en el laboratorio pero que nadie lo había supervisado aún (revisado y firmado). (Estoy segura que hasta que no llamé nerviosa ese viernes no se apresuraron a buscar ni dónde estaba.)
Me dijeron que el lunes lo tendría.
Ok.
Hoy lunes 09h. Me dicen que hasta las 10.30h no llegan informes. Ok espero.
Llamo 11.30h me dice sr. Recepcionista que no tiene nada ni sabe nada que espere. Más? Le explico lo sucedido el viernes.
Me pasan con la srta. Infermera y me dice que ya me dijeron que llegaría el lunes pero que aún no tenían. Si por la mañana me han dicho que TODO llega a las 10.30h! Le digo que se apresure a buscar donde sea mi informe pues es de vital importancia. Me dice que llame a los laboratorios para saber algo. YO? Ya harta de todo y todos les digo que o tengo los resultados hoy mismo o pongo una denuncia. Cuelgo. 5 minutos y me llaman que ya los tenían.

VERGONZOSOOOOO el servicio que ofrecen!
09 junio 2018 13:49
Tenia contractat el servei de vigilància de la salut amb aquesta empresa, no m'enviaven les factures i un dia m'arriba una carta certificada del seu advocat amenaçant-me amb fer una reclamació judicial, crec que tenen problemes interns d'organització, per la nostra part no tornarem a treballar amb ells, estem molt decepcionats per les maneres i per la falta de comunicació.
26 octubre 2017 8:26
No ens van voler atendre d'urgencia perque estaven fent revisions d'empresa. Aquestes son les seves prioritats, millor fer una revisió que atendre un mutualista que s'ofega.
27 julio 2017 12:26
Resulta que a las 20: 30h dejan de atender, incluso si vas con un bebe de 1 mes q acaba de tener un accidente. Siendo pacientes habituales, toda la famila y teniendo toda la familia targeta de una mutua que tiene contratados los servicios con ellos. Nos dan una excusa muy pobre de argumentos y nos ha parecido una falta de profesionalidad a la vez que una gran falta de respeto a los bebes. En definitiva, no es nada mas que ganas de ir pronto para su casa. CREO QUE DEJO CLARO QUE NO SE PUEDE CONFIAR CON SUS SERVICIOS.

Escribe una reseña



Calificación general: