04 octubre 2023 22:24
Una estafa, encara aspero un informe per sàpiguen que estan fent, ara si Lora de cobrar amb efectiu!
03 octubre 2023 12:19
Excel.lent. Tant la Dra. Verseckas com l'optometrista M. Baulenas són dues professionals molt bones i m'han sol.lucionat un problema de visió que altres especialistes no m'havien resolt.
Recomano aquest centre.
04 mayo 2023 17:46
Excelente centro oftalmológico. Personal amable. Equipamientos modernos. La Dra Marina súper competente.
15 abril 2023 22:52
Fui con mi madre por un amago de desprendimiento de retina y ha salido super contenta con el trato recibido por todo el personal del centro. Además, la doctora le ha dado una tranquilidad increíble y la ha tratado genial, teniendo en cuenta los nervios y la preocupación tan grande que se tiene en esos momentos. Son super profesionales. Muy satisfecha y muy recomendable.
09 abril 2023 12:11
Grans profesionals, tracte inmillorable, mhan fet una petita cirugía, esplendit tot. Gràcies
04 marzo 2022 8:14
Amabilitat i professionalitat total, estava molt preocupat per la meva salut ocular i gràcies a ells he tingut un resultat real del meu estat (per sort ha sigut negatiu). En el CAP m'havien diagnosticat un glaucoma equivocat.
En aquest centre tenen tecnologia, res a veure en la trista prova feta pel CAP que fa pena l'instrumental que tenen.
Estic agraït des de la recepcionista fins a les doctores.
Moltes gràcies pel tracte rebut.
Totalment recomanable.
05 febrero 2021 12:12
Tracte inmillorable i professionalitat en tot moment; la Dra.dona molta confiança i transmet molta seguretat i tranquil·litat.
17 julio 2019 2:15
La doctora versekas es una gran professional, de total confiança i que et dóna una seguretat amb totes les visites, molts professionals en el seu cam aurien de aprendre de ella ja que pensu que bons professionals amb el tema de la vista al menys per la zona pocs ni han.l àvia portat el meu avi ja que ell té dejaneracio amb un dels ulls. I cap professional en el cam i troba va solució i donaven per perdut que es cada ria sense vista, gracias a ella i en seguir les seves pautes ara el meu avi pot dur una vida normal. La recomanu totalment.

Escribe una reseña



Calificación general: