29 junio 2023 2:56
Vaig anar a una vista amb la meva filla de mesos i la Dra. Ferrés va ser encantadora i atenta. No obstant un altre dia vaig voler demanar visita i em van dir que no podia anar amb la mateixa Dra.em va visitar una pediatra que no em va donar cap solució. Ara intento demanar hora perquè la meva filla està amb febre i sibilàncies, i la recepcionista em diu que no la puc portar amb la Dra. Ferrés, que he d'agafar un altre pediatre. Jo em pregunto, no estic pagant una mútua? , per què no tinc dret a portar la meva filla a la Dra.que vull? A més l'actitud de la recepcionista ha sigut desagradable i parlava amb un to de prepotència. M'he preguntat si es pq està molt plena de visites, però al voler demanar hora per una revisió també m'ha dit que no puc.
A la Dra.li dono un 10, espero que tingueu sort i us donin visita amb ella. També espero que us parlin amb respecte.
05 abril 2023 23:20
Atención de 10! Estamos encantados tanto con la Dra. Ferrés como con el resto del personal. A parte de buenos profesionales son muy atentos con los niños. Nuestra hija ha perdido el miedo a ir al medico gracias a ellos.
Siempre que hemos tenido una urgencia han hecho todo lo posible para atendernos sin tener cita.
31 enero 2023 0:00
Un equipo super profesional y muy cercano con una perfecta atención, doy 5 estrellas porque no puedo dar mas, vamos prácticamente cada semana y siempre ha sido de 10 con todo el equipo desde la recepción hasta las doctoras, y mi hija encantada con ellas, Solo puedo decir Gracias y que sigan así!
04 noviembre 2021 12:13
Nos recomendaron la Dra Ferres como Neumologa para nuestro bebé que habia tenido bronquiolitis de repetición, estamos muy contentos por el trato y por el tratamiento tan acertado que le ha realizado. Nosotros aunque tenemos ADESLAS no esta dentro del cuadro médico pero aun así vamos a que lo visite ella ya que nos da confianza y seguridad. Recomiendo el centro a todo el mundo.
18 mayo 2020 22:11
La Dra Rosa Maria Ferres es un amor! I el seu equip també! Encantats de la vida amb el tracte als nostres fills!
08 mayo 2020 17:29
Hagués estat bé conéixer la qualitat dels metges.però després d’esperar més de 40 minuts: el metge ha pirat, el teu fill no es pot visitar (3 setmanes esperant!), resulta que, a l’arribar I DEIXAR la tarjeta de l’assegurança, t’han apuntat com que no has anat a la visita! Oju el nivell.perquè una trucadeta de telèfon? No? Au, ja ens han vist prou, i a veure qui es mira la meva filla.ineptes.
07 abril 2020 8:39
No veig la meva ressenya. Me l’han tret? Els pacients han de saber que ni hi ha ascensor ni es pot pagar amb targeta!
19 diciembre 2017 7:33
La Dra. Ferrés és pediatra dels meus fills des de fa quatre anys, gran professional i millor persona. Com a mare em sento super ben atesa, i se que la salut dels meus fills està en les millors mans.

Escribe una reseña



Calificación general: