03 enero 2024 11:12
Cristina es una psicóloga excelente, dedicada a su campo y entregada a sus pacientes. Trato muy cercano y familiar. Me siento muy a gusto.
30 diciembre 2023 9:12
Cristina es una excelente profesional y tiene una humanidad asombrosa. Es admirable su vocación pues se preocupa en todo momento del paciente. Personalmente, es una de sus virtudes que más me ayuda, pues ese apoyo facilita mucho el sobrellevar las crisis y los problemas.
18 agosto 2023 15:03
Muy buen consultorio mental. Se respira paz y tranquilidad y las personas que trabajan allí son muy agradables. Recomiendo a Silvia 100%
28 mayo 2023 18:55
Estic molt agraïda per l'acompanyament acotat en el temps per treballar un tema puntual. Cristina és una excel·lent professional, ha respectat la meva individualitat i el meu ritme, ho ha fet des de l'amor i l'empatia. Ajundant-me a empoderar-me i a validar-me. Coneixedora del cicles de violència i de les situacions de manipulació i perversió. Ideal per acompanyar a dones víctimes de violència psicològica o altres tipus. Recomano 100%
11 abril 2023 5:53
M'he sentit molt a gust i hem anat per feina, molt contenta de com ha anat tot amb la Cristina! Es nota en el dia a dia la feina feta! Gràcies!
09 febrero 2023 3:37
Agradecido por el trato humano que rompe con el estigma social que hace sentirte como si estuvieras hablando con desconocidos, mi máximo agradecimiento y total recomendación a Cristina Vidal y su equipo del Centre Psico Lleida
31 octubre 2022 9:57
Tornar a veure riure, brillar i xarrar a un fill, no té preu. Recuperar aquella il·lusió, empoderar-se i creure que pots ser i et merèixes ser feliç tampoc. Gràcies a la nostra fada màgica que va aparèixer en la nostra vida, que ens va indicar com desfer el nus, i que amb els seus cops de vareta va empènyer a la sortida del túnel a la nostra filla, és la millor decisió pressa.
I que tot i estar recuperada vulgui no perdre el contacte amb la seva psicòloga, indica quan important és tenir un lloc segur on poder expressar-te i saber que qui t'escolta segur que et guiarà en la bona direcció.
Moltíssimes gràcies a la nostra fada!
Ho recomano a tothom qui em demana ajut o opinió.
18 octubre 2022 20:59
Centre súper recomanable, la Cristina i el seu equip ofereixen una atenció excel·lent. Moltes gràcies per la vostra ajuda!
07 septiembre 2022 18:53
Compta amb un equip de professionals que compleixen a la perfecció la seva funció. Dona gust, assistir a les sessions i el tracte que ofereixen és adequat i de molta calitat.
03 septiembre 2022 6:31
Súper contenta. Gracias a Cristina estoy avanzando en mi día a día y estoy muy agradecida por su trabajo y su dedicación
23 mayo 2022 14:15
Centro psicológico multidisciplinar con grandes profesionales. Ajustan el tratamiento y las técnicas a cada caso particular. Estoy muy feliz con mi tratamiento con Cristina Vidal, con quien por primera vez en mucho tiempo siento evolución y esperanza de recuperación. Lo recomiendo muchísimo, ojalá dejásemos de esperar sufriendo a que las cosas se resuelvan solas y sepamos pedir ayuda cuando nos vemos mal. Aunque aún me queda mucho camino, solo tengo buenas palabras para este sitio y para sus profesionales.
25 abril 2022 2:27
Tant la Cristina com la Sònia són grans professionals i estic molt feliç d'haver-me pogut posar a les seves mans ja que m'han ajudat moltíssim a millorar i a entendrem a mi mateixa. Necessari 100%.
12 noviembre 2021 14:02
Tinc una filla de 8 anys que fa metode glifing.
Els resultats van ser fantastics, son totes lea professionals genial.
Gracies
11 julio 2021 2:45
Ara fa uns mesos que veig la Cristina i la Marta i m'han ajudat molt. Des d'un bon principi vam "atacar" l'arrel del problema i vaig notar molta millora. Són dues noies d'allò més professionals i et donen un tracte molt proper.
20 junio 2021 10:00
Atenció immillorable, la Cristina Vidal que és qui m'ha visitat durant aquest mesos m'ha ajudat moltíssim, dins d'un període d'estrès laboral. I emocions que es barregen de les vivències pasades. T'escolta i et dóna solucions. Estic molt contenta i ho recomano.
20 junio 2020 18:40
Hem seguit el mètode Glifing per l’entrenament de la lectura durant uns mesos i ens ha anat molt bé.
27 marzo 2019 14:12
Yo fui hace años y la verdad que la atención psicológica me ayudó muchísimo. Siempre lo recomiendo.

Escribe una reseña



Calificación general: