18 septiembre 2021 9:41
El tracte a la meva mare ha estat molt bo, han estat atents I pacients. Per altra banda la informació rebuda ha estat molt directe I constant cosa que s'agraeix en aquesta moments.
Moltes graces.
01 septiembre 2021 1:47
Entorn preciós i tranquil, amb un tracte proper i familiar vers nosaltres i els nostres parents. Gràcies per l'acompanyament i l'afecte!
19 agosto 2021 9:46
Si no puedes tener a tus seres más queridos contigo el centre Residencial Colònia Güell es el mejor sitio donde pueden estar
16 agosto 2021 3:20
La meva iaia viu a la residencia des de fa relativament poc. Tot i així sembla que hi porti molt de temps per lo ben integrada que es sent amb la resta de companys. Està molt contenta amb com la tracten les noies que hi treballen. Ha estat un gran encert topar amb aquest centre.
14 agosto 2021 0:30
Tengo un familiar en esta residencia y ella está súper contenta con el trato que recibe del personal de la residencia y que se encuentra muy a gusto.
13 agosto 2021 3:20
RESIDENCIAL COLONIA GUELL. ES CARIÑO, ES EMPATIA, ES TERNURA, ES RESPONSABILIDAD, ES CERCANIA, ES TRANSPARENCIA, ES SOLIDARIDAD, ES EQUIPO, ES EXPERIENCIA, NO ES UN HOGAR PERO ES CIERTAMENTE, LO MAS PARECIDO QUE PUDE DAR A UNO DE MIS SERES MAS QUERIDOS. MI ABUELO.
12 agosto 2021 14:43
D'aquí uns dies farà tres anys que ens sentim part de la família de la Resi, i ho celebrem de tot cor. Ha estat una sort immensa trobar-vos, coneixe-us i fer aquesta part del camí al vostre costat. Gràcies per tot el suport, la tendresa, la companyia i la saviesa que compartiu dia a dia amb nosaltres, tant amb els residents i com amb els seus familiars. Us agraïm molt que des del primer dia ens hàgiu fet sentir com a casa. Seguim!
08 agosto 2021 8:14
Tot i que pot resultar molt dolorós deixar al teu pare o mare en un centre per a la gent gran, us he de dir que la Resi, s'ha convertit per nosaltres en un espai de refugi, de protecció i d'estima pels nostres familiars. Es tracta d'un centre excepcional basat en la cura, l'acompanyament i l'estima. Si feu una visita no us deixarà indiferents i podreu copsar el bon ambient, el caliu, la tendresa amb la que treballa tot l'equip humà. Es tracta sens dubte d'un projecte extraordinari liderat per un equip humà d'alta qualitat, estem molt contents amb la nostra experiència!
06 agosto 2021 16:22
Soy estudiante de educación social y hemos contactado con esta residencia en varias ocasiones para hacer trabajos sobre ella. Siempre nos han atendido y ayudado en lo que hemos necesitado y además hemos podido ver lo que nos explicaban en primera persona. Sin lugar a dudas, si tuviese que elegir un lugar en el que vivir cuando fuese mayor, la elegiría.

La forma en la que tratan a los residentes, los servicios que ofrecen, las instalaciones y el personal (la mayoría trabajadoras) son de una altísima calidad. Siempre atentas a las necesidades de los usuarios/as, muy cercanas a los familiares, empáticas y humanas.

Una atención inmejorable. Hacen muy bien su trabajo.
02 agosto 2021 2:17
La mare ha passat per moltes residències fins a trobar la millor! Són tantes les coses bones que té, que no les acabaria d'anomenar: espai increible amb una decoració amable i acollidora, neteja impressionant, menjar de categoria, activitats i ambients estimulants pels residents, més dotació de recursos humans per oferir millor atenció, acompanyament i informació a les famílies de forma propera i amable, el personal és immillorable per la seva gran professionalitat i qualitat humana. En definitiva, costa prendre una decisió d'aquesta dimensió i gràcies al destí vaig conèixer a aquesta gran familia. Fa molta tranquil.litat i pau comptar amb les persones que s'estimen el que fan i que ho demostrem cada dia. Us estem molt agraïts ️
21 julio 2021 10:38
Estoy muy contenta con la residencia y las chicas. Mi madre está muy feliz después de 4 años y el trato es estupendo, al igual que las instalaciones. Lo recomiendo al 100%
16 julio 2021 20:59
Ingresé a mi padre en la residencia recomendado por una amiga que tambien habia tenido a un familiar y me habia destacado el trato humano y cercano de todo el equipo profesional de la cooperativa Suara, liderado por la directora Maite. Lo recomiendo 100%
14 julio 2021 7:11
Residencia muy acogedora, con mucho espacio exterior y sobre todo muy limpia. Con un personal y equipo directivo preparado y profesional, en el que destaca su directora Maite, por su trato tan humano hacia nuestros mayores. Estamos muy contentos por haber elegido esta Residencia para nuestro mayor tesoro, nuestra madre. Ella se siente en su casa.
10 julio 2021 14:50
Siempre agradecida por el trato, cuidados y cariño con qué se trató a mi padre durante el tiempo qué vivió allí. ️
10 julio 2021 13:59
Estic molt content amb el tracte que està rebent el meu pare. Tot l’equip és un amor i em sento tranquil i segur que està en bones mans
08 julio 2021 5:13
100% recomanable, personal excel·lent, tracte immillorable i atenció personalitzada i molt humana.
25 junio 2021 17:44
El més important de la Residència de la Colònia Güell és que, precisament, no sembla una residència i que trenca estereotips i prejudicis. Tothom s'esforça per aconseguir que els residents, que són tractats de forma individualitzada, la sentin com la seva llar i s'hi trobin a gust.
Imaginació, professionalitat, proximitat i bon rotllo són els ingredients necessaris per cuinar aquest plat tan suculent!
Un altre aspecte no menys important és la relació de confiança amb les famílies, que també formem part d'aquesta gran xarxa d'afectes compartits que es va teixint dia a dia, amb tenacitat, constància i alegria.
Accessible fàcilment amb transport públic, molt de lloc per aparcar i un entorn envejable.
24 junio 2021 22:40
Tinc a la germana de me avia en la residència, ella está encantada no, encantadíssima, es sent com si estigues a casa. Ens diu que mai havia fet tantes activitats, i la veritat que creiem que això está molt bé, ja què, a la seva edat estar actiu mentalment es molt millor. També dir que les instalacions són increíbles, tenen molt espai i molta llum, que això per el venestar dels avis es molt important, els i dóna vida.
Estem molt contents de que estigui amb vosaltres!
Felicitats a la residència per ser com és i per les treballadores.
24 junio 2021 4:04
La meva mare es una dona de caracter fort i dificil, pero aqui sempre he tingut la seguretat de que la cuidan be i pensen en les seves necesitats personals. La recomano.

Escribe una reseña



Calificación general: