05 junio 2022 9:15
Very good professionals, very kind attention, very fast to get appointment.
They have all kind of services for your pet, even surgery and hairdresser. Prices are fair. Probably the best veterinary centre of the area.
27 abril 2022 1:28
Veterinaris i un equip amb professionalitat i bon cor. En els moments més difícils han estat al nostre costat. Recomenables totalment.
15 enero 2022 8:02
Sempre ens atenen molt bé, es preocupen i ens cuiden. Molt bon tracte, amables i simpàtiques. No soc de Cabrils, però em val la pena desplaçar-me fins allà, sempre em donen confiança, seguretat i tranquilitat, sé que els meus gossos estan en bones mans. Gràcies!
13 octubre 2021 17:53
Tuve que dormir a mi perra porque ya era muy mayor y ya no podia moverse, la veterinaria fue muy cariñosa y profesional, vino a casa y asi no le provocamos ningun estres a la Mina, muchas gracias. Tengo otra perrita que seguro la llevare para cualquier problema.
Los precios son normales.
26 mayo 2018 13:42
Vaig portar al meu westy quan estava ja molt malalt, canviant de veteriani per no estar satisfeta amb el diagnóstic ni amb res.
Van ser els últims dies del meu gosset i el tracte va ser fantàstic. No podria haber estat millor tot i el desenllaç inevitable.
Ara tinc dos cadells westies i nomes tinc bones paraules per tot l'equip.
04 mayo 2018 19:06
Hi portem el gat des de fa anys. Bon tracte i molt professionals. Inclus amb ingres et truquen cada dia per comentar l'evolució.

Escribe una reseña



Calificación general: