14 abril 2024 8:16
Fa 3 anys que hi estic inscrita. M'hi trobo bé, m'agraden les classes, serietat i professionalitat. He tingut classes amb tots els seus professors/ores i tots saben fer un bon acompanyament.
07 abril 2024 4:20
Ir a Zamaioga es ir a casa. Donde te cuidan y cuidan de tu práctica. He vivido muchas etapas en los últimos años y desde Zamaioga con todo el amor y dedicación me han adaptado la práctica para continuar en las mejores condiciones. Gracias a todo el equipo Laia, José, Yeny.
28 enero 2024 12:39
Estic descobrint el ioga i el que significa, poc a poc, a través d' uns excel.lents.professionals que t ajuden a transformar el teu cos i la teva ment, fent que puguis assolir fites que en el meu cas no m imaginava quan vaig començar, amb una barreja d ignorancia i curiositat
Anar avançant i superant les limitacions fisiques, mentals i emocionals que moltes vegades convertim en barreres inexistents és ara un dels meves petites metes
28 enero 2024 5:28
La meva experiència al centre Zama Ioga Iyengar ha estat absolutament positiva. Mètode rigorós molt ben conduit, tracte personalitzat i ambient agradable. Al final de cada sessió comproves que has aprofitat el temps i que surts millor de com havies entrat. Totalment recomanable!
24 noviembre 2023 13:00
Soy alumna del centro Zama ioga Iyengar desde 2016, practicando 2 veces por semana, el profesorado es muy profesional, te adaptan la clase a lo que necesitas, para mi es muy positivo la explicación que te dan en cada postura de ioga. Totalmente recomendable. Muchas gracias por enseñarnos a tener conciencia de nuestro cuerpo. Muy buen ambiente. GRACIAS.
19 noviembre 2023 8:16
Este centro es excepcional en cuanto a la acogida, la seriedad y sobre todo la profesionalidad de la enseñanza del Maestro Iyengar. Laia, José y Jenny son unos profesores notables, exigentes y a la vez muy atentos y cercanos con los alumnos.
22 septiembre 2023 10:24
El centro Zama es entrar en un espacio energético e ir de la mano de unos maravillosos y competentes profesionales que te descubren el camino del Yoga Iyengar. Practicar con ellos es un antes y un después en mi vida, aportándome grandes beneficios que me han transformado encontrando paz interior y bienestar. He descubierto una nueva forma de enfrentarme a los desafíos vitales. Me siento muy feliz y estoy motivada a seguir practicando en plena conciencia como he hecho estos 4 años, y por muchos años más.
10 septiembre 2023 3:20
Vaig començar a fer ioga a Zama buscant un resultat físic. La sorpresa ha estat que a més he trobat una pau i un viatge interior que m'ha enganxat absolutament. Es un equip fantàstic
15 julio 2023 9:26
Si busques un centre d’ioga on tinguis un tracte personal i familiar, on s’adaptin a la teva condició física amb materials de suport, on siguis TU a la classe i no un més, ZAMA és el lloc. Professors superformats, que preparen molt bé cada classe, que estan per tu i que et fan prendre consciència del teu cos i del teu estat mental i energètic i com tot es relaciona. Menció especial a la Laia, la Directora del Centre i creadora/impulsora del projecte que és una CRACK com a persona i formadora. La interacció amb la Laia et transforma, un cop la coneixes ja no ets el mateix.
22 junio 2023 10:58
Impermanència, no aferrament, desaprendre la nostra història per tornar a viure sense por, tancar els ulls, i veure. Ara, la llum del ioga. Ara, ioga Iyengar.
31 mayo 2023 15:37
Hace muchos años que hago yoga en este centro y me gusta mucho. Son muy serios y profesionales, adaptan la práctica a cada persona.
Un placer hacer yoga con vosotros!
02 mayo 2023 17:09
Soy alumna en este Centro dese hace 6 años, llegué a él sin conocimiento sobre que significaba exactamente practicar yoga ni el tipo de clases que iba a encontrarme.
A día de hoy puedo compartir que Zama es un centro en el que se enseña y practica el Yoga IYengar en su esencia; son clases con contenidos llenos de aprendizajes, trabajando a partir de la práctica de diferentes posturas físicas, la alineación del cuerpo, la respiración, la concentración y la observación de las sensaciones.
La práctica en Zama ha cambiado la forma de percibir mi cuerpo, la mente y personalmente esta conciencia creo nos da la oportunidad de modificarlos. El beneficio terapéutico es directo en el aspecto físico pero también en el camino del autoconocimiento.
El equipo de profesores con Lai Giralt al frente, son grandes profesionales, rigurosos precisos y enseñan desde la experiencia personal: representan en ellos mismos su amor al yoga, a su difusión y a poder transmitir los beneficios que la practica constante del mismo aporta. Para ello adaptan cada práctica a las necesidades que cada alumno, ajustando los ejercicios, usando soportes si es necesario (estoy realmente agradecida por esta atención personal que nos prestan!).
Para aquellos que queráis aprender y practicar Yoga de verdad, buscando mejorar y evolucionar en este camino hacia adentro mediante el trabajo consciente sobre el cuerpo y los beneficios que aporta, sin duda os recomiendo este centro, que pone además a disposición un horario amplio, diferentes niveles de practica, un conocimiento profundo de la disciplina y un trato cercano y muy profesional.
Gracias!
Rosa
29 marzo 2023 15:21
Hace pocas semanas que estoy realizando clases de Yoga Iyengar en este centro de Yoga y solo puedo tener elogios hacia ellos, en especial hacia Laia, se nota mucho su gran experiencia y me está ayudando mucho, gracias.
25 marzo 2023 9:22
Actualment, sóc alumna d'aquest centre, tot l'equip és molt profesional i molt seriòs, els beneficis del ioga són tant a nivell psicològic com físic, ja fa anys que el practico i també havia practicat d'altres tipus de ioga ja fa més temps. L' avantatge del ioga Iyengar és l'ús de suports i ajuts per la pràctica i més conscència en cada postura. De moment, només puc assitir un dia a la setmana, però si és possible, jo recomanaria mínim dos díes.
29 enero 2023 16:02
El centre de ioga iYengar Zama està situat en un indret tranquil del barri de Les Corts de Barcelona. Està ben comunicat per metro i autobús, motiu pel qual s’hi pot arribar fàcilment des de qualsevol indret de la ciutat. Hi he practicat ioga de manera intermitent des de la seva creació fa 15 anys. La qualitat de la docència i la professionalitat amb que m’ha estat impartida, juntament amb el tracte amable i personalitzat que hi he rebut, m’ha fet avançar de manera progressiva en el mètode iYengar i millorar holísticament la meva existència. Recomano aquest centre i la pràctica del ioga iYengar.
18 enero 2023 23:57
La experiencia de practicar yoga en el centro Zama Ioga Iyengar no tiene nada que ver con lo que había practicado en otros sitios, que se reducen a meros estiramientos y sucesión de posturas sin explicación ni técnica. Los profesores de Zama son muy didácticos, pacientes y dan una atención muy personalizada, adaptándose al nivel y situación de cada uno. Desde hace más de dos años, no puedo dejar de asistir a mi clase semanal en Zama. Muy recomendable
16 agosto 2022 16:56
De sempre havia practicat diverses modalitats de dansa i ball; les circumstàncies personals i laborals m’havien portat a una aturada llarga en la pràctica i tenia la necessitat de tornar a “moure’m”. Tenia certa curiositat i atracció per provar el ioga que començava a estar de moda i, com el meu cos ja no estava amb les condicions físiques d’anys enrera, vaig pensar que era el moment. Va ser llavors quan vaig descobrir el Centre Zama de ioga Iyengar de la mà de la seva directora, la Laia. Quasi 12 anys després, continuo practicant al centre. Valoro aquella troballa com un regal que vaig trobar en el meu camí. Pel meu caracter i manera de ser, penso que el mètode Iyengar és el que més s’ajusta a les meves necessitats i gustos, i practicar-ho al centre Zama on el nivell és d’excel.lència en la transmissió dels coneixements de les asanes i del pranayama però també en l’aprofundiment del que veritablement és el ioga, m’ha portat no només a una millora de la meva condició física, sino sobretot, a una transformació en la meva actitut a la vida. A un camí de transformació que sens dubte serà llarg però que espero sigui constant. Gràcies Laia, Jose i Jenny per la vostra gran professionalitat i el vostre acompanyament rigurós i afectuós. El vostre testimoniatge transforma. I jo em sento orgullosa d’haver contagiat a altres persones properes a iniciar-se en el ioga. Per això recomano absolutament el Centre Zama per descobrir i practicar el ioga Iyengar.
14 abril 2022 12:48
Fantástico centro de Yoga, te enseñan poco a poco a dominar las posturas para hacerlas correctamente, muy recomendado
15 marzo 2022 8:38
Un centre de Ioga Iyengar molt recomanable. Les instal·lacions són impecables i els professors molt amables i amb una gran dedicació. És el lloc perfecte per a avançar en la pràctica del ioga i per a creixer com a persona. A la web de centre hi ha tota la informació sobre horaris i preus i molta informació sobre el mètode Iyengar.
10 diciembre 2021 12:36
És una sort tenir aquest centre de ioga a la ciutat. El nivell de professionalitat és molt alt. Els resultats es fan evidents aviat, tant a nivell mental i emocional com físic. El ioga és molt més que una coreografia i en aquesta escola ho saben impartir. El mètode Iyengar s'adapta a tothom (i no a l'inrevés) i l'atenció que presten a l'alumnat és personalitzada, cosa que no acostuma a passar. He estat alumne de moltes escoles i centres de ioga de Barcelona i de fora, però em quedo amb Zama Ioga sense dubtar-ho.
01 octubre 2021 12:15
Un dels millors centres de ioga Iyengar del món. Serietat, rigor, expertesa, claredat i precisió en l'ensenyament, coherència amb la filosofia ioguica i bona cura dels alumnes. Qui vulgui descobrir o avançar en el camí del ioga, la mà de la Laia Giralt és la millor guia. Més que recomanable.
03 enero 2021 8:27
Decidi empezar Yoga por mi dolencia de espalda. Me encontre con un equipo humano, profesional, atento a los detalles y particularidades de cada uno de los asistentes. Sin lugar a dudas lo recomiendo.
24 octubre 2020 20:35
Un dels millors centres de ioga Iyengar del món. Serietat, rigor, expertesa, claredat i precisió en l'ensenyament, coherència amb la filosofia ioguica i bona cura dels alumnes. Qui vulgui descobrir o avançar en el camí del ioga, la mà de la Laia Giralt és la millor guia. Més que recomanable.
23 octubre 2020 5:41
YOGA has several benefits for the practicioner. Flexibility, strength, personal well being and way more!
If you want to discover, practice or improve them join IOGA IYENGAR Barcelona les corts.
Great atmosphere lead by 3 rigourous teachers with an excellent background. Be prepared to sweat and to push your limits forward.
Many thanks Laia, Jose and Jenny! Keep it up!
22 octubre 2020 19:25
Excelentes los profes. Estoy muy agradecida de haber encontrado este espacio donde practicar.
Lo elegí una vez al llegar a Barcelona, lo elegí de nuevo al volver a la ciudad, y no dudo de que volvería a elegirlo una vez más.
Gracias, gracias, gracias!
17 octubre 2020 9:00
Des de fa anys practico en el centre i cada classe és una nova oportunitat per la connexió amb un mateix, l’autoconsciència, que la pràctica en grup i el mestratge de la Laia fa possible. Tot l’equip del centre aporta l’acompanyament i la cura que cadascun de nosaltres necessita. La unió total que la pràctica del ioga ens indica es fa palesa al centre ja que el nostre cos, ment i ànima es retroben en un espai de treball corporal i espiritual.
15 octubre 2020 17:00
El Centre, un espai per al propi coneixement, en molts àmbits. L'acolliment, alhora que càlid i afectuós, és rigurós pel que fa a la pràctica del mètode Iyengar.
Agraïment immens cap a tot el professorat per tots aquests anys al meu costat.
15 octubre 2020 14:10
Tengo una experiencia muy positiva, el método que imparte el centro es muy beneficioso, el profesorado muy profesional. Actualmente no asisto por motivos profesionales, tan pronto pueda me incorporare, lo encuentro a faltar!
13 octubre 2020 23:28
Practicar ioga a Zama ioga es la millor experiència que es pot tenir, per conèixer l'Iyengar ioga, tots els professors són molt professionals i atents i t'ajuden continuament a millorar, ja fa més d'un any que hi practico i n'estic encantada! Ho recomano 100%!
16 abril 2020 22:44
Practico des de de fa uns mesos ioga al centre Zama Iyengar i les sessions són molt reconfortants.
Des del primer dia he pogut percebre bona harmonia entre el professorat i els practicants.
Vull remarcar el rigor amb què s'imparteixen les sessions i alhora l'atenció individualitzada que ens ofereixen a cadescú de nosaltres.
27 marzo 2020 0:08
La professionalitat i l’acurada atenció dels seus professors fan que Zama sigui un centre per practicar ioga Yengar excepcional. Gràcies!
19 marzo 2020 8:48
Sóc usuària d'aquest centre de ioga des de fa un temps i n'estic molt contenta.
Els professors són molt professionals. En concret, la meva professora (Jenny) és molt tècnica i ajuda a que tinguis una molt bona consciència del teu cos. Les seves explicacions són molt didàctiques. En tot moment està pendent de cada alumne i de donar a cadascú les indicacions oportunes per al seu estat de salut.
Et fan sentir acollit. Si algun dia no hi vas o saben que estàs malalt, els responsables són molt amables i es posen en contacte per saber com estàs.
Sense dubte us recomano aquest centre.a més a més aquest tipus de ioga (Iyengar) personalment em va molt bé perquè s'utilitza material per a poder adaptar les asanes a la realitat de cadascú.
17 marzo 2020 17:08
Llevo ya casi 1 año practicando yoga Iyengar con Laia y José. Ambos transmiten con amor, generosidad e infinita paciencia la filosofía del yoga según el maestro Iyengar. Las prácticas son adaptadas a todos los niveles, capacidades y estados de salud, por lo que todo el mundo está integrado completamente en las sesiones.
Para mi, absolutamente recomendable!
27 febrero 2020 11:14
Després de passar per diferents centres i professorat, fa 6 anys vaig aterrar a Zama Ioga i em vaig enamorar. La precisió, meticulositat, versatilitat i coneixement de la Laia enganxa. He passat per 2 embarassos i sempre han adaptat la pràctica al meu moment vital i de salut. Molt recomanable.
19 febrero 2020 0:12
Recomiendo este centro de yoga 100%, el método Iyengar y la forma en que aquí lo enseñan. Profesores muy preparados, sala correcta y limpia
06 marzo 2019 9:58
Fa gairebé 10 anys que vaig començar a practicar ioga Iyengar a Zama, després d’haver provat diferents estils a altres centres. Durant aquest temps, m’he sentit profundament agraïda d’haver topat amb aquest petit tresor i d’haver-lo convertit en una rutina essencial de la meva vida.
A Zama hi he trobat un professorat excel•lent, altament especialitzat i en contínua formació, molt didàctic i sempre disposat a adaptar i personalitzar la pràctica a les necessitats de tots els alumnes, sigui quin sigui el seu nivell.
A les classes, no hi ha música, miralls ni distraccions, només ioga en essència i sense artificis. Espero seguir sent-ne alumna durant molts anys més.
23 febrero 2019 10:40
Mejor es imposible. Bueno, siempre me parece imposible seguir profundizando más en las posturas y todo lo relacionado con el yoga y luego resulta que estoy equivocada. Desde que vengo a este centro no solo mi cuerpo ha evolucionado, también yo. Mi cuerpo y también mi mente son más flexibles, más ágiles y más firmes. Y soy más consciente. Esto no tienes ni idea de lo que es hasta que lo experimentas, te da una paz y un equilibrio que no se puede describir con palabras. Así que no puedo más que dar gracias a los profesores que son todos excelentes y cariñosos, y sobre todo a Laia a quien considero mi maestra; siempre me hace ir más allá. Muchas gracias a todos, de corazón
07 mayo 2018 4:06
Aquest curs he començat a practicar ioga al centre Zama i estic encantada amb l’experiència. Havia fet ioga a altres llocs, però ha estat aquí on he descobert un tipus de pràctica molt seriosa, controlada i ben dirigida que em permet arribar a un benestar físic i mental que mai abans havia experimentat. Es nota que els profesors del centre saben molt bé el que estan fent i que la preparació de les classes setmana rera setmana està molt ben pensada i adaptada a l’evolució personal de cadascú. Tinc el convenciment d’haver trobat el millor lloc on fer ioga i de saber que estic en molt bones mans!
05 mayo 2018 1:40
Sembla mentida que aviat farà 20 anys que vaig rebre les meves primeres classes de Ioga Iyengar. I va ser de la mà de la Laia Giralt. Aquestes classes em van impressionar tant que vaig acabar fent la formació de professora de Ioga Iyengar i vaig obtenir el títol 10 anys desprès. He estat 3 cops a la Índia estudiant amb la família Iyengar i he rebut classes de multitud de professors seniors de tot el món. I per a les classes regulars del dia a dia, escullo aquest centre per a seguir practicant i aprenent. Cada setmana, religiosament, creuo mitja Barcelona amb la meva Brompton per a fer les classes de la Laia. El seu ensenyament té una pulcritud i nitidesa que fan que integri els punts tècnics d'una manera sorprenent. Puc crear un espai mental molt obert i clar. No hi ha soroll. No hi ha palla. Tot és essencial.
També valoro l'actitud iogui d'acceptació equànim de la realitat que emana d'aquestes classes: veig i considero les meves limitacions i alhora, les meves possibilitats. Això m'ha ajudat molt en el meu post-part, ja que he adaptat la pràctica i el nivell d'exigència al meu moment i al mateix temps he après a afinar més amb la ment per a resoldre el desafiament de cada postura. Gràcies!
04 abril 2018 17:15
Vaig començar a practicar ioga farà més de 10 anys, prèviament havia fet dansa. A Zama amb el ioga iyengar i la Laia vaig trobar el lloc on créixer i avançar en la pràctica en un ambient excel·lent i més que recomanable per a tot aquell que vulgui aprofundir en la seva consciència tant a nivell corporal com mental. Gràcies.
23 marzo 2018 22:58
I attend yoga classes every Saturday morning in this centre.
Teachers are excellent, explaining carefully each assana and correcting when needed.
The groups are reduced and formed according practice levels.
Materials are new and location is really convenient.
14 marzo 2018 5:52
Bona tarda,
Aquest dissabte passat, la meva dona i jo, amb tota la il·lusió del món, teníem prevista la nostra primera classe de Ioga al centre Zama.
Tenim forces amics que ho practiquen, ens n’han parlat meravelles i teníem moltes ganes de començar.
A les 10: 30 del matí vam arribar al centre i la nostra sorpresa va ser que el noi que ens havia de fer la classe no ens va deixar entrar perquè anàvem en bici. El fet és que tant la meva dona com jo tenim una bici plegable (Brompton). Aquestes bicis són les més petites del mercat i plegades ocupen 58,5cm X 54,5cm X 27,0cm; per tant, ocupen menys que moltes bosses d’esport que segur que deixen entrar.
Dins de l’espai hi havia 3 persones. L’espai era bastant gran, així que segurament haguéssim pogut trobar un racó per a poder deixar-les.
El noi ens va dir 3 vegades que les deixéssim fora al carrer i jo li vaig contestar les 3 vegades que sense un cadenat no les volíem deixar ja que ens les robarien i que la propera vegada ja no aniríem amb bici.
Al fina no ens va deixar entrar.
Vam quedar esmaperduts: tota la il·lusió, alegria i emoció que teníem ens va caure als peus. Realment ens vam sentir molt malament.
Creiem que ens haguessin pogut tractar d’una altra manera i buscar una solució. A nosaltres ningú ens havia dit que no podíem entrar unes bicis plegables.
Nosaltres pensàvem que una part del ioga es el positivisme i aquell noi era totalment al contrari.
No ho podem recomanar a ningú ja que l’experiència va ser molt dolenta.
28 diciembre 2017 5:41
Un centre de Ioga Iyengar molt recomanable. Les instal·lacions són impecables i els professors molt amables i amb una gran dedicació. És el lloc perfecte per a avançar en la pràctica del ioga i per a creixer com a persona.
08 diciembre 2017 1:01
Practico ioga al centre Zama des de fa 7 anys i des que vaig començar anat evolucionant tant a nivell físic com a un nivell mental, més profund.
L'ensenyament s'adapta a cada persona i a cada situació. El professorat té molta cura de la salut dels alumnes. El tracte és molt amable i, al mateix temps, afavoreix l'evolució constant dels alumnes.
La possibilitat de fer diverses jornades d'aprofundiment cada any, permet realitzar una pràctica des de diferents perspectives.
02 diciembre 2017 9:38
Zama és un espai i un equip humà únics en l’acompanyament de la pràctica del Ioga integral. Amb l’ensenyament pulcre de la tècnica del mètode Iyengar, amb un tracte atent i personalitzat, s’aconsegueix el que Guruji BKS Iyengar sempre defensà, tothom pot practicar Asana quan la pràctica s’adapta a l’Aquí i Ara de cada cos i cada ésser. A Zama es produeix la màgia i art del Ioga: la sensació de rebre ensenyaments personalitzats, alhora que fusionar-se amb l’energia del grup, sempre còmode, en Pau, lliure, respectuosa i integradora amb la diversitat. El Ioga que es practica a Zama -asana i pranayama- és d’una qualitat tal que t’acompanya i et ressona, et transforma i et fa créixer, més enllà del cos, més enllà de les sessions.
Cos més intel•ligent, Ment més tranquil•la i Cor més gran.
Gràcies Zama.
24 noviembre 2017 5:45
Empecé a practicar yoga Iyengar desde hace 2 años aproximadamente, la verdad es que en el centro Zama he tenido el placer de poder practicar con diferentes profesores del centro, cuenta con un gran abanico de horarios y metodologías de practica para adaptar a las necesidad de cada persona y nos enseña como se ha de llevar acabo los conocimientos del yoga ya sea a nivel físico como mental a la vida cotidiana y así, poder avanzar y profundizar día a día. Desde aquí me gustaría animar a todo el mundo a practicar esta ciencia milenaria que nos aporta unos beneficios inimaginables. Namaste!
21 noviembre 2017 19:14
Després d’haver practicat Ioga Iyengar a diferents centres de Catalunya i Paris, sóc alumna des de fa 7 anys de Zama. El centre Zama té una energia que il·lumina, l’ensenyament del ioga Iyengar (asanas i pranayama) a Zama és d’una qualitat sublim; l’atenció personalitzada, la pedagogia en les explicacions i l’evolució continua i permanent en l’ensenyament fan del centre i dels seus mestres un lloc i equip magnífic i meravellós que t’acompanya en el camí personal de la millora física, espiritual i biològica. Els hi estic enormement agraïda.
-
I am ioga Iyengar Student/ practitioner since many years and after attending to different yoga Iyengar schools in Catalonia and Paris I am a trainee in Zama since 7 years. Zama has a wonderful energy that enlights you. The yoga teaching of ioga Iyengar at Zama is sublime, the personalized attention, the pedagogy, the detailed explanations and continuous evolution of the training make school Zama and its team a wonderful and awesome Ioga Iyengar school where to attend and live yoga with! I am endlessly grateful to Zama for the physical, spiritual and biological development!
16 noviembre 2017 18:58
Me siento afortunado de haber probado el yoga Iyengar. Es un método terapéutico, mi espalda ha mejorado mucho. Ahora mi cuerpo es más flexible y saludable.
Para mi es tan beneficioso el yoga como el centro que he encontrado para practicarlo. En Zama los profesores dan una atención personalizada.
Su cariño y amabilidad hace que me sienta motivado. De hecho, llevo más de ocho años asistiendo de manera regular. El yoga me aporta serenidad, seguridad y paz interior en el día a día.
19 octubre 2017 13:14
Molt bons professors a Zama Ioga. He estat molt a gust fent classes. La modalitat de Ioga Iyengar la recomano! Felicitats per la feina!

Escribe una reseña



Calificación general: