23 septiembre 2023 19:29
En la tienda K-Tuin de Manresa tienen una atención excelente. Un 10 para Andrea que fue la que me atendió y me trató de primera
14 septiembre 2023 21:08
Molt ben atesa per part del Ferran, tot hi estan la botiga al màxim de gent es capaç de gestionar les trucades i atendre súper bé! Com a comentari estaria bé que fossin mes treballadors a la botiga degut a que trobo que per el alt volum de gent que tenen van al màxim.
Per tot lo demés perfecte!
09 julio 2023 2:02
Molt bon tracte! …qualsevol problema surgit t’ho solventan súper rapid i eficientment en particular amb en Pere que m’ha resolt i ha fet un seguiment directe i proper de una clau esborrada de un office que vaig comprar…enhorabona per la vostre feina tant professional!
05 julio 2023 20:03
Bona, ens han atès molt bé i ens han explicat els detalls dels productes de forma adequada.
19 mayo 2023 1:15
Agrair al Ferran la seva predisposició per ajudar-nos a arreglar un problema sobre un tema relacionat encara que no directament amb el producte comprat a la botiga. Ens va solucionar el problema! Molt agraïts.
27 abril 2023 6:45
Tracte proper i assessorament personalitzat. Botiga molt recomanable. Moltes gràcies per la teva atenció, Josep!
25 abril 2023 11:36
Muy amables y atentos. Fue una compra rápida ya que llegué con la idea clara y me ofrecieron algunos productos que me pueden interesar pero sin presionar. El vendedor que me atendió de 10! Sin duda será mi tienda Apple de referencia.
21 abril 2023 8:32
Molt professionals i atents, altament recomenables!

El mobil m'anava perfecte excepte que costava de carregar, segons posava el carregador no em carregava o deixava de fer-ho al cap de pocs minuts. El noi em va dir que li deixés el mòbil que el netejaria amb uns líquids i ho solucionaria (jo mateix havia tret el borrissol i tal amb un escuradents i res.així que el meu nivell de confiança inicial en la solució proposada era baix). Doncs el mobil carrega perfecte!
30 marzo 2023 6:47
Hemos ido hoy (17/02/23) para la adquisición de un nuevo iPhone. Nos ha atendido José, y la verdad se agradece de corazón, la implicación que tiene al atender a sus clientes. Nos ha atendido de 100, ha sido súper amable, explicando todo con detalle, y disculpándose cuando por fallos externos (la wifi) cuando no ha funcionado correctamente y no ha podido seguir con el proceso correspondiente a los servicios contratados. Así que mil gracias José por haber sido tan majo y amable con nosotros! Recomiendo esta tienda al 100%
04 marzo 2023 10:45
El servei d'atenció al client és molt bo, amable, atent i amb molt bona formació per guiar-te a la compra. Ràpid i eficaç.
06 febrero 2023 20:45
Trato muy bueno. Siempre educados y atentos. Tanto Ferran como Josep. Es mi primera compra en esta tienda…. Pero siempre me han resuelto dudas y algún problema.
29 enero 2023 11:48
Molt bon tracte i paciencia, sempre m'han solucionat els problemes. Molt recomanable!
29 enero 2023 10:28
Hem quedat encantats amb l’atenció del Ferran. Atent i competent, tot un professional. Cuideu-lo! Felicitats noi! Gràcies per tot
12 enero 2023 9:41
Hola, he anat aquest matí per financiar un mòbil i m’han atès de 10! El noi es diu Josep i súper maco i estic encantadíssima! Un tracte de 10! Li dono 5 estrelles perquè no puc donar-li més. Recomanat al 100%!
26 julio 2022 21:35
He comprado un nuevo iphone y me han atendido super bien, Ferran me lo ha explicado todo muy bien y ha sido super amable.
Muy contenta con el trato recibido y con las gestiones que han realizado.
Los recomiendo mucho.
26 julio 2022 7:42
Ja n’era client d’aquest establiment, i em feia por de que amb el canvi de direcció no fós el mteix, però K-tuin em va sorprendre agradablement, la botiga impecablement neta, i els productes de qualitat i a l’últim crit, però el que més em va agradar, el personal, sobre tot el noi que em va atendre, el Ferràn, sense menysprear a ningú, m’adreço a ell sempre que hi vaig ; agradable de tractar, coneixedor absolut de l’article que ven, i disposat a ensenyar amb molta paciencia, a ajudar i a fer qualsevol favor a un poc expert com jo.
Un “10”, ja en queden pocs com ell.
Així es fidelitzen els clients.
Gràcies per tot.
19 julio 2022 11:06
¡Una atención de 10 y un trato inmejorable! Ferran fue quien me asesoró y ayudo en todo el proceso de compra. Con él, la experiencia fue mucho más agradable y la gestión mucho más ágil. Remarcar especialmente la predisposición de resolver todas las dudas y la preocupación de querer asegurarse de que el cliente quede satisfecho.
Si estáis pensando en adquirir algún producto Apple, os recomiendo visitarles.
11 julio 2022 19:13
Muy contenta con el trato recibido, la atención de Gerard a sido fantastica, me ha ayudado a resolver un problema que tenia a la primera.muy profesional. ¡¡ Gracias Gerard ¡¡
07 junio 2022 18:58
Molt bon tracte, atent, amable i professional. Dóna gust tractar amb dependents així. Moltes gràcies Ferran. Tornarem
17 mayo 2022 8:34
Si os ofrecen un seguro de un mes gratuito no lo aceptéis ya que la compañía es totalmente una estafa y van cobrando lo que les da la gana.

Si queréis ofrecer algún seguro a los clientes, procurad que sea fiable y de palabra.
19 diciembre 2021 23:07
No recomiendo para nada esta tienda ya que he bajado expresamente de Andorra a Manresa para comprar un ordenador y hemos podido constatar una gran falta de organización que ha acabado en un retorno sin el ordenador ya que no había posibilidad de tener la documentación necesaria para hacer la importación y eso que hemos estado hablando por teléfono varias veces muchos días antes.
No he podido entonces realizar la compra ya que no se me ha podido realizar el tax Free o la documentación necesaria para poder hacer la importación y pasar la aduana de forma legal. Cuatro horas de coche más de 200 km para reitero encontrarnos con una gran desorganización pero quiero saludar la simpatía del personal que realmente se sentía incómodo por la situación.
13 mayo 2021 6:09
Muy buena atencion y excelentes profesionales dela infortmatica, la Andrea y el Gerard. Volveré a ir a comprar.
10 mayo 2021 21:31
Em sembla nefast que no es pugui tornar un producte simplement per excuses del Covid. Abans si I en menys d'1 any només per culpa de la pandèmia no?

També l'ambient al entrar no és que sigui gens bo i poca amabilitat i professionalitat.
27 marzo 2021 7:33
La experiència en aquest establiment no ha sigut bona, tant el servei tècnic com el servei de venta. Fa uns mesos vaig portar un iphone per canviar-li la bateria. En poc temps es va malmetre una altra vegada. Vaig dur-lo a un altre centre de reparació. Em van mostrar que la bateria que em van instal·lar al cèntre gràfic no era original, estava plena de cola i faltaven cargols al telèfon. I em van fer pagar gairebé el doble del que m'ha costat el recanvi original amb la mà d'obra inclosa.
Per altra banda, van intentar estafar a un familiar proper meu, intentant-li vendre un iPad de la generació anterior com si fos el que acabava de sortir en aquell moment, pel preu del nou.
22 febrero 2021 12:02
Llevo UN MES esperando a que llegue un simple iPhone por que están faltos de stock, pero si no tienen de nada¿ para que siguen abriendo? Si pides una cosa y tienes que estar más de un mes esperando a que llegue. ¿Qué clase de distribuidor de Apple puede ser una tienda que no le llega ni el stock de los dispositivos? , en fin dudosamente vuelva a comprar nada aquí, ya tuve problemas con una dependienta una vez y ahora esto, lo siento pero no.
03 febrero 2021 21:27
L'atenció al client fa pena. El tracte nefast, la noia sembla que no tenia ganes de treballar ni de parlar. No tornaré mai més.
14 enero 2021 11:10
He anat a Centregràfic perquè tenia un problema amb el Mac que m’impedia treballar, tot i que no tenien hores disponibles han entès la meva situació i m’han ajudat a resoldre l’avaria. Molt agraïda per l’atenció rebuda.
19 diciembre 2018 8:43
La chica morena de pelo corto super mal educada, le preguntas algo y te mira fatal como si tuvieses que saberlo, no vuelvo nunca mas deberian de despedirla y coger a alguien que almenos haga su trabajo y te pueda asesorar en algo. Horrible experiencia por su culpa. Ademas decir que estaba mas pendiente del Whatsapp que de atendernos.
03 noviembre 2018 13:03
0 recomanable. No mostren interès ni quan estàs comprant un dels seus productes, encara menys quan hi vas perquè alguna cosa no funciona bé. En aquest cas era un apple watch i et deriven directament a la apple store, ells no en volen saber res. Poc interès en totes les situacions i un servei post venda nefast. No tornaré més a aquest establiment.
27 septiembre 2018 10:41
Atención al cliente nefasta, no se percibe buen ambiente laboral, trabajadores con 0 ganas de atender. Ni simpatía, ni amabilidad, ni siquiera cordialidad. NO LO RECOMIENDO.
26 septiembre 2018 13:07
Vols un mac, un iPhone, un iPad, o un iPod? És el lloc perfecte! M'encanta la seva gent. Sempre és un plaer tractar amb ells
28 mayo 2018 3:53
No recomano aquesta tenda: vaig comprar un adaptador HDMI USB -C el sabado 3 de Març. No abri el paquet, volvi el Dimarts 16 de Març. Em dijieron que solament em hacian un val, quan tenen per escrit " Centregrafic estableix un limit de 15 dies per efectuar devolucions o canvis" -> No precisen que solament es donen vals.
21 febrero 2018 17:48
Estic molt decepcionat. Vaig decidir comrar l'Iphone allà per tot l'ho de ajudar al comerç local, etc. En fi, el tracte va ser pèssim especialment amb l'Ipone de la meva mare i el tracte rebut a la botiga encara mes lamentable.

Botigues com aquestes, que haurien de estar orientades al servei al client, fan molt de mal al teixit comercial de "botigues petites" al bages.

Bon vent
29 diciembre 2017 22:35
El tenir molta feina no justifica la poc interessada i, a vegades, desagradable atenció al client. Estem parlant de productes de preu elevat i s'espera que qui ofereix aquests productes estigui a l'alçada.
28 noviembre 2017 7:11
Si compreu algun producte i no us funciona ATENCIÓ ja que NO es responsabilitzen de res, diuen que has de posar-te en contacte amb el servei tècnic d'apple o que et desplaçis a l'applestore de Barcelona. Crec q com a distribuidors s'han de fer càrrec del mal funcionament dels SEUS productes, mala imatge per apple.
25 noviembre 2017 12:49
Tienen todos los productos de Apple, pero es mejor comprar directamente a Apple, ellos no se hacen responsables de los posibles errores que puedan tener los aparatos comprados
29 septiembre 2017 12:45
Hem anat a consultar un dubte sobre un telèfon nou que hem comprat i el noi que ens ha atès ha sigut molt sec i desagradable. Després hem comprat un protector de pantalla pel mòbil i ens ho ha posat amb tanta poca gana i gràcia que ho ha fet malament deixant pols a la pantalla. Lògicament li hem dit que volíem una de nova, degut a que lha posat malament. La reacció ha sigut de rialla per part d'una companya de la botiga i un atenció incorrecte per part d'ell.
En definitiva, no tornarem a trepitjar mai més la botiga pel servei tant dolent que ens han ofert.
18 septiembre 2017 9:34
Tienen productos Apple y accesorios originales de Apple también, pero entras y te deprimes viendo el panorama de los dependientes tan poco alegres y antipáticos. Para dar un vistazo a la tienda vale, pero mucho mejor ir a una tienda oficial Apple, te atenderán mucho mejor, con más soltura, simpatía y alegría.

Escribe una reseña



Calificación general: