02 junio 2022 0:43
Mi estancia en las instalaciones resultó ser una experiencia con aporte de valor añadido altamente recomendable. La posibilidad de disponer de las llaves y hacer uso de las instalaciones 24/7 fue el punto que determinó la elección.
Más allá pude descubrir que valores como la atención constante, la confianza y la disponibilidad exquisita por parte de Manel han sido de incalculable valor. Gracias por todo
09 noviembre 2020 18:25
Es un bonito espacio en el centro de Sabadell donde puedes alquilar despachos, boxes o salas de reuniones.
En mi caso he alquilado el Box y estoy encantada, tanto por las instalaciones como por los servicios que te ofrecen y por el trato tan cercano y profesional.
Si necesitara cualquiera de estos servicios, no dudaría en repetir.
Gracias!
25 octubre 2020 23:37
Servei molt acurat, taules individuals en sala compartida, despatxos independents, sala de reunions, Wifi, impressions, pots contractar-ho fins i tot per hores.
21 octubre 2020 12:50
Fa tres anys que estic treballant aquí i n'estic molt satisfeta. Excel.lent ubicació, bones instal.lacions i tracte proper i professional. Espai multifuncional amb despatxos individuals, sala de reunions, sala oberta i possibilitat de treballar de forma independent i també d'establir sinèrgies amb els companys. Molt recomanable!
04 octubre 2020 1:00
Fa mes d’un any que estic a Cèntric centre de negocis, i la veritat es que em sento com a casa. Molt bon ambient, tot ben cuidat, amb totes les utilitats per poder treballar a gust i molta sinergia amb els companys. Bona localització, molt a prop del centre i molta llum natural. La veritat és que estic encantada aquí.
26 julio 2020 17:51
Probablement els espais de cotreball més espectaculars del Vallès. Són l'entorn ideal per a desenvolupar nous projectes emprenedors i assolir sinergies i contactes d'alt valor afegit.
22 julio 2020 7:24
Perfecte lloc de treball per a petites empreses, molt bona ubicació i genials instal·lacions i serveis.
Espais per a treballar en comunitat, on inclús pots col·laborar amb els teus companys de sala, pero amb sales de reunions i formació on poder-te reunir amb els clients de forma professional.
17 julio 2020 9:52
La seva ubicació, els serveis que ofereix i el bon ambient, fan ideal aquest lloc per treballar o per fer teletreball.
02 julio 2020 17:57
Molt ben situat al centre amb pàrking al costat, instal.lacions modernes i ben equipat. Bona atenció i predisposició per solventar qualsevol problema. 100% recomanable
16 diciembre 2019 4:55
Vàrem arribar a aquest centre ja fa uns mesos, i he de dir que estem molt satisfets de l'emplaçament, de l'entorn, els serveis i les facilitats. Amb espais privats per a reunions, recepció professional i un ambient de treball còmode i fàcil, el desenvolupament del treball és molt més òptim i eficient. Un plus afegit: la possibilitat de sinergies que poden sorgir amb la resta de coworkers que coincideixen en aquest espai.

Escribe una reseña



Calificación general: