23 septiembre 2023 16:18
He rebut un dels millors tractes personals a nivell mèdic en molt de temps, super atents i agradables!
Estic molt agraït al centre per la rapidesa i el tracte rebut
25 mayo 2023 1:38
Trato muy atento y humano.
Grandes profesionales.
Disponen de instrumentación para resonancia magnética especial para personas con sensibilidad a los espacios estrechos o claustrofobia.

Un acierto
03 enero 2023 15:49
Molt bon tracte, personal molt amable i eficient. No et fan esperar, arribar i anar per feina. Moltes gràcies
12 abril 2022 15:39
Estoy contenta no lo siguiente. Soy una persona claustrofóbica total, nunca he aguantado bien las resonancias, ni en las que dicen abiertas. Llegué a Olot con él mismo pánico de siempre, pero allí estaba Eva, para apoyarme, explicarme y tratarme con toda la naturalidad del mundo al ver mi fobia, en ningún momento me sentí juzgada. Una persona 100% ella y el equipo de técnicos que en todo momento estaban pendientes. Gracias por entendernos y demostrar profesionalidad y humanidad. Resonancia hecha y sin ataque de pánico, gracias y mil gracias.
24 septiembre 2021 17:23
Nefasta, i molt poc professional. Vàrem trucar per dir que no trobàvem el lloc. Vàrem arribar tard i ja no ens varen voler atendre perquè tancaven a l, una. No fos cas que haguessin de quedar-se una mica més. Ja sé que tothom vol plegar a l, hora, però una mica de flexibilitat no aniria malament.
16 enero 2021 11:50
Un tracte molt agradable i professional. Les instal.lacions molt cuidades i netes. Donen hores molt ràpid. Temps d'espera res. Cada vegada que hi he anat m'han agafat només d'entrar.
02 enero 2021 6:10
Positiva. Professionalitat, bon tracte humà i explicacions clares. En unes instalacions modernes, funcionals i impecables.
Moltes gràcies Alomar
10 diciembre 2020 21:43
Un servei excelent, sóc una mica claustofòbica i en tot moment vaig tenir el suport de la noia, gràcies a ella em vaig fer la prova sense incidències. Rapidesa en els resultats i un tracte molt professional.

Escribe una reseña



Calificación general: