30 noviembre 2021 18:12
La experiència durant els quatre mesos que el nostre pare ha restat com a resident al Centre Sanitas de Lleida, ha estat excel·lent amb tots aspectes. Volem deixar palès el excel·lent tracte i cura per part de tots els professionals del Centre que han tingut amb el nostre pare. Els hi estem molt agraïts i els encoratgem a seguir en aquesta línia per donar als nostres pares i padrins els millors moments en la recta final de les seves vides. Gràcies
14 octubre 2021 0:26
Hoy he efectuado la vista de la semana a mi madre y como siempre he comprobado que el personal cumple escrupulosamente con los protocolos para evitar que el COVID-19 entre en el Centro. Así mismo quiero felicitarles por el trato amable que tienen con los residentes y la atención con visitantes. Gracias a todo el equipo humano del Centro
16 septiembre 2021 6:25
Vull agrair a tot l'equip de Sanitas el seu esforç i dedicació per fer possible que la vida continuï, malgrat la situació de tancament. A la meva mare se la veu a gust i tranquil·la, com si estigués a casa seva i això no és cosa fàcil. També és d'agrair la fluïdesa en la comunicació i l'amabilitat que mostren en tot moment, per tal de poder estar en contacte amb ells. Gràcies!
09 septiembre 2021 23:51
Gracias a todo el personal de Sanitas Ilerda por lo bien que lo estáis haciendo en estos tiempos tan difíciles.
Hoy ha sido un día muy especial, mi reencuentro con mi madre después de estos tres meses, estoy muy emocionada. Un saludo y muchas gracias a todos.
06 septiembre 2021 13:56
Moltes gràcies a totes les persones que treballeu en aquesta residència, sou realment professionals i esteu pendents dels nostres éssers estimats que en el nostre cas és el meu pare. La pandèmia no ha estat gens fàcil pel nostre pare ni per ningú però com el veiem tranquil doncs això ens dóna tranquil·litat a nosaltres. Moltes gràcies!
01 abril 2021 21:07
Encantados con todo el equipo del centro, pese a lo complicado de estos momentos. Siempre pendientes de nuestro familiar, con gran profesionalidad y cariño, gracias infinitas
07 marzo 2021 12:19
“Gràcies per les activitats durant aquestes dates nadalenques, Bones Festes i que L’Any 2021 arribi ple de joia “
06 marzo 2021 18:27
Us desitgem de tot cor, que la felicitat i la pau interior que ens omple avui, dia de Nadal, la puguem transmetre al llarg de tot l’any. Moltes gràcies per les atencions i amor que vau donar a la nostra mare. En aquests moments difícils que estem vivint, la vostra dedicació a les persones grans és la que fa sentir millor als nostres éssers més estimats al vostre centre, formeu part de les nostres llars.
Toni, Tresa i Carme (files de Carme Tàpies)
16 enero 2021 8:02
Este centro cuenta con uno de las mayores profesionales que conozco: su director Enric Nerin. El centro y los que trabajan ahí es un reflejo de sus propios valores: pasión por el trabajo, honestidad y mucho amor por lo que hacen.
05 julio 2020 6:43
Podem agraïr enormement a tot el personal i gerència de Sanitas Lleida la diligència amb que van actuar davant la Covid-19. Malgrat tenir que estar confinats han gaudit de les mateixes cures que abans del tancament, facilitat les comunicacions per video trucada.per tot això els seguim estant molt agraïts.
14 junio 2020 16:34
MIL GRÀCIES per tenir cura de la meva mare. En aquests moments tan complicats, s'agraeix moltíssim la vostra atenció, no només sanitària, sinó també emocional, psicològica i familiar. Sou el nostre nexe amb ells i ens doneu tranquil·litat. Teniu tota la meva confiança i el meu agraïment.
02 junio 2020 4:24
Som els fills de Jordi Muro. Durant tots aquests dies hem estat preocupats pel pare i la situació que estem vivint. Li anem trucant gairebé cada dia, els fills i els néts, i el veiem, dins la llògica preocupació, tranquil i ben atès i això ens tranqul·litza també a nosaltres. Sabem que fan el millor pels treballadors i els residents. Confiem que aviat es pugui recuperar la normalitat. Moltes gràcies.
Elena Muro
16 abril 2020 3:35
Quiero resaltar el gran equipo de profesionales y el excelente trato que recibió mi madre en el periodo de post operatorio.
Las instalaciones de muy buen estado, impecable limpieza y buena calidad de servicio de comedor.
Altamente recomendable.
Aprovecho para mandarles un saludo y un abrazo a todo el equipo de profesionales de la residencia
Manel Orobitg.
05 abril 2020 22:11
Un gran equip de professionals que ofereixen un tracte personalitzat, familiar i afectuós, tant al resident com a la família.
Unes instal.lacions acollidores on s’aconsegueix un ambient familiar i molt agradable.
Moltes gràcies per la vostra atenció i per la vostra humanitat!
13 marzo 2020 6:43
Molt agraïts per l'atenció rebuda, tant a la persona resident com a la família.
Ofereixen un tracte molt proper, creant així un ambient molt familiar.
Son tots uns excel•lents professionals, i compten amb unes grans i acollidores instal•lacions.
Moltes gràcies per tot.
04 diciembre 2019 9:56
Excel.lent atenció i tracte personal, a més d'un alt nivell professional en tots els aspectes. Un centre residencial de confiança.
18 noviembre 2019 23:53
El meu agraïment a tot el equip humà a tots i cadascum dels serveis i persones que treballen al centre "SANITAS MAYORES", per la seva atenció, temps, respecte, tendresa, simpatia i sobretot per la seva humanitat amb els nostres majors i les seves families.
Moltes gràcies

Escribe una reseña



Calificación general: