09 septiembre 2022 10:00
Grand choix de vaisselle dans différents coloris, tout le monde très accueillant.
15 marzo 2022 20:29
Quan hi vas a comprar tot són facilitats. Varem comprar una pica de ceràmica amb totes les reserves doncs no sabiem si la mida aniria bé, la Sra.que ens va atendre, molt amable, ens va dir que es podia canviar per una de més gran o que inclús es podia fabricar a mida, que ens la emportessim i que no hi havía cap problema. Quan un cop a casa varem comprovar que no anava bé varem contactar-hi via telefònica i després per whats, la noia, també molt amable, va buscar alternatives, però ni es podia demanar, ni fabricar ni res, així que ens va dir per whats, que ens tornarien els diners. Quan hi varem anar a tornar la pica i a recuperar els diners, varem topar amb l'amo, ai.l'amo.no ens volia fer l'abonament.va deixar a la dependència de mentidera tot i que creiem que era la filla.en fi un personatge.finalment ens va tornar els diners quasi sense mirar-nos a la cara.un mal educat.amb la frase final: "Això que busqueu no ho trobareu".
Doncs a la borera de davant a CERÀMIQUES BOSCH que per cert són fabricants, ho varem trobar.
Senyors s'haurien de plantejar a qui posen a atendre al públic, nosatres no hi tornarem.
06 marzo 2022 16:18
Aquest lloc és obert també el migdia. Té de tot, en qüestió de ceràmica i altres però és una mica car!
14 febrero 2022 5:48
La primera vegada que vaig anar a comprar, vaig trobar un tracte molt simpatic i agradable per aixó he tornat a comprar son gent molt simpatica molt be.
24 julio 2021 22:50
Tienen una gran variedad de artículos, tanto cerámicos como vidrio y otros. Muy amables. He comprado en diversas ocasiones y siempre muy agusto.
17 mayo 2021 11:47
Wonderful place with beautiful ceramics! The staff is also super friendly and they kindly helped arrange international shipping.
14 mayo 2021 2:30
Tienda de cerámicas artesanales. Hechas a mano.

Tienen de todo. Elementos decorativos para el hogar y jardín. Gran superficie.

Escribe una reseña



Calificación general: