29 junio 2023 0:47
Descubrí la cervecería por casualidad en mi gira por España. Ahora me siento aquí con 20 cervezas diferentes para probar y puedo decir por la primera que acabo de abrir, que me va a encantar. Cervecerías como esta merecen más reconocimiento.
30 abril 2023 18:03
Moltes gràcies, pel dia que hem passat a la vostra fantàstica Farm Brewery, Gran explicació, molt bon dinar i maridatge, sou molt grans, salut i molts encerts, fins a la pròxima que espero sigui ben aviat.
07 abril 2023 23:00
No és una microcerveseria, és un projecte de vida impressionant. La Quio i l’Oscar produeixen cervesa artesana, amb productes de proximitat, la majoria produits per ells mateixos, inclús gran part de la maquinària que utilitzen per la seva elaboració. A més a més la visita és excel.lent i l’opció de maridatge amb productes de proximitat és molt recomanable. Hi tornarem de ben segur!
07 abril 2023 20:41
Molt bona experiència. Hem fet una cata de varies cerveses amb maridatge i tant les cerveses com el menjar han estat increibles.

L'explicació de tot el procés sensacional, una currada enorme!

I a més hem pogut acariciar el gall!
05 abril 2023 16:09
Super recomanable! Un experiencia increible on la quio i l'oscar ens an fet sentir com a casa. Cerveces artesanals delicioses, i menjar exquisit! De vritat que es per passar un bon dia amb amics!
04 abril 2023 19:52
Una experiència de 10, cerveses de km 0, maridatge de productes de proximitat, la fàbrica de cervesa situada en un lloc idíl·lic en mig dels camps de cultiu, on et dones compte de l'esforç i dedicació que hi ha invertits i on la Quio i l'Òscar ens han fet sentir com a casa, 100% recomanable. Repetirem!
07 marzo 2023 1:38
El millor tast de cervesa que hem fet mai. Tracte inmillorable, tant l' Óscar com la Kio, el maridatge val molt la pena i les cerveses estàven totes brutals, Hi tornarem!
02 febrero 2022 10:46
Llarga vida a lo Vilot! Sense dubte un dels millors projectes cervesers que fan de la cervesa que sigui única! Compromís cerveser de primera! Llúpol i Males i cervesa tot de la casa! Orgull que hi hagi cervesers que s’ho treballin tant!
23 agosto 2021 13:05
Hemos dejado el coche en el cementerio de Sucs para dar la vuelta por la zona natural del parc del vilot. Es pot fer una ruta circular d'1km i hi ha diferents camins. Es pot coronar el cim on hi ha un mirador mab un banc O bé baixar fins les piscines per un camí ple de zona de pícnic preciosa i un parc davant de la llar amb troncs tallats amb formes.
13 junio 2020 15:21
Visita i maridatge altament recomanats! Projecte únic, visita didàctica, dinar/maridatge molt bo o tracte molt pròxim. Recomanat anar-hi!
15 mayo 2020 17:24
Les cerveses estan bonissimes i la experiencia de visitar la seva fabrica és única. 100% recomenable!
05 febrero 2020 9:36
Hem celebrat l’aniversari del pare i ha estat perfecte, explicació e implicació, cerveses de 10 i marinatge original variat i delicios. Tornarem segur
27 julio 2019 11:51
Avui hem fet un tast de cerveses úniques.
Tenen més de 10 gustos diferents.
Qui les fan hi posen tota la seva sabiduria envoltada de gran sensibilitat.
No deixeu de provar-les.
07 junio 2019 0:03
Absolutament recomanable. La Quio i l'Òscar són uns autèntics apassionats de la cervesa artesana i ho traslladen en les seves explicacions. Autèntica cerveseria artesana quilòmetre zero: conreen el llúpol, l'ordi i el blat, maltegen, elaboren i venen la cervesa. Moltes varietats: des de les blanques de blat fins a les més fosques. Espectacular la My Black Hole i la Imperial Russian Scout, envellides en barrica de whisky. Sí podeu, encarregueu maridatge: el menjar és espectacular i les sensacions encara millor. Un 10 en tots els sentits!
13 enero 2019 13:30
Farm Brewery en tota regla: cultiven el llúpol i el cereal que fan servir per fabricar la seva cervesa. Fins i tot tenen una malteria! Projecte d'excepció amb unes cerveses espectaculars. Paga la pena una visita i conèixer a la Quiònia i l'Òscar. Recomanable al 100%!
09 agosto 2018 14:07
Congratulation for the Full Cercle Beer Project with ecologic products from the Almacellas area. I can suggest everybody to try all kinds of beers specially The Tropical Funky, The Repera, The Zatec (no gluten) and new ones as The Temeraria and The Brettas and Hopes (IPA).
13 mayo 2018 9:22
La cervecería Lo Vilot es una microcervecera con una característica bastante interesante, una parte de su materia prima - malta y lúpulo-, además de ser orgánica es cultivada y tratada por ellos. Sí. Los de Lo Vilot plantan su cevada y lúpulo y después maltean y secan respectivamente su materia prima base. Merece la pena conferir el sabor de esa cerveza hecha con tanto cariño y dedicación.
28 diciembre 2017 6:34
Excelente cerveza Española. La conocí en una feria y siempre que puedo compro. Excellent Spanish Beer, I heard about it in a beer festival and I always buy a pack when I can.
26 septiembre 2017 10:13
Una atención muy buena y ràpida. Variedades de cervezas km0 (todas las materias primas utilizadas en la elaboración són producidos por ellos mismos en sus campos.) Gestionado por una pareja donde se nota la pasión por el producto.

Escribe una reseña



Calificación general: