15 octubre 2022 13:27
Chimi recently DJ at our wedding at Emporda and we can’t recommend him enough. We had a unique request for our first dance for blending two songs together and he was able to do this for us. Everyone was up dancing all night. Thanks again
05 febrero 2022 23:08
He tenido el gusto de trabajar con Jordi (Chimi Hendrixx) para nuestra boda. Ha sido un año complicado por lo del Covid, pero Jordi siempre ha sido muy profesional con una actitud servicial.
En el día de la boda, toda la gente la paso genial bailando toda la noche. Así que una parte del éxito de nuestra boda es debido a él. Solamente puede recomendar Jordi a 200%.
29 enero 2022 14:46
Jordi was our wedding DJ and from the first moment, he was always super quick to respond, very friendly and professional! He answered all our questions before and on the wedding day, he made everybody dance from the first minute. Definitely recommended for weddings or any parties.
15 enero 2022 21:57
No podiem haver triat millor. Va estar tot genial, proper i donant-ho tot a cada moment. Gràcies per tot!
01 enero 2022 23:13
Vam triar en Jordi (DJ Chimi Hendrixx) per a portar tot el tema musical i d'àudio del nostre casament i des del primer dia vam veure que era un gran professional, que sabia captar exactament el que buscàvem i que podíem estar tranquils. Només dir que el DJ era un part vital del casament, ja que s'encarregava de llençar les melodies durant la cerimònia, de tenir-nos entretinguts durant l'aperitiu, de llençar músiques durant el convit (entrada, entregues i altres) i sobretot a la festa.

En tot moment va saber adaptar l'estil als convidats de totes edats que teníem i crear un ambient màgic. En el nostre entendre, les músiques i àudios en un casament eren la clau per a fer que la gent ho visques de la manera en que ho havíem somiat i en Dj Chimi va estar en tot moment al nivell (alt) que exigíem. Gràcies a ell el dia va ser màgic i únic, i tots els convidats així ho van reconèixer.

Per últim, només dir que en Dj Chimi es un grandíssim professional que va estar per nosaltres tant en els dies previs (i de més nervis), com durant el casament (que era importantíssim), com després. Un crack, un deu com a DJ, i una bona persona.

Gracies!
16 diciembre 2019 4:56
Jordi DJ'd my wedding and was absolutely fantastic. During the planning process, he was so helpful and was always on hand if I had any questions. My friends and family has an incredible time and loved his music selection. He was more than happy to take requests and please all music tastes. I couldn't recommend him enough!
09 diciembre 2019 18:15
Estuvimos encantados con Jordi!

La verdad es que hizo que el Convent temblara, y montó una fiesta que se recordará durante muchos años.

Un placer trabajar contigo, y espero repitamos en un futuro!
26 noviembre 2019 13:59
Felices de poder tener a Chimi uno de los días más especiales de nuestra vida! Un DJ de 10, con muchísima variedad de estilos, que se adapta perfectamente a cualquier cosa que necesites o que le pidas. Un profesional de primera, con el que no tendrás dudas y que te permitirá disfrutar de cada segundo porque sabes que lo tiene todo controlado. Mil gracias por todo!
31 octubre 2019 5:58
Ens vam casar al Convent de Blanes i l’experiencia amb en Chimi fent de DJ va ser una passada. Tant la llista de música de la recepció com de la festa de la nit van ser perfectes! La gent s’ho passar de maravella. És un gran professional.
22 octubre 2019 18:35
Muy agradecido a Chimi y a todo su equipo! Lo contratamos para el día de nuestra boda, y todo fue rodado! Un día genial que no olvidaremos jamás!
12 mayo 2019 1:02
Servicio muy profesional. Nos hizo bailar y disfrutar durante toda la fiesta. Muchas gracias Chimi, eres un crack!
26 abril 2019 14:25
Hemos quedado muy satisfechos con el trabajo realizado por Chimi. Gracias por hacernos bailar toda la noche.

Escribe una reseña



Calificación general: