27 noviembre 2021 2:15
Llàstima que la densa vegetació no et deixi veure el paisatge quan Arribas al cim, però una matinal ben complerta desde La riera Gavarresa.
03 julio 2021 13:34
És una Muntanya molt agradable de fer, amb unes vistes fantàstiques del pla de Bages mentre pujes per els seus corriols.
04 abril 2021 7:48
Cim de la serra del Montcògul, de 589,1 metres (597,5 segons l'ICC), situat prop d'Artés, dins el terme municipal de Sallent. Està recobert de bosc principalment de pi blanc.
Hi passa prop del cim el GR-4 de Puigcerdà a Montserrat. També hi ha camins per pujar des d'Artés, Avinyó, Sallent i Cabrianes.
A prop hi ha punts d'interès com el Mas de Fucimanya amb l'ermita de la Mare de Déu de Fucimanya, la font de la Mare de Déu de la Llet, l'ermita de Sant Martí de Serraïma i l'ermita de Sant Pere de Serraïma. També hi ha a prop el fantàstic mirador de Roques Albes.
Durant la pujada es poden contemplar les vistes sobre Artés, Montserrat, i gran part del Pla de Bages, els contraforts del Moianès, el Lluçanès i la Serra de l'Obac.
Molt recomanable per fer esport, passejar i fer excursions.
29 octubre 2020 11:39
Cima de Sallent. Caminada fácil con bonitas vistas. Sitio con encanto.para los sallentinos.
14 octubre 2020 2:56
El cim és força interessant, a prop del GR i de llocs populars com Serraīma o Fussimanya. A peu o en btt des d'Artès, Sallent o, sobretot, Cabrianes, sense cap mena de dificultat. Molt recomanable d'incloure'l an algun dels itineraris geològics propers que trobareu, per exemple, a wikiloc.
Es veu des de bona part del Bages, però té poca vista pels arbres. Les millors vistes són a Roques Albes, una mica més avall, espectaculars.
maps el descriu com a "refugi", però no ho és, hi ha les construccions que veieu a les fotos.

Escribe una reseña



Calificación general: